Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2014 16:54 - Путин е още в Крим, а на реформаторите вече им червенеят задниците от страх..! Да идва Иван Костов!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2003 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 29.03.2014 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 50% от българските избиратели чакат реформаторите да се престрашат и да кажат: Европа или Путиния!

Викайте Костов обратно!....

Дружбата с Путин е като слънцето и въздуха за всяка жи(ла)во червено-кафяво същество

 

Безсмъртен е в неговата обобщаваща бездната на безправието краткост виц от времето на комунизма, в който Нане не искал да повтаря въпроса на Вуте от предишния път на събранието на ТКЗС-то „къде изчезна хляба”, а само искал да знае вече къде е изчезнал Вуте.

Ще ми се да знам къде се намира българската десница в съпротивата срещу съветската окупационна символика в момент, когато червено-кафявият сектор я ухажва повече от когато и да било след като призракът на комунизма замина нейде на почивка, за да се завърне днес с руски паспорт.

Не е новина, че  червеният Станишев завидя на  кафявия си парламентарен съдружник в крепенето на тази власт Сидеров и за пореден път го имитира в търсенето на червено-кафяви симпатии.

Сидеров е руската сонда, която първо се пуска, а след нея следва и подводницата БСП. Така беше с тютюнопушенето, така е с Електроразпределителните дружества като посочен от „Атака” главен западен враг в и на България, така се очертава да бъде все повече и по отношение на умилкването около съветската символика в навечерието на изборите, в които не би трябвало да има нищо съветско- нито символично, нито принципно.

Както вече няколко пъти отбелязвам, „Атака” тази година за първи път извади на показ фанатично просъветската си позиция, като направи нещо, което дори и брандираната като наследница на съветофилството БСП не си позволява: поднесе партиен венец на Монумента на окупационната червена армия в столичния център.

Направи го в добре съгласувана с руското посолство акция, призвана да финтира медиите с двудневно изпреварване на 23 февруари, „Ден на защитника на отечеството” в Русия ( и в България, по отношение на цели партии, които признават за свое отечество СССР и наследницата му Русия).

Стратезите от Москва просто са преценили, че тази кафява енергия няма нужда повече да бъде сдържана в ножницата- преклонената българска главица си иска сабята, за да оправдае позата си. На терена загрява резервният отбор„България без цензура” и „Атака” вече може да бъде пусната във фронтална Путинистка офанзива за обиране на русофилската реколта, наторявана с пачки и напоявана със  сълзливи „културни мероприятия” през годините от московските протежета в България.

Апропо, би било честно Русия да наследи и вината за каква ли не. Например за онези повече от 7 милиона избити с глад украинци (а мнозина казват и доста повече, т.е. повече от жертвите на холокоста) през 1929-30 година от миналия век.

Би било честно и по „братски” дори Русия да поеме отговорността и за съветското наследство по отношение на зверствата на българските масови убийци, ползвали тук протекцията на окупационната Червена армия.

Но къде ти честност там, където има само една имперска надменност, политика на свършените факти и презрение към „подробностите” от историята от страна на една толкова „велика” сила!

Днес в атака е и Станишев. Ходи в Пловдив да наглежда ненагледния на съветофилите „Альоша” и обещава кампания по почистване на съветските паметници в България. Опитва да надцака и „Атака”.

Няма да му е лесно, но да ги оставим да се състезават- явно не можем да им попречим в момента с нищо. В тях е сабята, в тях е и хлябът!

Обаче питам: ако за левия червено-кафяв сектор поклонението пред метастазите на покойния СССР е като слънцето и въздуха за всяко жи(л)аво червено-кафяво същество,

то няма ли за десните партии да се очертае поне малко необходимостта да заемат позиция по въпроса за доминиращия в България съветски монументален тормоз, използван така безогледно от червено-кафявия противник за очевидно предизборни цели в момента?

В предизборната реклама на червено-кафявите в България е инвестирано монументално държавни пари в продължение на 45 години. Това прави неравенството в предизборната борба особено несправедливо.

Освен ако демократите не се „сетят” да използват тези рекламни чучела на съветския колониализъм за антиреклама с днешна дата, както би било редно. Или ще ми кажат, че са „против конфронтацията” и ще продължават да си смучат палеца на дясната ръка с навлажнен от електорален бой поглед?

За червено-кафявите съветофили поклонението пред съответните тотеми е обединяваща кауза. Но точно толкова легитимно е на това да се противопостави със свои акции, като демонстрации и митинги, проевропейската част от България.

В Столичната община групата на общинарите, избирани със синя бюлетина, явно са усетили смразяващия полъх на пълзящата ресъветизация и за първи път приеха похвална в това отношение обща декларация, в която заявяват, че подкрепят всяка инициатива на гражданската инициатива за демонтиране на съветския паметник от центъра на София.

Прекрасно. Обаче този факт не отменя прискърбната реалност. Пасивното наблюдаване на партийно ниво как троянският кон на Русия си разиграва съветския призрак с „европейска” цел, спомага на Путин да вкара проруски депутати с български документи в новия Европарламент.

Тази пасивност на практика позволява на управляващите да поощряват пълзящата реставрация на Путиноподобния капиталистически комунизъм без никаква реална съпротива.

Ще го кажа направо, пък нека ми се обиждат: десните партии се крият зад гърба на шепа граждани от битката, която би трябвало да водят приоритетно с целия си партиен ресурс. Тази криеница е не само грозна, но и неразбираема за собствените им избиратели. Поради което не бива да се чудят, че са натикани в ъгъла от червено-кафявите агресори.

Червено-кафявите залагат на русофилската емоция. Къде отиде проевропейският атлантически плам на десните, някои от които дори се именуват партийно „граждани за европейско развитие”?!

От Бойко Борисов  явно не може да се очаква да се възправи като един (евро)атлант и да понесе на плещите си товара на откритото противопоставяне на Путинизма в България.

Това обаче е колкото проблем за България, толкова и шанс за истински демократичните проевропейски партии да заемат нишата, страхливо освободена от него.

Хиляди българи очакват това!

Иво Инджев
.....................................................................................................................................................................
50% от българите ще гласуват за Европа, ако някой се осмели да каже и да ПОКАЖЕ, че е проевропеец и антипутинист!

Но реформаторите се крият като мишоци. Защитават камъка на Димитър Благоев, пазят монументите на позора, толерасничат с убийците на българския елит, ръкопляскат на прогонването на младежта...крият глави в пясъка пред путинизма.

Къде сте бе еврофили? Къде сте бе реформатори? Къде сте бе демократи? Къде сте бе почтени политици? Къде сте бе европолитици?

Станишев, Лумпена, Азбукаря и Байряка лъскат бастуните на Альоша, красят с цветя монументите на деспотизма, пеят "втасвай страна огромная"..мобилизират червените останки и клиенто-русофилите, и глупаците. Стягат се за евроизбори хората!...

Вие да печелите избори за Европа ли се стягате или за избори за влизане в Евразия!....

Страхът от Путин ли ви зачерви задниците, бе ?!!!! Защо мълчите като суеци!
Путин е още в Крим...

За кого да гласуват българите, които избират Европа!!

50% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ВИ ЧАКАТ ДА КАЖЕТЕ:
- ДОЛУ РУСКАТА АГЕНТУРА!
- ВЪН РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Само си стискате ръцете като..Още малко и ще почнете да се целувате в устата като..

Съборете един паметник на окупатора. Вдигнете един ясен лозунг - Заедно срещу путинизма!. Покажете се някак бе "европейци".. реформатори..плашипутинци. 

Така не се печелят избори.

КОСТОВ! - ВЪРНИ СЕ!

 




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. vmir - Тия докато се ослушват, току-виж путинките врякнали да викат дядя си Путя да анексира и нас.
29.03.2014 17:13
Сякаш малко пъти се е случвало вече, чак е станало нещо в реда на нещата. После ще крякат, че не искат комунисти, ама те и путинките не искат комунисти, просто са "демократи" и затова се кланят на Ленин и Сталин, нищо лично, дет се вика, само партийна политика.
цитирай
2. karaiany - Право куме в очи!
29.03.2014 17:26
Право куме в очи!
цитирай
3. sande - Февруарският преврат - путиновски!
29.03.2014 17:35
От къде дойде нечуваното грандоманство, нахалство и наглост на Сатанишков да заявина висок глас, публично на Бойко Брисов: Махай се! Или ще те махнем!

Което прозвуча като закана за убийство.

Откъде това гигантско самочувствие у СерГейчо да състави набързо правителстовото на Орешарски?

Което на всичко отгоре всички наричат Доганово.

БСП би трябвало реално да бъде заинтересована от снишаване, да бъде по-ниско от тревата след фалиралия социалиЗъм и проваления с последствия за 100 години напред Преход. А Сатанишко обявява, че щял да прокопа земята, но Неговата партия да бъде първа! Кой му е дал тоз приказ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961852
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол