Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2015 11:10 - Демографската война на Путин срещу Европа - целенасочената миграция
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 10047 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 03.03.2016 10:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Още преди 20г. се появиха анализи, предричащи огромна, деструктивна, бежанска вълна към Европа./Авторът има скромен научен принос за тази прогноза./.
....
Ето и закъснялото признание за верността на "конспиративните ми демографски брътвежи", както бяха неречени някога прогнизите и предупрежденията ми

"Вашингтон.
Според командващия силите на НАТО в Европа генерал Филип Брийдлав Русия планомерно помага на правителството на Сирия да предизвиква кризата с бежанците, предаде Новое время.
Генералът заяви, че действията а Русия целят създаването на криза в Европа, която тя ще използва като оръжие за политически натиск към Запада. Той отбеляза, че военните действия на Русия целят унищожението на противниците на съюзника на Путин и действащ президент на Сирия Башар Асад, а не борбата срещу „Ислямска държава“.
.......
Наличието на множество държави в Близкия изток и Африка, с милиони образовани, гневни млади хора, без възможности да си осигурят работа в родината, се виждаше, като сериозна предпоставка за демографска инвазия към Европа.

Второто "велико преселение на народите" бе очаквано и се случи в сроковете на прогнозите...Но до там.

ЕС и другите страни от Запада не направиха нищо за да предотвратят това, докато противниците им се готвиха старателно за да го използват в свой интерес.

Напротив - самодоволните европейски демокрации, заедно с Щатите, допуснаха да се взривят всички бентове, задържащи с населението в тези страни, без да осигурят предотвратяванео и, или някаква форма на защита, или отклоняване на очакваните бежански потоци от себе си..

Демографската бомба беше оставена на произвола на злонамерени играчи и моментът на детонирането и логично дойде.

Освен от чисто човешкия стремеж, на изпадналите в беда хора, да търсят сигурност за себе си и децата си, фитила на демографската атака бе подпален умишлено от геополитически фактори, заинтересувани от дестабилизирането на ЕС и НАТО и света в преследването на глобалните и локалните си цели..

Вакуума, получен в резултат от войните и специално от недомисленото изтегляне на САЩ и коалицията от Ирак и Афганистан; сбъркания подход към Сирия; т.н. стихийна "Арабска пролет" и дестабилизацията на почти цял подконтинент, беше умело превърнат в ефективно демографско "оръжие" срещу Запада от геостратегическите му съперници.

Създаването на ИДИЛ, умишлената, показна жестокост на Ислямска държава и "неочакваната" и сила и бързина на разпространение, бяха детонаторът на, услужливо и недалновидно подготвената от Запада за взривяване, демографска бомба.

Насочването на ударната и вълна в желаната посока бе най-лесната част от тази брилянтна хибридна операция. Плановиците и реализаторите и трябва да бъдат аплодирани.

Лишените от стратегическа прозорливост, воля и военни и невоенни средства, за защита от подобни атаки Европа и НАТО, сега бере горчивите плодове от слабостта на политиците си.

А приспаните в мудната ера на Обама САЩ, още продължават единствено да се вайкат как да спасят съюзниците си.

Очевадното решение е светкавично и безмилостно ликвидиране на ИДИЛ, заедно с решителни мерки за стабилизиране политически и икономически на разпадналите се близкоизточни, средноазиатски и африкански държави, което ще спре бягащите хора в родните им места след няколко години.
Но до тогава,  Европа и Запада може да се окаже, че са неизлечимо поразени.

Другото решение е незабавно създаване на общи и достатъчни отбранителни способности, гарантиращи спирането на бежанските потоци по границите на ЕС и НАТО, и решително прилагане на сила, което е почти неизпълнимо, поради сегашните разнопосочни политики на всяка страна членка, а е и трудно приложимо без да бъдат сринати цивилизационните устои на демокрацията и хуманизма, върху които се гради Европейския Съюз и Западната цивилизация.

А единствено работещото решение е комбинация от двете, приложени незабавно!!. Плюс безкомпромисно ограничаване на възможностите на подбудителите и направляващите бежанската вълна..Които и да са, и където и да се намират.
Това може да стори обаче само една променена в дълбочина, единна Европа.

Промяната, в условията на сегашната мудна и разединена Европа, изисква време, а в това време милиони бежанци и жители на Европа ще понасят страданията, самопричинени от сладкия  сън в благоденствие на европейските избиратели и от нерешителността, безхаберието и егоизма на европейските политици.

Промяната трябва да се осъществи незабавно и с усилията на целия политически спектър в ЕС, тя изисква обединените усилия на леви и десни, на крайно леви и крайно десни, на всички раси и всички религии и култури представени в Европа.

Промяна, която е жизнено належаща, но която не се забелязва на близкия времеви хоризонт, и която, за жалост, е успешно саботирана от путинистите вътре в Европа.

Путинска Русия  води срещу  ЕС и НАТО тотална хибридна война, най-опасна част от която е демографската война и аз се съмнявам, че те са способни да оцелеят без бързо и коренно да се променят.

Загубването на демографската война, ще означава смърт за Европа на демокрацията и човещината. Както и край на десетилетния мир.

Означава страдания на всичките сегашни и бъдещи Европейци.

Означава, оазисът на мир, толерантност и благоденствие ЕС да изчезне, засипан от пясъците на управлявания  от Путин и ислямистите му бежански самум+.

Това се отнася и за НАТО.


....................................................................................................................................................................

А "хибридчиците" щяха да се появят така или иначе, тези или други.

+самум - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D1%83%D0%BC



Тагове:   траки,   политика,   новини,   битка,   смърт,   нова,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   телевизия,   кредит,   оцеляване,   парламент,   бъдеще,   младежи,   демокрация,   манипулация,   спасение,   полиция,   медия,   нар,   власт,   лъжа,   данъци,   Атила,   демографска катастрофа,   живот,   САЩ,   сдс,   съпротива,   българи,   стара,   студенти,   Русия,   Рим,   Европа,   желязна,   ГЕРБ,   защита,   РЗС,   Готи,   Гети,   алексей,   Тракия,   протести,   президент,   гърци,   съюзи,   Близък изток,   Петров,   граници,   ДСБ,   папа,   бандити,   конституция,   коалиции,   партии,   НА,   тарикати,   хуните,   Константинопол,   Вождът,   sparotok,   движения,   Арабска пролет,   аеций,   комитети,   аспар,   устиниан,   на хуните,   Кино нова,   Кинонова,   импратори,   бспдпс,   криминали,   парламе,   иванкостов,   синякоалиция,   гяволи,   Тагове Бойко Борисов,   ИДИЛ,   хибридна война,   демографска война,   раждаемост и снмъртност,   hibrid war,   велико преа,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. appen13 - Докато Берлин и Брюксел се занимаваха със целенасочения грабеж над Източна Европа и европейския Юг...
16.08.2015 11:28
Докато Берлин и Брюксел се занимаваха със целенасочения грабеж над Източна Европа и европейския Юг на АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср, и безмозъчно участваха в унищожаването на истинските прегради пред ислямисткия башибозук - баасистките светски режими на Садам Хюсеин, Муамар Кадафи и фамилията Асад, вашингтонските им "партньори" ги вкараха в капана на американо-саудитското геополитическо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ "Арабска пролет".
И сега дойде време да се плаща за евро-чиновническото скодоумие и безграничната германска колониална алчност. Жалко, че населението на евро-германското гау"България" ще го отнесе най-много, както винаги, между впрочем !!!
цитирай
2. olivie - Не съм съгласен
16.08.2015 13:27
да се въвежда думата хибридна война където не й е мястото. Къде е "хибридчикът" Митов? Нещо да не са го зачистили в Хамерика, че още не се е прибрал? Малоумници-"демографи"......
цитирай
3. getmans1 - Поне си направи да провериш от кога и какво значи този израз „хибридна война“
16.08.2015 14:32
olivie написа:
да се въвежда думата хибридна война където не й е мястото. Къде е "хибридчикът" Митов? Нещо да не са го зачистили в Хамерика, че още не се е прибрал? Малоумници-"демографи"......

цитирай
4. olivie - Не съм чувал за емигрантска вълна от Украйна, а Вие?
16.08.2015 15:18
"Няма единна дефиниция на понятието „хибридна война”. Стартирайки дискусията по нея обаче, не е изключено да стигнем до броя на дефинициите за „тероризъм”, който сигурно вече е надхвърлил посочваната доскоро цифра 114." Или може би твърдите, че ЦРУ работи за Кремъл?
цитирай
5. demograph - Хибридната война
16.08.2015 22:26
Е термин, който е развитие в съвременни условия, на определението на Клаузевиц за войната, като продължение на икономиката с "други средства". Ленин неуместно стеснява понятието с добавката "насилствени" средства. Войната си е война. Дали другите средства са "пропагандна", психологическа, финансова, религиозна,идеологическа, космическа, вълнова, климатична, търговска..и прочие, това е продължение на политиката и икономиката "с други средства". Хибридната война е само модерен термин. Ако следваме Ленин, война е само тогава, когато се ползват средства за насилие - оръжия за физическо елиминиране на противника. а когато не се прилага насилие, това не е война. Но що е то насилие?..И, ако стратегическата цел на всяка война - пълната капитулация и подчиняване на другия, е постигната чрез използването на "други","ненасилствени" средства, тогава каква е разликата? Путин постигна стратегическата си цел в Крим посредством "други" средства и завладя Крим...Това война или бе или не..? Той завладя Осетия с брутална военна сила. Само това ли е войната му? Така и другите - САЩ, Китай..
" В модерната война, за да постигнеш стратегическата си цел, понякога, не са необходими 1 милион щика, достатъчни са един милиард долара.."/Сър Чарлз Гатри - бивш началник на Щаб на Отбраната на Великобритания. Украйна и Гърция са доказателства за това. А всеки може да си интерпретира Клаузевиц, Ленин или генерал Гатри, и сам да си отговаря - Що е то хибридната война?..Когато внезапно се окажеш малцинство в собствената си държава, защото не си се усетил, че срещу теб е водена демографска война, тогава има ли значение терминологията? Целите определят начините за победа над противника. " Изкуството на войната не е да победиш с цената на стотици хиляди, изкуството на войната е да победиш без нито един убит.." Сун Дзъ
цитирай
6. planinitenabulgaria - Тези процеси са заложени още с края на ВСВ.
16.08.2015 23:36
ВСВ бе война срещу Германия, но тя прерастна във война срещу Европа. Това бе война на ресурси и след намесата в нея на най-богата на ресурси държава, войната не завърши по начин Европа да разреши проблемите си, а да възцарува мафията над света. От тези неща, лоши за Европа, които се случват сега няма нищо случайно. Ударът срещу арабите е комбиниран с разрухата, които те причиняват в Европа. В авансхще кажа, че ако руснаците хне си разкарат сами Путин като кърмчия ги очаква същото. Европа е конкурент на Америка и можевече да се мери вече по някои показатели с тях. Ако пък Хитлер бе спечелил войната щеще да има ЕСЩ и САЩ щяха да са на периферията на света, а не банка на света, която го управлява.
За да стават тези неща днес в Европа тук бе присадена след ВСВ система, която по нищо не пасва на Евпора, дала голяма част от културата на света. Тук сега се заформя нещо страшно - културен сблъсък между европейци и примати, какъвто вече започва в България между хората и циганите. В САЩ този въпрос е решен, дори от него се печели, но в Европа няма как. Европейците не, че не виждат всичко това, но те са в цугцванг, защото срещу тях мафията е изправила въоръжена до зъби държава с правителство тип "Маймуни с ракети". Същата заплаха виси над Южна Корея и Япония от един друг идиот до тях.
Демографските процеси никак не са добри за Европа. За САЩ те не са важни, защото ще доведат до изчезване на белия цвят. Има се предвид децата от смесени бракове между бели цветнокожи и само до това. За САЩ това върви, но за културната Западна Евпора - хич!
Всичко е преценено много гочно и сченарият се следва също точно.
цитирай
7. olivie - Точно това исках да кажа
17.08.2015 09:26
Че независимо как ще се облече понятието "хибридна" война, истината е че Оруел го е направил много по- точно. Само че в България дори и това е сбъркано и се появяват непредвидени странични ефекти. Ние имаме в резерв още няколко с които мисля, че ще объркаме сметките на "елита" и като първо по отношение на поучителните слова за хибридната война - В България СОФИЗМЪТ никога не е вървял поради естеството и богатството на българския език, който си има понятие за всеки нюанс на речта. Не може да говориш за модерен термин за неща, които си имат имена. Обратното ще излезе, че нещо, започнато от Ленин се зъвършва по Оруел от Обама, а е приписано на Путин щото ни е удобно. Така че ибрикчиите-хибридчии по-добре да правят чикии и да не се бъркат там където не им е работата. Поздрави за усилията да си заслужите сребърниците. /щом Ви печатат в медиапул/ Нищо лично, разберете, но за "истината ..... ангард"
цитирай
8. demograph - Усилията ви да оборите "софизмите" със софизми заслужават признание.
19.08.2015 17:44
Когато една материя не е ясна някому, нормално е той да се оплете в нея. подобно на olivie. Войната срещу другите, посредством целенасоченото управление на демографските процеси е стара практика в човешките отношения.
Да припомням ли изселванията на Александър Велики, на Рим , на азиатските сатрапии, на Византия, на Крум, "голямата екскурзия", Милошевич...А насилствената асимилация, която е практика от незапомнени времена и до днес..?Това си е война, защото целта е типичната за войната цел-победа над другия, чрез използването на "хибридни" средства. Модерните термини не заместват понятието демографска война, те дори го изключват. Както "геноцидът", като едно от понятията, които коментаторът по-горе вероятно смята, че е едно от явленията "които си имат имена", не изчерпва, а е само част от методите за воденето на демографската война. Нещо повече, аз смятам, че и "класическата война" е само част от демографската война. А цинизмите, които olivie, не се сдържа да изтърве, само подсказва вътрешната му несигурност в спора. В същност, аз не очаквам и не предизвиквам спор. Достатъчно е да накарам някои да се замислят, и то не върху терминологията, а върху важността на демографския фактор и заплахите от злонамереното му управление за постигане на геополитически цели. Подценяването му е равно на поражение, което не може да се постигне дори с най-съвършените оръжия за изтребление.За България, осъзнаването на това е въпрос на живот и смърт. Останалото е празна суфистика.
Медиапул не ме печатат, макар, че бих бил поласкан, а просто публикуват коментарите на всеки.
цитирай
9. krumbelosvet - .
19.08.2018 22:36
.
Не те ли е срам, "демографе"? Добре ли плащат за тия опашати лъжи?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939599
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол