Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2014 15:09 - Където луди управляват държавите - лудите се множат. Трагедията в Лясковец 2.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1329 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 18.03.2014 22:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Лясковец 2. - Провалът на здравеопазването
Сякаш никому не направи впечатление, че от драмата в Лясковец Министерството на здравеопазването си направи един много "съществен" "Стратегически" извод:

- Да се картотекират на национално ниво хората с психични проблеми в България....!? Сигурно ще ги съберат в парламента за да им провеждат колективна психотерапия...

Ужасяващо доказателство за болните мозъци на изперкалите стратегически плановици в друго едно министерство на изперкалата българска държава - това на здравеопазването..

По груби статистически данни, около 30% от българските граждани имат психически проблеми. Подобна е и статистиката в целия изперкал съвременен свят. Тенденцията е към увеличаване.  Излишно е да задълбавам в причините за това. Всекиму са ясни.

Когато луди управляват държавите - лудите в държавите се увеличават.

И какво смятат да постигнат със създаването на НАРОЧНА картотека на хората с психични заболявания, стратезите на българското здравеопазване?!!..

Вероятно, по стар комунистически маниер, те се самозалъгват, че като изготвят списъци на представляващите "заплаха" за сигурността на страната, за спокойния рушветчийски делник на полицията, за улисаните в изготвяне на стратегии за кражби на пари и власт политици и чиновници от здравеопазването, и за безоблачното рушветиране на медицинската гилдия...,

после ще ги натоварят на шлепове и подбно на Хитлер, Сталин или Червенков, ще ги издавят я в Дунава, я в Черно море или ще ги натръшкат в масови гробове на някое ново Белене, Скравена или Катин.

И, заедно с храброто МВР, ще се преборят веднъж завинаги , с тази огромна "заплаха за националната сигурност"...

Оставям настрана, че подобно картотекиране грубо нарушва личните права на гражданите, че смачква конституционни принципи, че подкопава устоите на нормалността в държавата.. 

Тази идиотщина създава условия за неописуем произвол и злоупотреба с личните данни, за репресии на невинни хора по хрумванията на, доказано идиотската ни власт и за идиотски операции на доказаните идиоти, господстващи във всички сектори на изперкалата ни държава.

Представете си, как идиотът "Х" от видиотизираното ведомство "У", с когото вие се заяждате за мързела му или за това, че си прави устата за рушвет, чука на компютъра егн-то ви и е хидно ви се усмихва "- Седнете ако обичате на пейката за малко", като в това време натиска паник - бутона и група елитни командоси от отряда за борба с тероризма, придружени от облечен в бяла престилка надзирател от Карлуково, наизскачат от съседните канцеларии ви се нахвърлят с усмирителна риза и ви усмиряват веднъж и завинаги..

Предствете си как седейки си на пейката в градската градинка, повишавате с един децибел тона си в спора с някой свой политически/ може и да не е политически спорът/ опонент, а за ваше нещастие, дремещият наблизо е, току-що назначен от Йовчаров за полущатен сътрудник на полицията, циганин или активист на АТАКА, или червена бабичка, или дебнещ ви комшия..натисне паник-бутона на gsm-а си и държаните в постоянна бойна готовност, елитни командоси от отряда за борба с тероризма, се изсипят от околните дървета и ви закопчаят завинаги, в присъствието на оня с бялата престилка от 4-ти километър.....!??

Та, вместо да си зададат въпроса: "Какво да се направи за да не психясват българите?", Стратезите идиоти от Министерството на здравеопазването, вероятно заедно със Стратезите идиоти от МВР и под  диктовката на идиотите техни политически ментори, ще правят списъци на гневните...

Както са я подкарали, ще ни вкарат до един в лудницата. Ако ние не ги вкараме там.



Пълна идиотщина.
 



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. sande - Къде го чукаш, къде се пука!
18.03.2014 17:58
Прав си. Ще започнат да пишат инфантилни програми, ще направят списъци на лудите, кандидат-лудите и перспективните луди и ще се вдига прах до Бога.

Тази безумна полицейска акция в Лясковеце имала за цел да бъде демонстративна, като тези истерични заграждения , струпване на полиция и жандармерия около Парламента, все едно е военно положение.

Трябвало им показна акция, демонстрация на смразяваща сила, пред мирни и кротък българин. А се получи жалка акция, срамна и за полицията и за цяла България.

Родените власти в грях това могат.Превратаджиите това могат.

Фарсът ще бъде обясняван с нов фарс!

Оставка. Да ни остане поне малко чувство за чест и достойнство.

Поздрави, Демографе!
цитирай
2. demograph - Да си жив Санде!..
18.03.2014 22:12
Идиотизми на 'ента'.
Гледаш ли оня заекващия полуидиот как проси пари за изборите от енергийните оператори. Понеже фалираха държавата, сега изнудват фирмите.
Избори и вън!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7990090
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10335
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол