Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 22:05 - Всички ние ЗАЕДНО - българи, турци, арменци, евреи, роми... - трябва да си дадем сметка, че имаме общ враг!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3468 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Не се разделяйте, за да не ви владеят
автор: mglishev 

Мирният протест може и да остана нечут от дебелокожите "управляващи" престъпници, но начинът да се свали правителството и да се опази България НЕ Е чрез вражда между българските граждани. 

Всички ние ЗАЕДНО - българи, турци, арменци, евреи, роми и всички останали в страната - трябва да си дадем сметка, че имаме общ враг: това е самоовластилата се клика крадци, която се опитва да ни изпокара помежду ни, за да сме слаби пред нея. 

България НЕ БИВА да повтаря съдбата на Босна и Косово! Не псевдонационализмът и не омразата към съседа ще решат проблемите ни. Безотговорните манипулации на Атака и ДПС са вредни за цялото национално тяло - за българи и турци едновременно. Нашите национални герои в никакъв случай не са заставали срещу обикновения български турчин, евреин, арменец или циганин. 

В момента в София и в Пловдив тече пропаганда и контрапропаганда, говори се "за" и "против" Луковмарш, говори се "за" и "против" националните ни малцинства.

В Пловдив се стигна до ексцеси, които ще бъдат използвани и от Атака, и от ДПС. Тези две престъпни партии еднакво работят за Русия, за БСП и ПРОТИВ българските жизнени интереси.
 
Разбира се, БСП лицемерно се извини на турците и изобщо на мюсюлманите за "възродителния" процес, но продължава подло да работи и с ДПС, и с Атака против спокойствието, реда и мира в страната - да не би гражданите случайно да загърбят различията си по вяра или език и да се обединят срещу съществуващото порочно положение.

Ние, българи, турци и всички останали в страната трябва да работим винаги против тези узурпаторски партии от престъпници и винаги ЗА това да продължим да живеем мирно в една обща страна. НЕ на насъскването на гражданите едни срещу други! 

Проблемът не е в патриотизма, а в лъжепатриоти като Сидеров, Каракачанов и Бареков! 
Проблемът не е и в българските турци и изобщо в българските мюсюлмани, а в мафиоти като Доган, Местан, Бисеров и Пеевски! 

Всички етноси в България имат общ интерес: свалянето от власт на безотговорната управляваща клика, която се опитва да отклони обществения интерес от себе си като си служи с интриги, разделящи нормалните хора. 


Тагове:   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   протест,   чеверме,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   украйна,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   олигархия,   мафията,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   Русия,   съзнание,   заедно,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   Путин,   терористи,   подправки,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   Бареков,   кредити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   бисеров,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   криминали,   парламе,   орловмост,   маши,   корпоратокрацията,   оруеловцебългари,   монополит,   тоталиtaризъм,   световнатабанка,   куклиИкономическите,   Тагове траки,


Гласувай:
10


Вълнообразно


1. dinkov - Динков
21.02.2014 23:01
България е Родина на всички нас, без значение дали сме християни или мюсюлмани. А в последно време имам усещането, че в момента най-големия българин е Вежди Рашидов. А той е етнически турчин. Да но Родината му е България. Разбира се, че ще я обича.
Номера е да си направим държавата такава, че всички да живеем нормално. Тогава няма да емигрират, а ще се заселват тука. Между другото сто хиляди български турци в последните години са емигрирали от страната и си търсят препитанието по широкия свят. Каква ни е файдата. Утре дори и да има икономическо оживление, кой ще работи ??? Само, че с тази импотентна политическа класа... Трудна задача :(
Ицко
цитирай
2. lidislidis - Проблема е в българския народ, в мисленето му
22.02.2014 00:14
В неговото неправелно възпитание и изгражданата лъжлива ценностна система...
И да ги няма изредените партии и лидери, на тяхно място ще дойдат пак същите.
Нали и те са със същата култура. Необходимо е време и желание да се смени мисленето на българския народ и да се избави от себе си този народ от пороците си злоба,завист,алчност и смешната гордост за превъзходсво над някого. След няколко поколения може да стане. Но мисля,че е късно. За революции също е късно. Народа е разделен и сам си е виновен.
цитирай
3. vmir - 1. martosblack
22.02.2014 06:02
martosblack написа:
Русия няма нищо общо с горе изложеното.


Русия може и да няма общо с това, но безскрупулните "русофилстващи" мафиоти със сигурност имат ПОНЕ с това, че провокират "русофобски" претекстти за отвличане на вниманието от мафиотските си деяния.
цитирай
4. aboychev - РУСИЯ ИМА НАЙ-МНОГО ОБЩО
22.02.2014 07:05
С ВСИЧКО НАЙ-ЛОШО СЛУЧИЛО СЕ
В БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ И
В БЪЛГАРИЯ
ОТ 180 ГОДИНИ НАСАМ
цитирай
5. krumbelosvet - Не ги е срам русите
22.09.2020 07:51
Ще воюват те с нашите вековни приятели османци. Вместо като братята англо-френцо-германо-италианци, да воюват ЗАЕДНО С ТУРЦИЯ против гадния ни враг Русия. Прав е бил нашият любим Стамболов, че требе да се анулира войната 1877-8-ма, за да се върнем в родната Турция. Както зове и демографът, тоя родолюбец с бленуващ поглед назаде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7980048
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол