Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2013 00:43 - Войникът на Асад Волен Сидеров...Солдат на комуно-исляма.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2592 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Приятелска (контра)атака

 

Faktor.bg

Сидеров получава финансиране от руска православна фондация, освен държавното финансиране. Разпорежда се с много повече пари отколкото получава официално.

Това разкри по Нова ТВ лидерът на НФСБ и шеф на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

Сидеров харчи пари за луксозни хотели в Созопол, а да не забравяме посещението му в Париж, където хвърли с любовницата си 40 хил. лв.

Политиците са се прегърнали сега да обслужват Сидеров и Атака. Това правителство зависи от него. Институциите са на страната на Сидеров.

Осем автомобила са ми запалили, но нито един от извършителите не е разкрит. И всеки инцидент става след като пуснем материал за Сидеров.

Волен Сидеров беше патриот на заплата в СКАТ, така тръгна патриотизмът му. Аз му купих първия костюм за да има външен вид. Завели сме 6 дела срещу Сидеров и негови хора.

Вече съм го осъдил по няколко дела. По едното ми присъдиха 50 хил. лв. и Сидеров ги плати. Върна и автомобилите, които му бях дал да ползва за Атака. По всички обвинения на Волен текат проверки и ще разкрия всичките му лъжи, закани се Симеонов.

В Лукойл продължава да бъде държава в държавата и властта отказва да контролира монополиста.

Базата на Лукойл в Росенец не е българска територия, там данъчни и митничари не влизат, там не се знае какво се случва. Опитах да пратя наш екип, но никой не пуска хората на СКАТ.

От тази фирма са ми предлагали реклама за да мълча, но отказвам, защото знам какви вреди носят на здравето на децата в района, обясни Симеонов.

Според него обединението на Бареков, Сидеров и Каракачанов не го притеснява.

Техните хора не са нашия електорат. Те са механичен сбор – Бареков и Сидеров се плюха преди, а сега се прегърнаха, припомни лидера на НФСБ.

Той предупреди, че все още не е късно правителството да падне.

Има все още един месец и не е ясно какво ще стане. Не знаем какво ще стане през декември, не е изключено правителството да падне.

Интересно ще бъде, ако към интелигентните протестиращи се присъединят пенсионерите, слабите и бедните, предупреждава Симеонов.
...................................................................................................................................................................



Гласувай:
4



1. ssvetozar - Финансирането
01.12.2013 11:00
"Сидеров получава финансиране от руска православна фондация, освен държавното финансиране."

Много е важно да се знае, кой какво финансиране получава и откъде.
Но е добре да се борави с факти и доказателства. Иначе всеки може да каже всичко.
цитирай
2. kmetova - Много важно какво са казали Валери Симеонав, или Волен Сидеров
01.12.2013 14:29
Хвани Волен Сидеров и удари Валери Симеонов. Приличат си като близнаци. Нали бяха приятели? Даже май и кумове си бяха. Сега се скараха и ние трябва да им търпим помията с която се заливат взаимно. Аман от мераклии за власт. Повече от 300 партийки на 7 000 000 народ?! То такава наглост няма никъде по света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963367
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол