Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2013 19:49 - Желаните и нежеланите бежанци от Сирия. Сидеров е на фронта..
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 6530 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 27.11.2013 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сидеров отиде да воюва в Сирия на страната на Асад. / На думи, разбира се. Иначе, си е е"бло майката../:
http://wisperhunter.blog.bg/novini/2012/02/04/kasapnica-v-siriia-stotici-ubiti-v-homs.895726

Сирийците които в момента търсят спасение от режима на Асад бягайки в България, СА НЕЖЕЛАНИ.

Те са "терористи", "неграмотни","мръсни", "мързеливи", "бедни" /макар, че са образовани и добри хора изпаднали в беда, подобна на тази в която изпадат хиляди българи разбягавщи се по света за да не бъдат смачкани от новата фашистко-комунистическа диктатура в България/..

Сегашните бежанци бягат от режима на Асад и от терора на неговата армия.
Поради това - те са нежелани от комунофашистката власт в България.

За тях няма помещения, няма пари, няма храна, няма топлина, няма завивки, няма медицинска помощ..няма и грам обикновено човешко съчувствие...

А иначе, комунистите са човеколюбци - принципа "Всичко за човека. Всичко в името на човека" все още се мъдри в програмите и червените им знамена.

Но винаги има едно уточнение - За кой човек става дума? Важно е нали?
Защото човеците, които бягат от комунистическия диктаторски режим на Асад не са тези човеци, за които българските комунисти ще дадат "всичко..".

Ловя бас, че когато номенклатурата на БААС на Асад, когато държавните функционери на режима на Асад, когато неговите касапи от специалните служби и армията и всички привилигировани от сегашния режим в Сирия и техните семейства, хукнат да се спасяват от гнева на сирийския народ - те ще бъдат ЖЕЛАНИ бежанци.
Те няма да бъдат  описвани като терористи, мръсни, прости и мързеливи..
Те няма да бъдат бреме за комунистическия режим в България.
Те ще бъдат добре дошли гости на комунистите в България.
За тях лоша дума няма да се каже.
За тях ще има пари, храна, празни свободни или освободени специално за тях хотелски комплекси, хотели, апартаменти и сгради, /които и сега стоят празни, но не е позволено противници на Асад да ги заемат../.
За тях ще се отворят сърцето и кесията на комунистическата ни държава.
Медиите ще плачат сърцераздирателно за тях.
Те ще ни бъдат представени такива каквито комунистите ще казват, че са - Заможни, образовани и почтени хора. /Забогатели на гърба на сирийския народ търтей, които ни са удостоили с честта да се настанят на Българска територия и да харчат награбените пари на сирийския народ./

И Кристалина Георгиева даже ще се трогне и ще лобира с цялото си червено сърце за ЖЕЛАНИТЕ бежанци. Сега тя не лобира за нещастниците побягнали от Асад.

А днешните нещастни сирийци - кучета ги яли!
- Да не са се противяли на Асад.
- Да не са проявявали недоверие в режима на Асад.
- Да са си стояли в Сирия и да са умирали "в името на човека и за благото.."  на сирийските комуно-фашисти.
За тях днес в България няма нито място, нито грам човещина.

Защото не са комунисти...
.....................................................................................................................................................................
За друг по-смразяващ поглед към темата виж тук:
http://ivo.bg/2013/10/15/%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B0/
И тук:
http://demograph.blog.bg/politika/2013/10/16/komuno-fashizma-e-tuk-fakti-i-novosti.1193129




Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   революция,   държава,   избори,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   монополите,   бежанци,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   Те,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Сирия,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,


Гласувай:
6



1. minavamottuk - Не знам какви са бежанците ,но ако бе на другия край
18.10.2013 19:57
на света ,червен кръст ще прати нещо си ,държавата ще участва...те и не ни искат ,само сме спирка по пътя към Европа...да им оформим статута ,законното пребиваване там ..тук не е по-хубаво за тях
цитирай
2. batogo - !!!:)))
19.10.2013 08:22
Избирателната хуманност е като дървеното желязо - менте... Поздрав!
цитирай
3. nikikm - бАС ДЪРЖА,
19.10.2013 21:25
че ако всичко написано някой го постави с реципрочен знак,щях да го поздравя! В смисъл,че не поздравявам често.А,това всичко Евангелие,четено от дявол.Съжалявам,че трябва да го "кажа",но Истината преди всичко! В същност,нямам претенции да е моя,може и да греша! Дано..ама..
цитирай
4. demograph - На всички
20.10.2013 21:27
Благодаря за коментарите. "Човек за човека е брат, приятел, другар.." - това е другата мантра на комунистите с която нас ни закърмиха. Помните нали? Но отново някои са по-братя, по-приятели, по-другари..това са другарите.
За жалост тази ми прогноза е от най-лесните за уцелване. Когато режима, който е на власт в България започне да плюе по някого - това е сигурен знак, че този някой е неудобен за режима. Справка - Костов, Радан Кънев, протестиращите срещу Ореха и т.н. Защо бежанци от Сирия ще са толкова неудобни на българските комуналки и руските им ментори? - Защото не са от "техните хора" в Сирия.
Просто като фасул. Дори няма интрига.Та Евенгелието и дявола, който го чете на обратното, не са казус заслужаващ анализ.
цитирай
5. minevv - ne
21.10.2013 09:07
ако беше истина, да го приема.. но това което виждам,,, статията трябва да бъде четена с обтратен знак,,, и хайде по-спококино с комунизма,, че се поизтърка
цитирай
6. demograph - Много мъдър коментар!....Падам си по такива овчи блеения
21.10.2013 23:01
minevv написа:
ако беше истина, да го приема.. но това което виждам,,, статията трябва да бъде четена с обтратен знак,,, и хайде по-спококино с комунизма,, че се поизтърка

Според коментиращия, цялата медийна манипулативна мощ на олигархията начело с медийна хидра на Пеевски, Е ВПРЕГНАТА ДА оплюва някакви си нещастни сирийци, които някак са се добрали до границата ни, ЗАЩОТО ТЕ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА РЕЖИМА НА АСАД..!?????
Според същия този коментатор, протестиращите срещу бежанците казанлъшки цигани/виж снимките в същите тази олигархически медии/, са излезли на митинг срещу бягащите от Сирия привърженици на АСАД!?...и КАТО СЛЕДСТВИЕ ОТ КОМЕНТАРА НА КОМЕНТАТОРА ИЗЛИЗА, ЧЕ РАЗЛОЖКИТЕ ЦИГАНИ, КОИТО ПОЗНАВАМ ПО ИМЕ, КОИТО СЕ ХИЛЕХА НА КОНТРАПРОТЕСТА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА.., бяха дошли в София на собствени разноски И ВОДЕНИ ОТ ДЪЛБОКОТО СИ РАЗБИРАНЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И НЕСПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА?!!!!!
Овцебългарите могат да четат само написаните им от червените оффчари фрази. И то като сричат, защото овцебългарите не могат да четат, а само да блеят. Камо ли да мислят.
цитирай
7. minevv - da
22.10.2013 08:41
явно познаваш доста ... малцинства. Справедливостта не е да повтаряш като мандра не свои мисли. И на 1000 кл бежанци.. е мноого странно. Но не очаквам от теб мисъл - спокоино.. продължавай. Но запомни - това което е за в сички ще е и за теб.
цитирай
8. demograph - Но запомни - това което е за в сички ще е и за теб.[/quote]
22.10.2013 22:39
minevv написа:
явно познаваш доста ... малцинства. Справедливостта не е да повтаряш като мандра не свои мисли. И на 1000 кл бежанци.. е мноого странно. Но не очаквам от теб мисъл - спокоино.. продължавай. Но запомни - това което е за в сички ще е и за теб.

Тук драги трябваше да сложиш една голяма удивителна. !!!!!!! За да се сетя, че става дума за заплаха...?! Нали. Когато мисълта напусне нечия глава, тя бива заместена с ярост и заплахи..от безсилие. Защото усети, че логиката в мисленето ми ЖЕЛЯЗНА. - Ако бежанците бяха удобни за управляващата ни шайка мафиоти, срещу тях нямаше да бъде изречена една лоша дума! Така е нали? Е...остава ти само да фъфлиш и да почнеш със заплахите. ВИЖ В СЛЕДВАЩИЯ МИ ПОСТИНГ КОЗЕЛА В КРАЯ НА КЛИПА. Аз съм този който му говори на чист испански за свобода, морал, справедливост..казвам му "- А бе драги, какво ти е крив Президента"., а козела какво?...Виж сам какво. И ако имаш чувство за хумор - засмей се. Това ще значи, че все още можеш да си останеш човек, а не овцебългарин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962488
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол