Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2014 11:04 - Русофилството - най-скъпо платената любов на света
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2848 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 26.07.2014 22:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Българите са и много скъпи на Русия! 
Затуй скъпотията идва от Русията. И тъпотията.
И беднотията.

Толкова скъпи, че Русия им продава най-скъпото ядрено гориво в света.

На тия, които Русия не обича толкова много, а и те не я обичат изобщо, тя продава на тройно по-ниски цени.

Защото българите я обичат Русията, макар и тая обич да им излиза най-скъпата платена любов на света.

Ама много са и скъпи българите на Русия!

Защото е така, Русията им набутва най-ефтиния си АЕЦ НАЙ-СКЪПО.

Понеже са и скъпи на сърцето, Русията ръга скъп ток на скъпите и българи. А по-скъпия ток е по-качествен от ефтиния ток, нали?

Особено ако е оскъпен специално за скъпите ни бълхаро-руски енергийни мафиоти.

Такъв ток ги изпича българите по-добре.

Толкова и са скъпи българите, че Русия им продава газ на два пъти по-високи цени отколкото на ония , които Русията не обича така много, както обича българите.

Но българите я обичат Русията, защото най-скъпото си е и най-доброто, особено ако ти е изпразнен джоба от Русията, нали?

Толкова и са скъпи българите на Русия, че тя им продава нефт и бензин на по-високи цени отколкото са цените за всички други, омразни ней и мразещи я нея,  държави.

Но българите си я обичат Русията, защото по-скъпия петрол и горива правят живота им по-скъп, а по-скъп живот означава по-голяма мизерия, нали?

Но българите си обичат мизерията. Особено руската мизерия..

Много и са скъпи българите на Русията.

Толкова и са скъпи, че тя подарява на Сърбия и Македония милиарди за да удрят под кръста България ако кръшне, понеже и е много скъпа на Русията.

Ама тия милиарди Русията ги била откраднала от скъпите и българи./!? Де бе, голяма работа.

Умни са българите...и про-дашни.

А бе, българите си я обичат Русията въпреки мърсотиите и, защото са свикнали с тая си мърсотия.

Толкова много и са скъпи българите на тая пуста Русия, че тя им налага скъпоструващи правителства, ама купени от Русията с парите откраднати от скъпите и скъсани българи.

Но и скъсаните българи си я обичат Русията, защото си е друго да ти скъсва задника Русията.

Иначе няма да ходим със скъсани задници.

А българите са свикнали задника да им е скъсан. Руснаците късат задниците красиво...с любов.

Много и са скъпи българите на Русията.

Толкова много, че вместо да наеме български охранителни фирми и да даде работа на няколко хиляди скъпи и българи, които да охраняват скъпите и "инвестиционни" проекти на скъпата и българска територия, матушка Русия си докарва "частни охранители" боеваци от Русията.

Скън, да не би българите да преработят и да  преядат от заплати в тия скъпи времена.

Но българите пак си я обичат Русията, може и от глад да умрат, ама няма как - на скъпите им руснаци им е много скъпа България.

Що да не я поохраняват. Може и да я побият малко.

Все пак има протести в България и кой знай какво може да им се случи на влюбените до смърт в Русията българи...

А пък територията на България колко много е скъпа на Русия!..

Цена няма.

Русията ГЪЗ дава българите да не разработват собствените си газови и петролни залежи, защото са и много скъпи и да не би да и подбият дОСТАВКИТЕ...

Ама и българите гъз дават за им спира Русията газта и тока..

Скапаните шисти на българите ще замърсят околната среда на скъпата и на Русия България, а Русията иска да очисти България.

Почти я очистила вече.

Та Русията не дава на България да си вади свой ефтин газ, защото си има скъпа дОСТАВКА на скъпа газ от ГАЗПРОМ.

А скъпите тръби на ГАЗПРОМ ще легнат в скъпата земя на скъпата и на Русията България, която с тия си скТЪПИ български правителства ги подарява на скъпата им Русия за 15г. безплатно, че и во веки веков...амин.

Ей така! Даваме им ги безплатно, че и ще им плащаме отгоре....двойно повече от сърбите. 

АЕЦ Белене пък как ни оскъпява на Русията..!

Понеже умира от любов към българите, Русията ще си монтира една атомна бомба в българско, та ако речем да я разлюбим да ни гръмне от ревност.

Това му казвам Любов! Само руснаците любят и мразят така..

И Яерноморието ни и е много скъпо на Русията, затуй не ни дава да си вадим нефт от нашите си води - заради петната по банските на рускините. 

Щото петната от бългаския нефт са по-кофти от петната на руския нефт по тръбите им.

Ама българите си обичат рускините и с петна по гащите. Но и петната да са руски!..

И рускините обичат българите, но не тия със скъсаните гащи.

Просто, защото Русията им е много скъпа на ефтино купените от Русията с български пари български правителства, те свалят и гащите от задниците на българите, та белким българите да и станат още по-скъпи на Русията, като са без гащи.

И да измрат от скъпотията до един -  За славата на скъпата им Русия.

Простотия!....Русофилия..

Скъпотията, сиромашията и тъпотията на българите идват от страстта на държавниците им да лижат гАзъ на Русията.Гласувай:
8
2


Вълнообразно


1. vmir - Няма оправия,
05.04.2014 11:25
а само тъпотия до шия
и все от умна Русия,
трупаща оръжия на поразия.
цитирай
2. sestra - Простият обича да плаща скъпо
05.04.2014 11:45
за евтино, важното е да му расте "чувството" според както може да се види в красноречивите карикатури във вестник "Тъпан" и другите, списвани от Ботев още 1869г. Хубаво е да се разгледа http://www.promacedonia.org/hb3/hb3_pril_2.htm
цитирай
3. mikolaj - Скъпотията = липса на пазар
05.04.2014 12:07
Скъпотията идва от факта, че нямаме пазар в Европа. Всъщност, никъде нямаме. Май само в Япония и Южна Корея хората изпитват симпатия към Бг продуктите.

Аз не мога да проумея как така внасяме картофи и ябълки от Полша, дори сокове и сладки. В Полша обаче БГ продукти НЯМА. Имат само алкохол, и той се купува от носталгия по миналото: бренди "Слънчев Бряг" и вино "София".

Как така в Полша се внасят турски и италиански домати на цена 4 лв/кг, както и испански чушки на цена от 7 лв.кг? Защо не се внасят български зеленчуци?

Не мисля, че Русия е виновна за това. Не мисля и че й пука особено. Фактът е, че полските (страна-членка на ЕС) продукти се разпространяват в целия ЕС, включително в Русия (там се внася много месо от Полша). Къде са българските продукти? Време е някой да поеме отговорност за това. Конкретни хора с конкретни имена.
цитирай
4. demograph - Какъв пазар, какви пет лева?..Какво могат да продават скъсаните влюбени до смърт българи?
05.04.2014 12:55
mikolaj написа:
Скъпотията идва от факта, че нямаме пазар в Европа. Всъщност, никъде нямаме. Май само в Япония и Южна Корея хората изпитват симпатия носталгия по миналото: бренди "Слънчев Бряг" и вино "София".
Как така в Полша се внасят турски и италиански домати на цена 4 лв/кг, както и испански чушки на цена от 7 лв.кг? Защо не се внасят български зеленчуци?
......................................................
Не мисля, че Русия е виновна за това. Не мисля и че й пука особено......Къде са българските продукти? Време е някой да поеме отговорност за това. Конкретни хора с конкретни имена.

Русията си е Русия. Тя си гони интереса, както си знае. Проблемът са скъсаните влюбени в нея българи. 0т 44г. до сега ни управляват наложени ни ни от Русията марионетни правителства. Хала ни се дължи на нас си - влюбените смъртоносно в Русия и рублите и българи, които понасят стоически в името на любовта гаврата с народа ни.. 90% от собствеността е в руски или подставени от руснаците лица. 95 % от медиите са руска или на подставени от руснаците пионки. Даже прословутите златни мини на Сидеров са руски- на регистрирана в Канада руска фирма. Прогонените 2 000 000 българи са жертви на диктата на руската пета колона върху живота им и поведението на проруските правителства в България. Българо-убийците русофили подменят българския етнос със скъпите им руснаци.
В същност глупостта на българите да се нещастно влюбени до смъртта на нацията си в Русията, е диагнозата на смъртта на България. Може и да го разберат, но ще бъде късно.
цитирай
5. aboychev - ПОЗДРАВИ
05.04.2014 14:57
ИЗГОНВАНЕТО НА РУСОФИЛИТЕ ОТ ВЛАСТТА
Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЪЗМОЖЕН ПЪТ ЗА СПАСЕНИЕ
ПЪРВАНОВ И МАРИН В ЗАТВОРА
цитирай
6. vmir - Възразявам,
06.04.2014 10:16
това към Русия не е любов, а непреодолима носталгия по възможността от най-див, мързелив и крадлив да се превърнеш в "ШЕФ" и да смениш кирпичената си къщурка с масивна, която друг е строил или плащал. Да замениш катърската каручка с "Москвич" и на мястото на катъра, за който те е мързяло да се грижиш, да виждаш гражданите, които са ти връчили като роби и да си представяш блажено, че забиваш пети в хълбоците им.

Всичко това щеше да бъде невъзможно без оръжията на Червената Армия, а истиността му се вижда от факта, че никой от така "любящите" Русия и армията й, не прави и най-малката лична жертва за Русия, колкото и да иска такива жертви от другите.

Вижте само колко от тях си купиха руски коли или нещо руско (нима руснаците нямат нужда от приходи), вижте колко от тях емигрираха в Русия, ама друго си е да лъжеш балъците тук да предпочитат руското, а агентурните хонорари от лъжите да вливаш в западните икономики, срещу които няма да се подвоумят да изпратят да се трепят я балъците, я синовете им. Мафиоти с размахани над главите пластмасови розови сърчица са т.н. "русофили", нищо друго.
цитирай
7. demograph - Нещасто влюбени бе братлета
06.04.2014 23:11
Нещастни, но влюбени глупаци.
цитирай
8. goro6 - goro6 - Карма, демографе, Карма.
02.01.2015 13:54
Такава дива омраза към Русия може да има човек, който в минал живот е бил руснак.Има вероятност в следващия живот да се родиш в руско семейство.По информираните русофили ти се радват, защото омразата винаги има обратен ефект.
И не пикай срещу вятъра...!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 6573858
Постинги: 1599
Коментари: 8956
Гласове: 9288
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол