Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2014 10:33 - Вън палачинките, гейовете и воайорите от българската политика!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3135 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 25.03.2014 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАК ВОЛЕН ОБЪРНА АМЕРИКАНСКАТА ПАЛАЧИНКА И СТАНА РУСКИ СИДЕРОВ
Иво инджев /със съкращение/
http://ivo.bg

image

Ето какво пишеше във в. “Демокрация” преди 23 години днешният най-яростен съветофил в България Волен Сидеров:


ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. vmir - Много ми е любопитно как
25.03.2014 11:46
таварищ Сидеров би обяснил "демократичната" си "зрелост" за горните си прозрения, а в условията на свободна преса и общодостъпна информация се е самоограничил в рамките на тоталитарните медийни задания. Защото моето обяснение е повече от очевидно - целият креслив "антикомунизъм" го правеха и продължават да го правят все такива като него, Доган (който се кълнеше, че ще забранява БСП) и чугунените червени тикви, които и до днес смятат за свои смъртни врагове напусналите някогашната БКП.
цитирай
2. danailvdimitrov - да добавим и др.Костов който беше преподавател(доцент мисля) по Политикономика във ВМЕЙ"Карл Маркс"
25.03.2014 21:31
или демократката,европатка Меглена Кунева-Пръмова която др.Андрей Карлович Луканов наричаше нашето бъдеще и т.н и т.н

У нас все е така ...

Я виж ти ,в залисията забравихме и автора на "изобличителната статия" - другаря Иво Инджев с агентурен псевдоним"Ивайло" от Първо Главно на ДС, кореспондент на БТА в Бейрут където "громеше" империалистите и техните империалистически войни.Сега е "будна" демократична съвест..

Но нерде Ямбол нерде Стамбол.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Основния проблем на България е примитивния манталитет на мнозинството...
26.03.2014 12:50
България може и да изчезне, но файдарите и авантаджиите в нея ще продължават да се множат като бълхи и да се борят за власт... :)))
цитирай
4. demograph - Всички ние ЗАЕДНО - българи, турци, арменци, евреи, роми... - трябва да си дадем сметка, че имаме общ враг!
26.03.2014 18:23
И общия враг е непочтеността, която се култивира от непочтените завзели властта. Всеки има шанс да стане почтен. Въпрос на манталитет, както казва Бат Гошо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960440
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол