Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2015 00:16 - Новата пиеска на Путин, поставена в кукления театър "България"
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3134 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 13.11.2015 00:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На сцената на куклен театър "България" пак се поставя руска куклена драма.
Какво толкоз се е случило та руската пета колона в българско пак изпадна в поредната политическа антидържавна театрална истерия?!

На глед - нищо. Обичайните, проведени по българо-руски маниер, избори за местна власт, спечелени от полурусофилите, съчетани с референдум за или против някакво си електронно гласуване по инициатива на президента Плевнелиев, което събрало 1 800 000 гласа....нищо особено, за да причини това драматично тръшкане и пъшкане на 100%русофилите, 1000%пропутинисти.. Но само на пръв поглед.

Путин обича България да обича и него, и Русия, и руския начин на обичане - прегръдка до задушаване.. А България си позволява да пита и да рита. Ето това е причината за драмата.
- Как така България ще си позволява да рита предсмъртно!?

- Как така Президентът на България ще си позволява да казва, че Путин ни обича опасно!?
- Как така, Президентът на България ще казва публично, при това даже и след смъртта на сина му, че референдума в Крим било анексия, а диверсионната война на Русия срещу цялостта на Украйна е форма на агресия. Как така!?
- Как така Президентът Плевнелиев ще заявява, че руската политика е опасност за мира и че обичта на Путин към доставките на пророден газ за България само от Русия, и на монополно високи цени, застрашавала националната сигурност..!? Как така!?

Може ли любовта на Русия и на Путин към братушките да застрашава братушките... Любовта да застрашава!?..Независимост, мир, съюзници, справедливост, цени на тока, газта и бензина...какви консуматори!..
Възмутително!

- Как така Премиерът на България ще мрънка, че се е отказал от Южен поток защото го натиснали началниците; че руския природен газ, дето Русия ни доставя, бил най-скъпия на планетата, че руската рафинерия Лукойл не си плащала данъците..Как така!? Кой му е началника на Борисов? Българския народ, ЕС или пък НАТО..?
А Москва, а Путин..Те какви са?..Да не би да е искал да каже, че Москва и Путин не са му началници!?..Как така!!

- Как така, Премиерът на България ще мърмори, че Лавров бил казал нещо обидно по негов адрес и по адрес на България,..??! Лавров само каза, че България се готви да окупира Македония, че Премиерът на България трябва да се срамува от данъчните си, които непочтително проверявали руските фирми, които не си плащали данъците от руско-турската война насам..

- Че какво толкоз е казал министър Лавров? Той е външен министър на Русия, не може ли да си говори по адрес на България каквото си иска?! Та нали Русия е двоен/троен/четворен Освободител на България от всички робства..!? Лафовете на Лавров само наподобяват на оня лаф: "Над цяла Испания небето е чисто"

- Как така, Премиерът на България ще казва, че е мислил!!! дали да спира руските военни самолети пълни с обич към сирийския народ и Башар Асад, но не ги спрял..!? Как може да му мине и мисъл такава в главата!? Не ги спрял, но мислил какво ще стане ако ги спре...
.- Как така български министър председател ще мисли, когато нещо се задава от Русия!? То винаги е задавяща братска обич.

- Как така, външния министър на България, някой си Митов, ще твърди, че руският министър на външните работи Сергей Лавров/най-големия дипломат на планетата според Премиера на България!!!/ не е прав. Как така!?

- Как така, министърът на отбраната на България, някой си Ненчев, ще си позволява да икономисва бюджетни пари от всенародната българска обич към Русия и Путин, и ще сключва договор за ремонт на неостаряващите руски МИГ29 в Полша и то на по-ниска цена от руската..!? - Какво като Русия е намалила два пъти цената на ремонта, чак след като се видя, че поляците могат да ремонтират МИГове...Как така министър на отбраната на България ще отказва руски подкупи!!? Те са знак за руска Любов..Как така!?

- Как така, някакви си български келеши, ще боядисват паметника на Съветската армия окупаторка в розово..!? И ще разправят, че Русия вече не е нито розова, нито червена, че Русия вече била кафява и че паметниците на Съветската армия не са паметници на руската армия...Как така! Всичко що е паметник и табела по българско е руско. И партизанските паметници са руски. И паметниците на съветските шпиони в България са руски!...

Възмутително! Гневът на Русия на Путин и Лавров е основателен. Плевнелиев и Борисов да се махат! А РБ да се изтрие от историята! Такъв няма и не е имало!

Както се вижда, политическата истерия на руската пета колонка в България си има сериозни основания.  Драма...!

Никой не може да отказва любов на руснаците. Най-малко Българите. Дори и да не им е до любов под миризливия руски юрган..Как така няма да им е до любов!?

Русия не се лигави със зачитане на някакъв си цивилизационен избор, някаква си независимост, някаква си демокрация, правов ред, някакви си български парламентарни, президентски или местни избори, някаква си воля на българския народ, някакъв си морал...Русия Обича!
Пред руската любов подобни европейски глезотии пет пари не струват.

Е? Как при такава възмутителна българска неблагодарност, да не смениш правителството им и президента им....!? И то немедлено.

Това е съдържанието на пиеската.

- Куклите! Внимание!

- Калфин, снимай се денонощно по всички телевизии пред Знамето и Герба на България /и без флагове на ЕС и НАТО!..на Русия може./ Обещавай!!! и точи президентския бастун..

- Шоумена, прави друг референдум за електронно, машинно, задължително, под строй, по руски гласуване за тия тъпаци българите! Марешки - и ти! Да видят как се прави референдум..

- Нашистите в полицията и службите - на бунт срещу Борисов и европата му! /Борисов, европарите да не се барат, После ще видим!?/

- Партизаните - излизайте от шумата!
- Медиите - зашумете спектакъла ! Куклите да си преговарят репликите!

- КОЙ да вдигне завесата!

Представлението започна.





Тагове:   траки,   политика,   новини,   битка,   смърт,   нова,   революция,   държава,   Славяни,   избори,   телевизия,   кредит,   оцеляване,   парламент,   бъдеще,   младежи,   демокрация,   манипулация,   спасение,   полиция,   медия,   нар,   МВР,   власт,   лъжа,   бунт,   данъци,   Атила,   Калфин,   демографска катастрофа,   живот,   сащ,   СДС,   съпротива,   българи,   стара,   студенти,   борисов,   Русия,   Рим,   Европа,   желязна,   ГЕРБ,   защита,   РЗС,   Готи,   Гети,   алексей,   Тракия,   путин,   президент,   завеса,   гърци,   съюзи,   Близък изток,   Петров,   граници,   Плевнелиев,   КОЙ,   ДСБ,   папа,   служби,   бандити,   конституция,   коалиции,   партии,   НА,   тарикати,   хуните,   Константинопол,   Лавров,   Вождът,   sparotok,   движения,   Арабска пролет,   аеций,   комитети,   метеж,   аспар,   устиниан,   на хуните,   Кино нова,   Кинонова,   импратори,   бспдпс,   криминали,   парламе,   иванкостов,   синякоалиция,   гяволи,   Тагове Бойко Борисов,   ИДИЛ,   хибридна война,   демографска война,   раждаемост и снмъртност,   hibrid war,   геополтика,   велико преа,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. olivie - Може би ти взриви руския самолет да върнеш туристите им в България, а сега МЪГЛИШ?
10.11.2015 07:57
Уреди си час при психиатъра, че имаш параноя /путиноя/, която спешно да лекува.
цитирай
2. demograph - Оливие, ти направо се оливаш..
10.11.2015 18:02
Аз ти казвам,че Путин сваля правителствата на България от обич към братушките, ти се засягаш. Не си ли трогнат от грижите му братушка?...че набъркваш и самолета. Който е свалил самолета над Донецк, той е свалил и самолета над Синай..А за пиеската си траеш..защото нямаш пари за билетче, а?
Думите на Лавров " Борисов трябва да се срамува..." са паролата за атака срещу правителството. И ето - клатенето започна. Изборни протести, полицейски протести, скотовете организират референдуми напук на Референдума, Калфата раздава социални наляво и пак наляво, пъчат го по телевизиите пред националния флаг и ГЕРБа на България, досущ като Президент, чак си оправи логореята от старание..брей, колко е добър бъдещият социален президент номер 2. А бъдещият Медведев пък колко е скромен...руските машички пробват пак да свалят правителството, не е ли така? Защо се засягаш? Трябва да си горд, че си руска Машичка.
Какви хора..какви странни русофилки. Ти хвалиш государя им - те се обиждат.
Че и попържат на самолет!?..Каквото почукало-такова се обадило. Това за самолетите.
цитирай
3. krumbelosvet - Като знаем кои са в демографски възход
05.07.2016 07:05
господин авторът да не е от тях?
цитирай
4. krumbelosvet - .
16.03.2021 19:38
.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960202
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол