Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2015 00:55 - Шшшшшшт...На Шипка всичко е спокойно. Само един тъп рикошет...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1899 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 31.10.2015 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дали пък трафикантите на хора не клатят правителството!?.....Това е бизнесът на десетилетието и отговорна задача поставена им от Най-високото. Кои ли са те?

Защо разплитането на чорапите на  " Вълкан @ Со " може да източи бримките на чорапогащника на някоя високопоставена дама в МВР, че и по-висока?

- Защото, според МВР и други представители на официалните български власти, мигрантите ни заобикалят..!

А според Ню Йорк Таймс, основния поток преминава през България /вижте картата/

image
.............................................................................................................................................................
Според грубите ми изчисления по данни от пресата, на границата на Унгария и Словения се появяват доста над 100 000 мигранти в повече от съобщаваните данни за "акостирали" в Гърция и пресекли Македония. Доста над сто хиляди мигранти "фантоми" са минали отнякъде без да бъдат засечени..и това продължава. Оня ден и на Словашката граница, незнайно от къде, цъфнаха няколко десетки хиляди мигранти..

Няма как ФРОНТЕКС и граничните служби на Унгария, Австрия и Германия да не са забелязали, че отнякъде, изведнъж, пред границите им "извират" десетки хиляди мигранти в повече от данните получавани от Гърция, Македония и България.
Сигурно на гръцките и македонските гранични власти им се губят стотина хиляди мигранти. Те не могат да сметнат колко е 2+2...може и немците да бъркат сметките..

Да не би да преминават през България?! -Не...те ни заобикалят от страх, от Вълкан и от Сидеров...

Не им ли се губят мигранти на българските гранични власти, полицаи и специални служби?
Ако си спомним югоембаргото, когато се губеха влакови композиции, мигрантите трябва да изчезват в мига в който някоя полицейска фуражка - невидимка ги посрещне на браздата.

В страната се вихри промишлен бизнес с трафик на хора. Това става с услужливото бездействие на държавата. Министър Бъчварова или не знае, което е скандално, или знае но си трае, което е още по-скандално. Да не повдигам въпроса за тия над нея...

Дали бежанското цунами ни е заобиколило, или пък то тихо си е плиснало и ни е заляло и удавило, без да го усетим..!?

А дали не е Това специалната роля на България в плана на Путин за укротяване на Германия и декомпозиране на ЕС, чрез бежански удар на Балканското направление..?

- Неее...аз вяярвам на българското МВР...те ни заобикалят.
Ох..! Шипка, Шипка...!
Три деня младите дружини как прохода бранят...
..................................................................................
Камене и дърве изчезнаха там....
- Грабвайте телата! - Някой се изкряска..
И трупове мъртви хвръкнаха завчаска..
......................................................................................и т.н..и т.н.

Над 400 000 бежанци нахлуха в Гърция няма и за три месеца, и от там напъплиха из Балканите и Европа, като "отомански аскер". Но само през България не посмяха да минат..!! Заобикалят ни...

Бежанския поток, по много странен начин, до сега  "заобикаляше" България!...Цял сват писка, а у нас...Тишина..и шишане даже не кихва....На Шипка всичко е спокойно...заобикалят ни.

Орди от бягащи от войните " 17-20-30 годишни, в добра спортна форма мъже" преплуват околните морета, газят калта покрай българските граници, късат си маратонките в камънаците на Сърбия..едни стигнаха почти до Северния полюс за да се мушнат в Норвегия. Унгария пропищя, Германия проплака, Испания, Англия...а тук? - Нито един не смее да крачне браздата ни..Тишина...! ..без нито един изстрел....Заобикалят ни..!!

Турция се тресе от бежанци, атентати, дронове, удавници, изчезнаха и лодките, и гумите, че и плавниците..Гърция я удавиха мигранти, маса от тях се удавиха само и само да се докопат до материка...а тук по морската ни граница  - тишина...мъртво вълнение..!! И по сухопътната граница с Гърция - нищо..и чифте не пуква даже.. Заобикалят ни...!!

Македонците се изпотрепаха по границата и не могат да увардят тълпите мигранти, сърби, хървати, словенци,словаци,австрийци, унгарци се хванаха за гушите заради тия мигранти...а тук, из шипките, ...тишина..! ..балонче не гръмва.. Заобикалят ни..!!

Одринския валия издава декрети, турски заптиета и жандарми разпръсват тълпи до сами браздата с България, връщат ги в Истанбул.., но тълпите се връщат и пак ,и пак...
а там, из Шипките по Странджанско, и по Родопско, и по Пиринско, и по Беласица, и по Огражден, и по Трънско всичко си е спокойно..пишов не граква дори...заобикалят ни.

Няма един кьорав мигрант да се шмугне в храсталаците край полегналата телена ограда и да вдиша въздуха на "свободна и гостоприемна" България...просто тишина. Като на стрелбище в почивката...Заобикалят ни..!

Заобикалят ни, защото българето Опълченци пазят "с камене и дърве" границата, и то така, че и пиле да не може да прехвръкне. Европа се чуди, Зимбабве се чуди.. "друг път не видела", по българско да стават такива ми ти неща..!?.

Опълченците граничари и стражари, и тук там войниче, пазят 1000 км-овата разградена сухопътна граница на Европа като свой заветний връх Шипка..с камене и дърве...и морската граница - тоже, с еднодръвки. Без пушка да пукне..Ей заради туй ни заобикалят!...Защото като им свършат "каменето и дървето" българето мятат трупове...и пак не дават пиле да фръкне през границата.

И точно поради това, 40 000 !!! мигранти са обработени тихом мълком..!! Ей така. Само на на 4-5 ГКППта. При пълна и скромна, но организирана българска тишина. Няма телевизии, няма журналистки  да спъват хората, няма бутане, пъшкане, пищови, тояги...тихо и кротко. Ето така се върши работата. Не като гърците, макетата или унгарците. Или германците..Или ФРОНТЕКС?..Що вой що чудо дигнаха...и за какво им беше това?. 

Важното  е, че всичко у нас ставаше в условия на пълна и удобна тишина...на Шипка всичко си беше толкова спокойно..

И изведнъж...рикошет..!!! Едничък само. Но куршумът да вземе та да се удари в моста..! Какъв мал шанс...пу! Да спи зло под мост.

Е тоя рикошет ни развали манджата.

Не, че прасна баш 17 годишния "водач" на четата от 54-ма, "20-30 годишни, в добра спортна форма, агресивни мъже". Не. - Развали посещението на министър председателя ни в Брюксел.

Дребен инцидент - рикошет утрепал един "17 годишен-агресивен, въоръжен, оказващ съпротива- нападател-терорист--водач!!!-бежанец-афгано-ирако-сириец", който при това имал/нямал документи, имал/нямал снимки на насилие в портфейла си, имал/нямал джобно ножче, имал /нямал пари.., но премиера трябваше да се увери лично, че това е обикновен рикошет. И е прав.

Защото след има/няма 20 изстрела по хора/че и повече/, един такъв тъп рикошет може да извади от строя цялата ни добре организирана, тиха и скромна, но сигурно работеща "охрана и отбрана" на евро-границата. Да срине отбраната на шипките.

Спокойствието на Шипка се оказа измамно, както всяко подозрително спокойствие из Шипките покрай границата.

Затишие пред бурята на рикошета..."Вълкан гейт"

Оказа се, че тълпите не минават само през портата, а и през шипоците, по дерететата, по реките, по и под мостовете им.

Тv разузнаването "след дъжд качулка" донесе, че и по магистралите и първо-второ-третокласните пътища и пътеки пъплят мобилни и пеши "бюлюци от белозъби мигранти"....

Бабичките и бдителни пенсионирани граничари от всички Странджански гранични и недотам гранични села и паланки ги били виждали всеки ден да пълзят по лозята, шипките, царевичака и ливадите. Даже им давали хляб, по стародавна българска яташка традиция. И дори, че пак по традиционно български, ги докладвали на властите/на опълченците стражари, граничари и войничета/, но всуе...

"От връо доло се не види, ама от доло връо се види", казват шопите. Та наште опълченци на еврограницата си седели на връо и не видели , че у доло пъплят "табори с мигранти...ислямистки аскер". Но, на бабички и пенсионирани военни може ли да се вярва?!

Бдителните /по никое време/ български медиии, те досега хабер си нямали, че охраната и отбраната на еврограницата е по върховете, а мигрантите си минавали по доловете.
И понятие си нямали, че защитниците на ЕвроШипка са оставени само на камене и дърве, че супермодерната охранителна техника не работела поради "неплатени сметки за ток..!!" Не знаели, че фирмите на Митьо Очите са строили новите заграждения, нито че не били ги достроили...и че трафикантите на хора държели ключовете от порталите в огражденията по границата..

Никой бдящ или заспал журналист не се сетил да иде до едно странджанско, родопско, пиринско, петричко, огражденско,трънско, монтанско, видинско...и прочие селце и да пита някоя бабичка или старец, аджеба - Минават ли от тук " 17-20-30 годишни....агресивни-чужденци - бежанци - мигранти"..?...

Това за журналистите го казвам, само за да не изброявам ДАНС,НРС, НСС,НСО, полицията, военните...и те изобщо не са догадили милите, че "мигрантските табори и чети башибозук" може да погодят такъв номер на Опълчениците ни по еврограницата.

И те милите, са си останали в руско-турската война, или във времената когато селата имаха пъдари, когато като се изтъпанчиш на  високото и викнеш от там "- Ехехеей..вида..видааа..вашта мама.!!" аскера и бандите, крадците, и дечурлигата побягват обратно към "Афганистан, Ирак, Сирия при ИДИЛ "..щото "друг път не видели.."и т.н.

Само тримата/четиримата/петимата смели полицаи се догадили къде пъплят четниците и случайно се озовали жалните, "под моста/на моста/до моста", "в тъмното" /ужас!/ срещу 54 броя "17-20-30 годишни, в добра спортна форма мъже.."!..на които" само зъбите им светели на светлината на фаровете" на минаващите отгоре микробуси наблъскани с чети от мигранти. Зловещо..Битка неравна. Как да не ти трепнат мартинките...и как да не се изтървеш случайно...И "по пет, по десет даже "на нож" да рекат, пак не могат да отблъснат толкова "аскер"..!!?

Добре, че и на Вълкан му гръмнал пищова та рикошета му сразил водача на четата /според полицейската ни теория, най-младия винаги е водач, особено сред трафикантите/ на място..в тила!.

Без да иска. Нелеп инцидент. Тъпа случайност. Но...въоръжената/невъоръжената чета, останала без невръстния си водач, се проснала покорно на земята... и се предала...

И добре че се е предала, защото "рикошетите" от стрелбата на останалите опълченци..нали се сещате..свистели наоколо..!?

След бясна гонка, пристигналото на часа подкрепление,  хванало в плен и 2-3 коли тъпкани с "агресивни....и т.н. афгано-ирако-сирийци" на сто-двеста-триста км от граничната бразда /че и чак в София!!!/...за малко да ги изтърват в камънаците на Сърбия...епопея.!

А ето - през 4-5 ГКППта, за няколко месеца българските гранични власти тихо и скромно са регистрирали 40 000 !!!!! мигранти. На КПП -тата естествено, не из шипките. Еее. И тук там някой, който се е закачил на бодливата тел или се предал на някоя бабичка, щото му се скъсали маратонките..

Ех..! Ако не беше тоя рикошет на Вълкан нямаше и да се усетим, че в тишината, около Шипка, през шипките, на пръсти, по терлички, водени за ръчички, са минали поне още 120 000 "озлобени-въоръжени/невъоръжени - бежанци-мигранти-емигранти-терористи -ислямисти-будисти-афгано-ирако-афро-сирийци".

И, че тези хиляди пресичат българската евро-граница по суша и вода, забелязвани единствено! и само! от каналджиите - водачи, които им прибират парите и от полуслепите бабички и дядовци от пограничните селца и махалички, които като ги хранели и ги виждали..

Има и едно изключение - ДАНС хвана една "къртица" в редовете си, която също била видяла какво става " у доло". Я вижте и вие по-долу.


image
/Пътят на мигрантите според Ню Йорк Таймс. А според българското МВР и там - ДАНС и другите, те ни заобикалят..!!! Плащат си и ни заобиКалят./

Тоя тъп рикошет! Наруши тишината на "най-сигурната еврограница" - българската.

Язък! 

Та такава тишина се пази само с обединените усилия на много институции и с мълчанието на зрящите-незрящи български медии!

Все пак, 120 000/че и повече/ по 1 000 евро на маратонка /че и повече/ са 240 000 000 евро /че и повече/ инвестирани в мълчанието българско...

А сега, заради разходите по тия, 40 - тте хиляди, които зорлем са се набутали да бъдат регистрирани, опълченците ще си отбраняват и охраняват еврограницата само с каменето и дъветата.
Щото ако не бяха тия пусти 40х. регистрирани, можеше да се щипнат малко евра от бюджета на МВР за ток, за фенерчета, за мегафони, за бинокли, за временни КПП-та, за палаткови лагери, че и за джепането /гумени куршуми/ на опълченците..

Но, ойде коня у реката...под /на,до,около моста..там някъде/ у "граничния" гр.Средец.

Сега политиците ни, институциите ни, медиите ни, и глашатаите им трябва още дълго да слагат пръст на устата и да викат -Шшшшшшшштт!.та белким на Шипка всичко да си остане така тихо и така спокойно, както си беше до рикошетчето на храбрия Вълкан войвода..както по време на югоембаргото.

А Божидароподобните трябва яко да реват "от връо" - "Абре дебреее...мамкави мигрантска..вида..видааа..!!!" та цяла Европа и ООН да чуе, че тука лабаво нема, че еврограницата ни е непробиваема..направо ш/ч/енгенска!...

....................................................................................................................................................................

- Какъв медал?!... - Ни медали, ни наказания! Прав е премиерът ни.
Ако, войводата Вълкан и дружината му, не се бяха набутали да пикат под /на,до,около ../ моста, на Шипка всичко щеше да си е спокойно..
- Какви пет лева?!...да се бяха напикали по-добре...сега държавата трябва да се намесва...!

 Я Божидар Димитров да си мълчи!...Я долу плакатите!.. Я си налягайте парцалките!

Не виждате ли, че както е започнало да се разплита чорапчето, може да се разплете и нечий дамски чорапогащник. И от един никакъв рикошет да вземат да паднат и нечии насрани гащи...

Подписки....!?? Да не подпишете само нечия Голяма оставка!..Я тихо...!

http://www.nytimes.com/2015/11/01/world/europe/german-village-of-102-braces-for-750-asylum-seekers.html?action=click&contentCollection=Science&module=MostPopularFB&version=Full®ion=Marginalia&src=me&pgtype=article

А вие по-добре прочетете и http://mglishev.blog.bg/politika/2015/10/19/zashto-ne-biva-da-se-podkrepia-uboistvoto-pri-sredec, за да не изпадате в глупавото положение на водени за носа от трафикантите на хора, които са във всички власти.

Вижте какво казва и Българския Хелзинкски Комитет за случката - ей така за второ мнение, макар, че винаги, когато някой каже истината, е национален предател, заслужаващ рикошет в тила..

Вижте и постингът "Провалите на МВР" в този блог. Защото, както е тръгнало, провалите ще продължат до пълно насиране.




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. asthfghl - +1!
19.10.2015 12:30
Въй! УтепА ме! :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7987442
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10333
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол