Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2013 23:10 - ХАОСЪТ ВОДИ ДО ИЗБУХВАНЕ НА НАСИЛИЕ. Насилието се вижда в злобното блеене на овцебългарите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1938 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.10.2013 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ХАОСЪТ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА
Автор на статията - bosia // Заглавие на постинга - мое.

Това, което става у нас е закономерно. Порочното зачатие, наречено 10 ноември, дава своите обилни, но отвратителни плодове.

В качеството си на експериментални животни ние се оказахме точно там, където ни е мястото-в трапа.

Въпросът не е само за скандала с КС. Той е само следствие на порочното зачатие. КС е един абсолютно нелегитимен орган, каквито са и НС, МС, Съдебна система и всичко останало.

КС се избира от магистрати и политици. Е, помислете си! Кого ще обслужва, щом изборът, пардон, това си е чисто назначение, не се прави от суверена?

Този опосредствен избор, при това двойно опосредствен, не може да обслужва друг, освен Кукловода, който е назначил магистратите, депутатите и президента.

Той ги обслужва и се отчита пред тях, а не пред обществото.

Следователно, не можем да очакваме от него справедливост и принципност. Аз очаквах това решение и то за мен е по-доброто, защото от една страна дезавуира назначените конституционни съдии, а от друга заражда с енергия протестите на свободните хора у нас.

Защо НС, МС магистратите и президентът са нелигитимни?

Защото те са избрани от малцинството.

 Сегашното парламентарно „мнозинство” е избрано „официално” от около 1,5 млн избиратели. Като извадим купените гласове и далаверата на нелегитимната Избирателна комисия става ясно, че у нас легитимни органи няма.

Важен въпрос е КС да отговори на въпроса откъде идват правата на депутатите, президента, министрите, председателите на комисии, директорите на агенции и магистратите, включително и техните? А този въпрос е от изключителна важност.

Суверенът не може да посочи кой да стане магистрат, конституционен съдия и няма възможност да санкционира избраните. Те не се отчитат пред тях.

Откъде, обаче, те получават такива права, след като ние не ги притежаваме, за да ги дадем?

В конституцията този въпрос хем е решен в полза на суверена, като се казва, че цялата власт произтича от народа, хем никъде не казва, че щом има това начало, суверенът може да търси сметка на избраните и да има достъп до КС.

Затова тази конституция не струва пукната пара.

Тя е съзнателно направена в непълен и осакатен вид, като толерира една малка част от нацията, а мнозинството няма нищо гарантирано като права.

На всичко отгоре тя позволява на т. нар. „законодател” да измисля закони, които или открито противоречат на конституцията, колкото и да е лоша, или са чиста казуистика, което дава възможност да бъдат тълкувани по коренно противоположен начин, което ги обезсмисля и поставя в услуга на този, които има власт и пари.

Факт е, че както съдилищата, така и КС при едни и същи прецеденти обявяват противоположни решения. И никой не може да ги санкционира за това.

Ние имаме нужда от точни и категорични закони, които не подлежат на казуистично тълкуване. Законите трябва да бъдат ясни, всеобхватни и да не подлежат на тълкуване според кефа на съдията.

А у нас има още едно безумие. Това безумие има две имена. Правилник за прилагане на закона и Наредба за прилагане на закона. Правилникът и наредбата са подзаконови актове и не могат да управляват закона. Но у нас и това може.

От цялата тази галимация следва нещо напълно прогнозируемо и естествено.

То се нарича протест на улицата.

И колкото повече се опитват да запазят този изключително порочен модел, толкова по-остра ще е реакцията на улицата.

Засега протестът е само през деня, но с действията си назначените политици-запъртъци ще докарат неминуемо и малобройни нощни протести от 1-2-ма души, които няма да боядисват паметниците в розово, а ще слагат едни неща, които правят бу-у-у-ум.

И тези неща няма да са до моя апартамент, а до къщите, вилите и институциите, в които живеят и работят точно тези запъртъци.

Но тяхната ниска интелигентност и липсата на морални принципи ги заслепяват и те не виждат и под носа си какво става.

Разбира се, аз не искам да се стигне дотам.

Левият екстремизъм е опасно и трудно изкоренимо нещо. Той трябва да бъде предотвратен. Но това може да стане само с един постоянен форум, на който политическите партии и неправителствените организации да седнат и да обсъждат всички проблеми, свързани с модела на управление и обслужване на българските граждани, както и формулирането на законите и подзаконовите административни актове.

Да се установят практиките за работа на администрацията и да се включат всички пряко в решаването на основните проблеми чрез разумни референдуми.

Тази постоянно действаща кръгла маса ще разруши пирамидалния комунистически начин на управление и ще извърши нещо изключително важно и необходимо за страната-децентрализацията.

Всичко останало е от Лукаваго
...................................................................................................................................................................
Забележка на Демограф:
Под овце разбирам овцеподдръжниците на Ореха и "държавата". На кой орех и на чия държава и те не знаят. Те блеят и подкрепят държавата на мафията естествено. Но овцете знаят ли що е мафия и що е държава? - Не, естествено.Овча им работа.
Карай Босия! Е "би им майката на глупаците.


Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   бсп,   новини,   революция,   държава,   избори,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   монополите,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   Българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,   креди,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7988307
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10334
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол