Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 19:57 - Кой НЕ СЕ нуждае от българи, а само от територията?
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 6506 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Геополитиката е изкуство да управляваш регионите в своя полза. Който го може - го върши, който не го може, го пекат на барбекю и го лапат с водка и пилаф./ Демограф.
..................................................................................................................................................................
Кой НЕ СЕ нуждае от българи, а само от територията?

Автор: gslavova

Напоследък освен новините за спадащият БВП и дефлацията в страната ни, се появяват и по-""незабележими"" новини. Малко по-емоционални и бързо забравящи се. 

Като новината за демографската катастрофа, в която се намира България:  http://www.mediapool.bg/demografskata-kriza-v-bulgaria-mozhe-da-se-prevarne-v-demografska-katastrofa-news209941.html

Или направо да цитирам Guardian, защото може да сметнем, че българският сайт е пропаганден: Guardian - 13 юли 2013:

Some of the most rapid increases are expected in the world"s 49 least-developed countries. The populations of Mali, Niger, Somalia, Tanzania and Zambia are expected to increase at least fivefold by 2100.

In contrast, the populations of 43 countries are expected to decrease over the next few decades. Belarus, Bulgaria, Cuba, Romania, Russia, and Ukraine are among the countries where populations are expected to drop by more than 15% by 2050.

За неговорещите този език:

„Някои от най-бързо увеличаващите се по население държави са тези измежду 49те най-бедни в света. Населението на Мали, Нигер, Сомалия, Танзания и Замбия се очаква да се увеличи петорно до 2100 година.
За разлика от тях, населението на 43 държави се очаква да намалее през следващите няколко десетилетия. Беларус, България, Куба, Румъния, Русия и Украйна са сред страните, където населението се очаква да намалее с повече от 15% до 2050 година.”

А защо намалява населението в България?

Защото един от базовите показатели, че една страна е в криза е срива в раждаемостта и.

А България има перманентно признаци на криза от 23 години насам. И понякога тази криза даже се поддържа изкуствено - когато в другите страни кризата отминава!!! А кой и защо има полза от това?

Погледнете страните с най-лоши демографски показатели от статията на Guardian - забележете, че това все са страни от бившата зона на ""комунизъм"" (включая и самата Русия).

И освен това страни, които териториално са в региони, с интересна геополитическа и ресурсна стойност (България - териториално/транспортно, Румъния - залежи на нефт, Украйна и Беларус - житниците на Европа, Куба - геополитическо разположение!). Т.е. това са интересни земи, но .... май са по-необходими опразнени от население си за някого и за нещо!

Когато Колумб открива Карибските острови, в Куба например има процъфтяващо и множащо се индианско население, За 100 години тази популация е напълно унищожена чрез системен геноцид - например конкистадорите са си хранели кучетата с индиански бебета. (вж. Цветан Тодоров "Завладяването на Америка"). За 100 години испанската инвазия унищожава 70 милиона индианци, прочиства голяма част от мезо и южна Америка и заселва емигранти и африкански роби, за да установи политически изгоден икономически модел в тази част на света. И почти 200 години е най-силната икономика в света тогава.

През 2013 година по света се случват разни военни и протестни събития. И става следното: http://www.mediapool.bg/broyat-na-bezhantsite-v-bulgaria-se-e-uvelichil-dvoino-za-shest-mesetsa-news210116.html броят на бежанците се е увеличил двойно за последните 6 месеца. Бежанци от хора на средна възраст с деца. В детеродна възраст, които ще имат още деца. Които не знаят български, не са с православна религия, не могат да ползват българската образователна система, носят небългарски културен и социален модел и често нямат образователен ценз по европейски стандарт, за да станат производителна сила в България. Бежанци от конфликтите в Сирия и Северна Африка основно. Спасяват децата си. Вие няма ли да спасите децата си, ако някой стреля и по вас?

А българските деца? Някой спасява ли ги?

Ето ви един модел на скрит геноцид към българските деца: Синът ми е почти на 10 години сега. Аз съм единствен родител. И никога не съм получавала детски, защото винаги доходът ми е надвишавал минималният, определен за получаване на детски. Не се е отчитало, че от този доход ежемесечно се плащат кредити, режийни, освен издръжката и образованието на детето - това не я интересува държавата.

А когато останах без работа и доходи .... объркаха няколко пъти молбата ми в системата за записване за детски, и държавата отново ми показа, че синът ми не е дете, което има някакво значение за нея.

А той все пак учи, говори български, учи и други езици, носи българският културен и социален модел и българската семейна памет на почти 300-годишен християнски род. 

И е български гражданин, който след 15 години ще внася пари в социалната и данъчна системи на България .... ако дотогава не спечели стипендия заради някакъв свой талант за чужбина, или не емигрирам с него зад граница, за да мога да го изхранвам и изуча, и за да получи идея що е нормален социум и бит! 

А сега умножете случаят с моето дете по бройката на децата на "нещото" като средна класа в България, които учат до висше образование, говорят български, носят българският културен и социален модел и са произвеждащата икономически част от населението  и проверете дали и 5% от тези хора вземат детски? За децата си.

Това са най-често хора с едно или повече висши образования, фирми, някакъв бизнес.

Техните деца ще повторят икономическият и културен модел на родителите си.

Но държавата не стимулира развитието на тези деца, защото от 23 години някому точно възпроизводството на икономически активната класа в България не е нужно.

А колко български семейства от този тип емигрираха зад граница и дори родиха децата си в други държави?

Ето ви пример за скрит държавен геноцид - в XXI век няма как да хвърляш деца на кучета, за да унищожиш икономически активното население. Но пък можеш с икономически лостове да ги принудиш да спасяват децата си от мизерията извън територията на страната си.

А на тази територия да дойдат да спасяват децата си от смърт други жертви на нечия ""геополитическа мисъл"".

С над 15% ще намалее българското население до 2050 година според Guardian. Специално за България по доклада на ООН се предвижда броят на населението да се сведе до 3 милиона души към 2050 година.

Алармира се още, че поне 2/3 от младото население тогава ще е от цигански произход.

Което ще са младежи, които може и да говорят някакъв български, но няма да учат повече от начално образование, няма да носят българският културен и социален модел и е ясно колко ще са икономически производителни. 

Защото дори сега на това население се гледа с пренебрежение и не се очаква държавата българска да помисли да му създаде условия да се образова, за да носи поне българският културен и социален модел и да стане икономически производително.

Нали е по-важно да му намираме разликите, че и да ги задълбочаваме. И да се конфронтират българи и цигани, например! 

А териториално ще бъдем пак 111 хиляди кв. км.,но населени с…????????

Така че остава въпроса:

ЗАЩО ОТ 23 ГОДИНИ СЕ ПРОВЕЖДА ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД НА ТРУДОСПОСОБНОТО И ОБРАЗОВАНО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ.

 НА КОГО Е НУЖНА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЗА КАКВО?

……………………………………………………………………………………………………………………………

Демограф:

КОЙ ИЗВЪРША ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? - ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ИЛИ ВЕЛИКИТЕ НИ ГЛУПАЦИ?

КАКВО ПРАВИМ ЗА ДА ГИ СПРЕМ?




Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   атака,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   Ман,   телевизия,   кредит,   парламент,   мафия,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   магаре,   медия,   власт,   морал,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   монополите,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   тъма,   управляващи,   алексей,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   фашизъм,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   защитници,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   буридан,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,   креди,   Добави тагове Добави,   ламбовси,


Гласувай:
14



1. valentor - ДемографЕ, Освен посоченото, в ...
21.08.2013 13:23
ДемографЕ,
Освен посоченото , в началото, могат да го лапат и с “малцова ракия” (с)
Виж ся мойто тъпня :
Вероятно има действителна заплаха от заливане на онази част от северозападният ни континент, около канала, на изток пролива и южно от тази линия , като настоящата тъпня е резултат от визуализиране на нЕкои фотоси на описания район/регион ,направени през некъс период от време и сравняването им.
Възможно е и очакване за нещо по или най сериозна, ако се вземе предвид едно скривалище в северозападния атлантик, а също и едни огромни, ненаселени, градове в Чайната.
Ееее, верно е тъпня.
Верно - не знаем.
Но може който трябва да знае.
Нали се сещаш “ смъртта на един милион е статистика” , та можеш да го замениш с порядък нагоре.
Такива ми ти тъпни.
Да го спрем ?
Правим-нищо.
Аре,чао
цитирай
2. shtaparov - Всичко зависи от властта: ако тя си е ...
21.08.2013 22:16
Всичко зависи от властта: ако тя си е на място и работи за България,ще направи всичко възможно да обърне знака на отрицателните тенденции! Ако тя обаче е слуга на чужденци като комунистическата- кучета я яли,и прасетата от Белене!!!
цитирай
3. valentor - Да работи за Булгур ериА може ЕЛИТ, в ...
22.08.2013 09:27
Да работи за Булгур ериА може ЕЛИТ, в случай че нацията/народа притежава/ ИМА такъв.
Туземието няма.
Според моите гънки, в кратуната, елит се появява когато имаш СЛЕД пето поколение възходящи всичките с ВИСШЕ образУвание.
Повтарям туземието НЯМА елит.
Нека погледнем назад във времето : примерно започваме от 1850 година. Туземието в сегашната територия успява да излъчи успяващи в бизнес и учение.
Някакво статукво има , и хоп палачинката се обръща.
Що не се замислим от къв чеп е построен конакът ? Може би за да има къде да е бъдещия "владетел" ли ? Както и да е.
Минават няколко десетилетия и около 1910/20 г. палачинката хоп,отново се обръща.
Към 1944/49 -хоп отново
До към 1970/75 цоциализЪмЪт е един, а после друг.
90-95/8 палачинката пак се върти
Ееее, где тук има място че да се образува елит ?
НЯМА място за елит.
А си дерем гърлата "България,България"
Не е тук ,вътре в територията, управлението.
Вън е ,а тук има само туземна управа, от най-низш ранг,без която не може.
Тва е полоДЖението, господа-другарЕ.
Аре,чао.
цитирай
4. demograph - Обединеното кралство от 1000 години палачинката не се е обръщала
22.08.2013 10:41
Елитите създават държави. Липсата им унищожава държавите. ...И сега става така - тъкмо , започва да се появяват кълновете на някакъв национален елит от образовани и почтени хора и Бузлуджа са сгромолясва върху тях във вид на одъртели "павлик морозовци" и тълпи от цигани. И елитът се избутва към терминал 2, под зоркия контрол на "националните" служби за сигурност. ПолоДЖението е трагично.
цитирай
5. veselins - мдаа
07.10.2013 04:28
Да, хубава статия. Но за конкистадорите не съм съгласен, партенка бих казал. 100 човека си хранели кучетата с индиански бебета, а техните индиански съюзници са наблюдавали отстрани... малко повече четете и не се доверявяйте на пропаганди...
цитирай
6. dolce - Държавата
20.08.2014 02:55
се създава от народ не от елит. Къде има елит и кой го избра? Кой определя кой е елита? И образованието дали прави човека Човек? Доктор Менгеле не е бил неук нали? Ама дали е бил Човек?
цитирай
7. balkan1 - Има си хора за всичко ...
09.05.2015 13:11
Инструкцията -
http://balkan1.blog.bg/politika/2015/01/18/megalityt-djordjiia.1331346
Изпълнителите -
http://balkan1.blog.bg/politika/2015/02/28/sefaradim-i-ashkenazim.1342097
цитирай
8. krumbelosvet - Щапаров,
16.01.2019 11:33
Къв човек си ти? Не знаеш ли? На 9-ти сме 6 млн, на 10-ти - 9 без малко, сега 7 без малко, но половината бебета циганета. А ти си чешеш старата КРАСТА Гьобелсо-Макартиска. Освен краста, у тебе друго нема ли?
И демографът като тебе. Ква ирония, ДЕМОГРАФ, защото точно СИНИ ТАЛИБАНИ като него сложиха началото на демографската катастрофа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963933
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол