Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2014 01:44 - Дипломатическа порнография: България извива ръцете на Нова Украйна.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1654 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 05.03.2014 02:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
"Български" министър заминава за Киев
"Български министър се връща от Киев"
by newswriter on 03/03/2014 
image


Министърът на външните работи Кристиан Вигенин ще посети/посети го/ във вторник Киев, където ще потърси от официалните лица гаранции за безопасността на представителите на българското малцинство в Украйна, съобщи кореспондентът на БНТ в Брюксел.

/Ако текстът е достоверен - българското правителство изпраща външния си министър със задачка да изнудва изпадналата в тежка ситуация нова Украйна. Вероятно за да и стане по-леко след още един нож в гърба след Южния путок./

По информация на БТА българският външен министър ще посети и Одеса и ще разговаря с представителя на Украйна за Крим
Ще има и други срещи, включително с представители на организации на българите.

Не е известно чий представител за Крим точно ще срещне. Там има и руски такива. Някои са в униформи. Може да ги свалят в негова чест.

Важно е след днешните решения да продължим диалога с украинското правителство и да подчертаем, че България има специфични интереси в отношенията с Украйна, с акцент върху голямата българска общност, която живее там, заяви Вигенин в Брюксел, където се проведе среща на външните министри от ЕС.

Първо, диалог между украинското правителство и българските путинци не е имало, имаше подли удари под кръста на Украйна с Южния путок.


Второ, ако това българско правителство желаеше успеха на проевропейското правителство на Украйна, нямаше в първите си изявления да поставя условия, да гони интереси и да търси под вола телета, а да дава приятелски съвети и то без да тръби за това.

И трето, ..как така как така.., точно сега, изведнъж се сети Вагинкин за "спецефичните " интереси на България в отношенията си с Украйна, след като от 70 г. партията му бе забравила, че има българи извън границите ни, че и днес натирва тия от България да се махат в чужбина..??/


Искаме с това посещение да дадем сигнал, че това не е въпрос, който можем да оставим настрана и че двустранните отношения ще зависят и от това как новата власт се отнася към малцинствата и конкретно към българското, добави той.

"Сигнала", който отива да дава на крехкото проевропейско правителство путестия ни министър на външните работи, не е сигнал - това на дипломатически език означава заплаха, че ако вие...ние онака...каква братски протегната лява ръка /с братски нож в другата лява/..!?

Министърът допълни, че по негово предложение е бил "засилен" текстът на заключенията от днешното заседание на Съвета на ЕС по външни работи, касаещ националните малцинства в Украйна

Това Вагиналче, отгоре на всичко се пъчи като въшка на чело с мръснишката си роля на руска троянска кобила в Брксел, като е изпълнил заръката на государя си Вагин да ерозира посланията на ЕС "засилвайки" заплашителните нотки спрямо уплашеното и без туй проевропейско правитество на Украйна. Кава вагинална наглост!!...

Подчертахме, че е от изключително значение оттук нататък подходът на правителството в Украйна да бъде "включващ" всички групи, региони, национални малцинства, както и да се гарантира пълна защита на правата на малцинствата, в съответствие с международните ангажименти на Украйна, посочи той. 

Ето същината на посланието което Вагинин ще предаде на новороденото проевропейско правителство на Украйна, от името на Императора си Вагин - пълна защита на правата на...регионите...!

Европейските външни министри са настояли за изтеглянето военните части от Крим /руските/. Вероятно това няма да е достатъчно, коментира Вигенин. Няма военно решение на този въпрос, обстановката е взривоопасна, посочи министърът. 

Кое ще е достатъчно?
Да се изтеглят до един и украинските държавни представители, вероятно..

Министърът не посочва кои военни части ще настоява да се изтеглят от Крим?
Според официалната позиция на ЕС става дума за руските военни част, но Вагата мълчи, като насран../ - Щото Олимпиеца Вагин постави ултиматум на украинските части да се предадат или изтеглят от базите си в Крим утре до 05.00 иначе...!


По неговите думи за ЕС и за България е недопустимо в XXI век подобни проблеми да бъдат решавани с военни действия.

Слагайки се зад ЕС Вагиналко естествено, НЕ ПОСОЧВА КОЙ РЕШАВА "проблеми с военни действия". Дали не иска да предаде послание от Цар Вагин до проевропейското и без това шашнато от вагиналната военна атака, украинско правителство със смисъл - Да не опитвате да се съпротивлявате, не дай боже, с военни средства на агресията на голямата братска страна.

Поредната миризлива вагинална мисия на Вагинко Вагинин.

А бе Кличко, що му не теглиш един ъпперкут в зъбите на тоя миризливко изпутин и да го натириш обратно още на летището?!


...............................................................................................................


Вагинин отиде видя и се върна. Това което бе съобщено- това и беше сторено. 


Естествено, че текстът в синьо е на демограф.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. aboychev - МОНТИРАНЕТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО
04.03.2014 09:28
ПРЕДИ ОКОЛО 10МЕСЕЦА,
С ТОЗИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР
ПОКАЗВА САМО ЕДНО,
"КРИЗАТА" В УКРАЙНА И РУСКАТА АГРЕСИЯ В НЕЯ,
НЕ СА ДЕЛО НА ЗАПАДНИТЕ ЦЕНТРАЛИ,
А СА РЕЗУЛТАТ ОТ ДЪЛБОКО ЕШАЛОНИЗИРАНО ПЛАНИРАНЕ НА КГБ С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.
ДОКАЗВАТ СЪЩО ЧЕ
ПУТИН Е ОБИКНОВЕН ИЗРОД ЗА КОЙТО НЯМА МЯСТО НА ЗЕМНОТО КЪЛБО.
цитирай
2. demograph - Вагинин се завърна от Киев...
04.03.2014 21:51
И какво? Изпълни точно мисията си - предаде ЕС и нова Украйна.
Той не назова кой използва военни действия за да решава проблеми.
- Кой бе подружке използва военни средства?...Не казваш. Мълчиш като комунист на разпит. Защото не можеш да преглътнеш истината...Троянска кобилка беше, такава и ще си останеш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7983066
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол