Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2013 00:20 - Овцебългарите блеят срещу Президента..Де гега де...!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3499 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 23.10.2013 00:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Александър Спасов
http://www.svobodata.com

Измина повече от седмица, откакто наблюдаваме изключително интензивна кампания на из”насяне пред публиката на информация за "извършени фрапантни нарушения и престъпления" от президент Плевнелиев.

В основата на всичко това стои една личност/овцебългарин/, която реши да напусне журналистиката и да се посвети на политиката.

Дори и за слабо информирания читател вече е ясно, че в основата на тази разюздана атака стои ексшефът на ТВ7 Николай Бареков.
/ Това твърдение естествено не споделям, защото Бареков е само една от множеството блеещи под чужда гега овце..Но го приемам като обобщаващ образ на овцежурналистите в БГ. демограф/

Всичко започна с гръмката декларация, че Плевнелиев "прал пари". ..

Обвинението беше категорично, без никакви уговорки. На публиката беше показан един договор в който свързаната с Плевнелиев фирма „Линднер ирис” АД и „СИМЕК” ООД с който първата поема задължението да построи административна сграда на другата страна. Прилага се и факсимиле на договора. Най-обикновен договор, но от него Бареков/овцебългарите/ прави поразителни обобщения.

Първо с апломб обявява, че договорът е сключен с клауза за 9 % норма на печалбата. Горкият/овцебългарин/, той не знае какво е това норма на печалбата. Нищо чудно при неговата/овча/ икономическа инфантилност.

Да, в договора има клауза за едни 9 %, но те не са печалба, а възнаграждение, което изпълнителя получава срещу задължението да съхранява и управлява влагането в обекта на материалите и съоръженията, доставени от възложителя, и именно върху тяхната стойност се начисляват въпросните 9 %. Да виждате някъде печалба, или норма на печалбата?

Бареков /и овцебългарите - заб. демограф/ обаче виждат...

В по-нататъшните си обвинения Бареков /и овцебългарите/изпадат в истерия. Плевнелиев бил получил в началото на изпълнението на договора и в края сумите 20 хил. и 50 хил. в първия случай бона, а във втория лева, представляващи комисионна, която не му се полага. Удивително!

В цял свят комисионна получават посредниците, а Плевнелиев е страна по договора, а не посредник. Комисионните се плащат от изпълнителя срещу услугата на посредника, изразяваща се в уреждането на сключването на договора.
В нашия случай наблюдаваме куриоз – това ще да е първия възложител на този свят, който плаща тази комисионна. И представете си, сумите са получени с разходни касови ордери – какво престъпление!/За овцебългарите/

В светът, който обитава Бареков/и овцебългарите/ касите не издават такива ордери. Като прибавим и това, че Плевнелиев се е подписал на тези ордери, "престъплението" става очевадно/за овцебългарите/.
Защото “Ако аз отида и се разпиша – какво е това? Рушветчийство!” Ето ви Барековата/овцебългарската/ легална дефиниция за рушветчийство – това е получаване на пари от касата, като подписвате разходен касов ордер...!?/Интересно какво е получаването на пари без подпис срещу тиражирането на лъжи? Благотворителност, най-вероятно,според овцебългарите...демограф/

А сега, черешката на тортата.
След като прави забележителното си пояснение за това, що е рушвет, изпадналия в бяс Бареков продължава със заключението, че според чл.304„б” извършеното от президента се квалифицира като търговия с влияние, а според чл. 253 това е пране на пари”. Оставям настрани това, че обвинителят/овцебългаринът/ не счита за необходимо да ни поясни от къде са тези членове.

Очевидно нашето юридическо чудо има предвид Наказателния кодекс. Но една справка сочи, че чл. 304”б” е в сила от края на 2002 г. А що се отнася до чл. 253, ще трябва да разочароваме Бареков. Той въобще не третира прането на пари. Тази материя е разработена в чл. 253”а” и 253”б”. Те пък са в сила от 2004 г. Какво се оказва? Договорът за който става дума е от 2000 г. и приключва през 2001 г.

Според нашия титан на правото, Плевнелиев трябва да носи отговорност по текстове на Наказателния кодекс, които не са били в сила към периода, през който се твърди, че са извършени престъпления. Всеки юрист като прочете тези обвинения ще изпадне в потрес./Но не и овцебългарите/

Нататък ситуацията става все по-шизофренна. Президентът е "престъпник", защото е ползвал един и същи нотариус с Иво Прокопиев.
Хора внимавайте, когато отидете при нотариус, защото е възможно Прокопиев да е ползвал и неговите услуги. Ако това е така, бягайте, иначе сте за панделата. Но както казват хората – луд умора няма./Овцебългаринът пък изобщо/

Президентът е "престъпник", защото бившата и настоящата му съпруга имат собствен бизнес...!?
А тази "изобличаваща" снимка, в която до Плевнелиев е неговата пресаташе, е сигурно доказателство за нисък морал. Не го е срам да се снима с любовницата си! /Блеят овцебългарите/

А, и още нещо.

Този "формен престъпник" президентът /според овцебългарите/ бил платил имот в Халкидики "с пари в брой...
Това, че от гръцка страна представят документални доказателства, че това е станало с банков превод е без значение/за овцебългарите/.
От значение е какво казва по въпроса Бареков/ на овцебългарите/.

Хора, този човек/овцебългарин/ иска да стане управляващ на българите.

Вие представяте ли си какво ще стане, ако мечтата му се сбъдне.
Той /овцебългаринът/ да ни е началник!
Тогава ще бъде много лесно – гледайте краля слънце овце, слушкайте и папкайте. От висотата на своето достойнство той /овценачалникът ни/ ще въздаде всекиму заслуженото..

Виновните/българите/ ще бъдат наказани, послушните/овцебългарите/ ще бъдат възнаградени.
Момчетата да се готвят за казармата, богатите да запретват ръкави, защото трябва да докажат произхода на всяка стотинка.
Всичко това можем да си причиним само ние. За това да внимаваме.

Както всяка глупост, Барековщината/овцебългарщината/ е заразна. Трябва да го гоним/овцебългаринът/. Отвсякъде. За сега той действа по разбирането на Алековия Бай Ганьо, който решавайки да издава вестник казва – „Тури си едно перде на очите (па и няма нужда), па псувай наляво и надясно. Ами как!”

А сега медиите не се изчерпват само с един вестник.

И като чета как /овцебългарите/ тиражират Барековите/овцебългарските/ бълнувания ме обвзема страх.
Бог да пази България!”
( Кафене.нет)

Бог да опази българите от овцете сред тях!
(демограф.)

Познайте Барекуфф сред овце-козе-българите в клипа по-долу и се посмейте на барекуффщината.




Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   революция,   държава,   избори,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   монополите,   бежанци,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   лъжи,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   Сирия,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   революц,   кукли,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. batogo - !!!:)))Поздрав!
23.10.2013 08:02
България се оказа рай за развъждане на овце-стръвници... На път са да изядат хората, нищо че след това ще измрат от глад...
цитирай
2. demograph - Привет
23.10.2013 08:48
batogo написа:
България се оказа рай за развъждане на овце-стръвници... На път са да изядат хората, нищо че след това ще измрат от глад...

Овцете ще ни изядат и Отечеството братле....
цитирай
3. get - Публикувано е в "Нова България", бр. 59, като уводна статия ...
23.10.2013 09:21
Ако някой ни попита какво правят днес българите, ние, като туриме ръката си на сърцето, отговаряме му тия две думи: стоят и чакат. И наистина, тия са думите, с които най-добре може да се определи и охарактеризира нашето днешно положение. Ние всинца българите, тука и отсреща, само стоим и чакаме, а нищо не предприемаме, за нищо се не готвим.
...
Нашето отечество е в отчаяние. То е потънало в сълзи, то бедствува, след малко съвършено да пропадне, а ние се късаме на партии, гоним се, правим си спънки и изхабяваме силите си в борба не само безполезна, но и вредна. Кой умен човек не би погледнал с укор и съжаление на тая наша деморализация, която особено е силно развита посред нашата емиграция? Но доста за това. Болестта има нужда от лек, и тоя трябва да се намери. Нашето спасение е в ръцете ни. Стига да поискаме, и ние от разглобен и парализиран труп можем да станем здраво и пъргаво тяло, способно да живее самостоятелен и разумен човешки живот. Да съединим в едно здраво и неразделно цяло всички честни и самоотвержени патриоти, че средства ще се намерят лесно. Да отхвърлим настрана всичко, що е гнило, неспособно, заразително и като се съберем под нашето обезславено и окървавено знаме, да докажем още веднъж пред цял свят, че ние умеем и знаем да се бием и да умираме за нашата свобода..."

- редакционен адрес: „Каля Мошилор“ № 162 ; Romania, Bucureshti
... в лето Господне 1877-о, на 9-тий Януарий

П.П.
- А относно "овцете стръвници" - да не забравяме английският канцлер Томас Мор, е първият който казва:"Овцете в Англия изядоха хората." ?!
цитирай
4. demograph - Да..Гетски. И нашите овце стават стръвни колкото да се нахвърлят срещу децата си които не желаят да са овце. Обцевългарите ще ликвидират българите в България.
28.10.2013 13:17
get написа:
Ако някой ни попита какво правят днес българите, ние, като туриме ръката си на сърцето, отговаряме му тия две думи: стоят и чакат. И наистина, тия са думите, с които най-добре може да се определи и охарактеризира нашето днешно положение. Ние всинца българите, тука и отсреща, само стоим и чакаме, а нищо не предприемаме, за нищо се не готвим.
...
Нашето отечество е в отчаяние. То е потънало в сълзи, то бедствува, след малко съвършено да пропадне, а ние се късаме на партии, гоним се, правим си спънки и изхабяваме силите си в борба не само безполезна, но и вредна. Кой умен човек не би погледнал с укор и съжаление на тая наша деморализация, която особено е силно развита посред нашата емиграция? Но доста за това. Болестта има нужда от лек, и тоя трябва да се намери. Нашето спасение е в ръцете ни. Стига да поискаме, и ние от разглобен и парализиран труп можем да станем здраво и пъргаво тяло, способно да живее самостоятелен и разумен човешки живот. Да съединим в едно здраво и неразделно цяло всички честни и самоотвержени патриоти, че средства ще се намерят лесно. Да отхвърлим настрана всичко, що е гнило, неспособно, заразително и като се съберем под нашето обезславено и окървавено знаме, да докажем още веднъж пред цял свят, че ние умеем и знаем да се бием и да умираме за нашата свобода..."

- редакционен адрес: „Каля Мошилор“ № 162 ; Romania, Bucureshti
... в лето Господне 1877-о, на 9-тий Януарий

П.П.
- А относно "овцете стръвници" - да не забравяме английският канцлер Томас Мор, е първият който казва:"Овцете в Англия изядоха хората." ?!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7980662
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол