Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2013 12:15 - Предателството като линия на Партията и като семейна професия
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3242 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 18.07.2013 18:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ТАКТИКА ИЛИ СТРАТЕГИЯ?
Автор: vmir    image

 

На парламентарните избори в късната есен на 1994 БСП спечели пълно мнозинство, а СДС понесе изборен разгром.
На сутринта след изборите отидох да си купя в-к Демокрация, в резултат от което се оказах обсаден от 10-12 напълно непознати старци, в които бях предизвикал дива ярост единствено и само с факта, че си бях купил вестник.
Ръста и килограмите ми са доста над средните, от малък съм надарен с физическа сила много над средната, която съм доразвил със спортуване, и предприетият срещу персоната ми екшън от поне двойно по-възрастните от мен старци, ми се видя изумителен връх на безразсъдството, с което съм се срещал някога в живота си.

Подобно по размер безразсъдство бях срещнал през 1990, когато заради синьо знаме в ръката, неочаквано ме беше атакувал в гръб някакъв двойно по-дребен от мен слабичък старчок, който остана невредим благодарение на силата и вниманието, с които успях да укротя неколкократните му атаки, без да му причиня наранявания.

Струва ми се много важен за отбелязване факта, че и в двете горни случки, самообладанието не ме е напускало и за миг, вероятно заради усещането за съкрушаващо превъзходство над немощните ми вероломни нападатели.
Точно това самообладание ми даде и възможността да игнорирам нападките и да запитам горните старци с треперещите бастуни какво се е случило.

СДС ликвидираха селското стопанство” – беше гневният отговор, който вече бях чувал милиони пъти, и не обясняваше защо точно сутринта след изборите се разиграваше фарсовата акция за сплашването ми.

Все пак, търпението и упорството ми бяха възнаградени, и накрая бях посветен в тайната на старческата лудост – оказа се, че по "неопровержими" данни, Координационният Съвет на СДС само две или три седмици преди това, бил "издал заповед"  да се изкоренят всички овощни дървета в страната! Ще дойдат в къщи да ми изкоренят дръвчетата” – изплака старец, а останалите впиха назидателни погледи в лицето ми, сякаш току що пред тях бях изпратил тракторите да изорат  двора на другаря им.

Всичко това и други подобни случки ми се случваха в София, докато СДС имаше пълно мнозинство  и това ме накара да си мисля за ужаса, на който са подложени хората в провинцията, ако си позволят лукса да изразят убежденията си отвъд границите, в които фанатиците биха желали да ги виждат.

Нямам предвид единствено случаи като младежа от Пловдив, който през 1990 беше убит от баща си заради намерение да стане член на Демократическата Партия, или за политзатворничката Надежда Дункин, която през 1994 беше убита със зверска жестокост в София след завеждане на дело срещу мъчителите си в концлагера. Имам предвид наглата гавра с надеждите за справедливост и почтеност, която открито се извършва пред очите на всички  с демонстративно злорадство и безсрамно ехидство.

Вероятно немалко хора са били обект на подобно отношение. Убеден съм обаче, че повечето от тях не са забелязали това, което аз забелязах тогава – че подхранваната и повтаряща се целенасочена лъжа, довежда хората до безразсъдни и дори убийствени или самоубийствени действия.
Вълната от самозапалвания и самоубийства тази година не е изключение, а съвсем пряко и логично следствие от очевадещото активизиране на  клеветническата вълна, която безпощадно ни залива от референдума за Белене насам. 

Днес, докато най-непримиримата част от младежта на България в центъра на столицата отново е повярвала вдъхновено, че има своя шанс да се пребори за бъдещето си, от градски офиси към села и  паланки и оттам обратно към офиси, тече злокобна организация на поредния заговор за удушаване на възродената мечта за обществена практика без лъжци, клеветници и измамници.

Докато за едни това е просто една от многото възможни тактики на политическата борба, необходима за политическото им оцеляване, за други последствията от този зловещ тих заговор срещу красивите им мечти скоро ще бъдат по-непоносими от опасностите, трудностите, заплахите и дори смъртта, и скоро ще се се наредят на опашките пред чуждите посолства и терминал 2.

Това е толкова познато, проверено и неизбежно, че не може да има и най-малко съмнение в поредното му повторение.

Някои ще кажат, че това е демокрацията. Дори хора, които считаме за читави ще го потвърдят. Обаче всеки опит за колективно несъгласие и осъждане на тази практика ще бъде удушен от зловещия заговор на кабинетите с паланките.

Заговор, в който вдъхновени от злоба и корист кабинетни плъхове, обсебени от бясна омраза към всеки извън кликата им, ще разпращат клеветите си, и ще възнаграждават щедро активистите, които по паланките провъзгласяват за патриоти и спасители на нацията сенилни, дебилни, престарели, оглупели, злочести или просто хора в затруднено положение, за да затрупат с  болнавите им мамени от тях самите представи, вдъхновените младежи от центъра на столицата.

Това не е демокрацията, която всички у нас искат, дори и измамените, които биват използвани за увековечаване на ликвидационната политика спрямо българската държава и нация.

Пороците на измамените, макар и превърнати в неизбежна основа за зловредните политически тактики, не могат да бъдат единствената причина за диктатурата над морала, почтеността и мечтите за обществено приемлива реализация в България.

Защото мечтите да се замогнеш с труд и талант в родината си нямат нищо общо с мечтите на старците, за които разстрелването на българския елит продължава да бъде върховно геройство и реализация на стари мечти.

Защото и преди разстрелът, и след него, тези мечти не са били  съвместими с нищо от ОНОВА, КОЕТО е правило силна и просперираща държавата ни, ИМЕТО НА КОЯТО ДОКАТ СА МЪЛВЯЛИ, ДЕДИТЕ НИ УМИРАЛИ БЕЗ СТРАХ...  точно обратното – наложили са и продължават да НАЛАГАТ ОКЛЕВЕТЯВАНЕТО МУ КАТО “МОНАРХОФАШИЗЪМ”…

... а днес, правнуците на умрелите без страх за България, я напускат завинаги. 

Безсмислено е да виним бягащите от България младежи.

Вината не е тяхна за това, че у нас съвестта и разума са притиснати в менгеме и има хора, които правят всичко по силите си да научат и децата си да продължават да се препитават като себе си от гаврата с чувствата и разума на останалите.

Защо докоснатите от вдъхновението и идеализма на дедите си младежи трябва да понасят гаврите с тях на всички онези, за които Митко Бомбата и майор Деянов са еманацията на националния порив и недостижим връх на социалната реализация, забранена от гадния Запад?

Факта, че не всички напускащи България споделят това, не опровергава, че то е неразривно свързано с всичко, което се случва понастоящем у нас.

Достатъчно е да погледнем баналните просташки определения и изумителните клевети, които по-рано или по-късно се изсипват като из ведро върху почти всяка всяка оригинална и полезна мисъл или действие около националните дела, и баналните непрекъснати претенции за оригиналност или компетентност на очевидни простаци или неграмотници, за да се види, че някогашното контролиране и “насочване” на хората в “правилната” посока е съхранено, допълнено, доразвито, и трансформирано от държавна в частна служба днес, финансирането на която е добре пазена тайна.

Няма друго по–логично обяснение на несекващата просташка омраза, която извира  отвсякъде и злорадо претендира да представлява интересите на нацията, докато подло използва престарели, немощни и пасивни хора за прогонване или елиминирене на млади, активни и съвестни хора.

Отделно пък това, че същите безцеремоно и безсъвестно отдалеч набеждават опонентите си във всичко онова, което сами са направили, правят или ще правят, е най-доброто доказателство за организацията и специалните постоянни грижи, които се полагат за целенасоченото поддържане на тази омраза у нас, въвличането на групи от населението в тези омразни отношения и превръщането им в професия и навик, насочен срещу силата, единството и просперитета на нацията.

Няма начин България да губи младежта си повече, отколкото във война, и същевременно да се приравнява гласът на една склерозирала баба срещу гласа на един буден млад човек с обяснението, че това е демокрацията, защото самата демокрация съществено зависи от това дали партийният интерес се поставя над националния или националния над партийния.

Всъщност, има такъв начин, но единствено в случай, че партията, използваща такива прийоми, съзнателно и организирано работи за ликвидирането на собствената си държава и нация.

Традицията в това отношение е почти едновековна и вглеждането в събитията от близо век насам показва, че тактическите прийоми на тази партия нямат много общо с демокрацията, и е утвърдена практика слабите места на демокрацията да бъдат използвани от същата тази партия като претекст за разцепване и отслабване на нацията и държавата.

Чуждопоклонство е имало и преди това, но след болшевишкия преврат в Русия, то за първи път организирано преминава границите на законността, националното предателство, моралът и почтеността.

Още по време на ПСВ четем, че Г. Димитров (за когото дружбата ни с СССР е като въздуха и слънцето) е водил политическа пропаганда на фронта и скоро след това избухва войнишко възстание.

Малко по-късно е септемврийският въоръжен метеж, а след това - най-големият терористичен акт в историята на човечеството, надминат едва през 2001.

Зад този и по-късния тероризъм у нас неизменно стои СССР,

а БСП и днес продължава да чества ударите му срещу българската държава, което свидетелства за това,

че и днес тактиките на тази партия продължават да следват дългосрочна стратегия за ликвидиране на България,

а терорът срещу разума и съвестта у нас е само тактически прийом за постигане на тази дългосрочна цел,

изпълнението на която близо век е координирано и направлявано от чужбина с помощта на наемници, предателството за които отдавна е превърнато в професия, предавана от баща на син. ...

 




Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   революция,   държава,   избори,   телевизия,   кредит,   срам,   парламент,   мафия,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   Слепота,   монополите,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   глупост,   управляващи,   алексей,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   фашизъм,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,   поилитика,


Гласувай:
9



1. vmir - Има колосална разлика
18.07.2013 13:38
Има колосална разлика между мотивацията и мисленето на българите преди век и днешното мислене и мотивация. Дори бегъл поглед върху личната кореспонденция отпреди век ни очертава един Дух на България, който е давал криле на хората да се образоват и да се стремят към съвършенство, красота, перфекционизъм, достойнство, добродетели и висши идеали. От Революцията в Русия насам, вирусът на омразата към българската държава и противопоставянето между българите прониква и се разпространява неудържимо с бойните групи и омразата към българските обществени дела и дейци, финансирани, координирани и ръководени от Москва.

Днес цялата едновековна война срещу българската власт и омразата към опонента има неизменния фундамент на лъжите и противоречията, целенасочено и упорито вграждани в него през последните десетилетия. За да нямаме сили да съживим националния дух, стъпкан от болшевизма, да не си спомняме какво е вдъхновявало предците ни и да бъдем безпомощни в ръцете на българо-руската мафия, съгласно практиката на която, мафията управлява държавата, а гражданите просперират най-бързо и сигурно само, ако й служат добре, като се гаврят и подтискат сънародниците си и приемат тази гавра за нещо нормално, полезно и заслужаващо заслужена отплата и овации.

Поздрави!
цитирай
2. sande - Никой не може да заблуди и излъже новите поколения просветени българи!
18.07.2013 14:53
Комунизмът умря безславно в края на 20-ти век, но в началото на 21-ви век в България БКП/БСП напусна мъртвото тяло и вампиряса. Не само вампиряса, но започна да се клонира по един ужасен начин, покривайки страната с една зловеща видима-неведима паяжина, която я задушава до смърт.

В последните дни се размахва някаква тефтерче. Не знаменитото тефтерче на Апостола на свободата Васил Левски със пророческото предупреждение:Народе!!!!

А с някакви долнопробни манипулации от типа Костинброд и Барековия жалък, тъжно-глуповат рев: Изборна измама!

Тук мога само да ви припомня картината със сина на България Христо Ботев. Та той се изправя срещу турската империя "с гол в ръката нож"!

Вънуват и днес думите му: "Момци ми са тез!"

Какви велики примери имаме в историята, а?

Поздрави, Демографе!
цитирай
3. demograph - Заслугата е за vmir
18.07.2013 18:26
Много яко го е написал. Поздрави vmir!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963053
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол