Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 12:04 - Западът удари по масата и каза на Путин по турски: - Дур бакалъм! Играта свърши.Ти беше до тук!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3576 Коментари: 8 Гласове:
-6

Последна промяна: 04.05.2016 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Свалянето на руския самолет от Турция, разглеждано като сигнал в отношенията Запад - Русия, означава:" - Путин, търпението ни е изчерпано, с играта ти беше до тук! От тук натам ще понасяш последиците от всеки свой агресивен акт."

С езика на турските F-16, добродушният великан NATO, удари по масата и каза на Путин - Дур бакалъм! Писна ни от наглостта ти. Ние сме готови за диалог на всякакви езици. Включително и с езика на оръжията.

На Западът му беше необходимо време за да може, спазвайки тромавите си демократични процедури, да набележи мерки за реакция на путинистката нео-имперска полтитика, да ги обсъди и да предприеме действия за парирането и.

Е...Както писах преди месеци, за това беше нужна около година.

Времето изтече, решенията бяха взети, НАТО се подготви за ответна публична, законова, дипломатическа, логистична и военна реакция, и реагира.

Дали свалянето на бомбардировача, нарушил/ненарушил границите на Турция и НАТО е случаен инцидент, без връзка с общата рамка на западната реакция на путинските провокации, няма значение.

Важното е, че това се вписва в геополитическата обстановка и е логичен край на няколко годишното, принудително, благодушно/малодушно според путинистите/  търпение на ЕС и НАТО пред нарастващите по наглост провокации на путинска Русия.

Всякакви други русофилски/русофобски, туркофилски/туркофобски антиевропейски, антинатовски и антиамерикански истерични реакции и дилетантски тълкувания са излишни.
Путинофилията започва да се превръща в лош хумор. "Русофилията" на Пентагона при инцидента е показателна подигравка.

А точно днес пък, нищожеството Оланд отива в Москва,, но вече като пратеник на Запада /съгласувано и с Китай!../, да отнесе на Путин, пряко желанието си да целуне ботушите на Путин, точно това неочаквано послание:
" - Владимир Владимирович, НАТО вече е готов и за военен отговор на всяка ваша провокация. Desole."

Но и без Оланд, Путин веднага си преведе и разбра посланието. "- Няма да воюваме с Турция /с ЕС и с НАТО/."...А какво ще правим тогава? - Няма да се печем по плажовете на Анталия, няма да ядем турски локум и няма да строим турски поток..?! Ще горим германското масло и балканския кашкавал..Силно путинска ответна реакция!!!!

Само путинофилите още не вдяват, че с чалъмите на путинизма на Русия е свършено. Жалко за мъртвите грузинци, украинци, французи, ливанци, араби и руснаци. Честито на бежанците добрали се до убежище в Германия и Европа.

Настъпва важен обрат в геополитическите отношения между Запада и Путиния.

Какъв, ще разберем след часове...или Путин си губи разсъдъка и ескалира наглостта си, като го чака кратка, класическа, много студена война с още напразни жертви, или омекване и обръщане на Русия към естествените си партньори - ."еврогейовете" и "соросиоидите", със съответното гълтане на жабета..
Второто е по-вероятно.

Но, за Владимир Владимирович Путин място сред "меките китки" няма. Той е "твърда китка" и за него е отредено място в алята на руската слава. Скоро ще си го заеме.
................................
Desole /фр./ - съжалявам




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. zaw12929 - Омразата е лош съветник, но води до ...
26.11.2015 15:57
Омразата е лош съветник, но води до тежки поражения на мозъка, затова мразиш България
цитирай
2. demograph - Не се увличай по пропагандата на диктатори,изглупява се от това
26.11.2015 16:17
zaw12929 написа:
Омразата е лош съветник, но води до тежки поражения на мозъка, затова мразиш България

Диктаторите завършват зле. Това е съдбата и на Путин. Истината не е омраза. И обичта към народа ми не минава през мечти за нови диктатури. Обичам и руснаците, защото им желая достоен и богат живот, а не воини, жертви и лишения. Ставаш смешен с лозунгите, които размяташ в полза на руската окупация на България и войните на Путин...като много искаш защо не отидеш да се сражаваш за Путин в Сирия!..Аз си анализирам и се оказвам прав. Което ми е досадно. Следи какво се случва без да се палиш, защото се париш ежедневно. Злобата ти не е знак за дълбока мисъл.
цитирай
3. demograph - Старнни хора сте това путинките
26.11.2015 16:22
zaw12929 написа:
Омразата е лош съветник, но води до тежки поражения на мозъка, затова мразиш България

Според вас, да обичам България означава и непременно да обичам Русия и Путин...Дори повече да обичам Русия и Путин от България..!?? Та това е чиста проба предателство. Аз обичам независима България, каквато е тя в ЕС и НАТО. Каквато тя никога не е била под руския ботуш.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
26.11.2015 16:48
Подкрепям всяка дума от написаното в този анализ, не за друго, а защото това е Истината, която на мнозина може да не им харесва, но това си е техен проблем. :)
цитирай
5. apostapostoloff - Путин е побъркан кагебешник, който
26.11.2015 17:30
от ден на ден все повече съсипва Русия. Не им върви на руснаците- от край време ги управляват някакви изроди и идиоти.
цитирай
6. vencivaleri1951 - avtore
27.11.2015 10:29
Ti prosto ne razbirach kakvo se slu4l. V Siria Ankara cte bade veche obchto vzeto nabludatel cled dreifa na raketnia kraicer cled vzemaneto na pozicii na divizioni sC300 a I C400
Veroiatno ne razbirach kakvo ti picha no cled kato si frensko govoriacht pro4eti kakvo piche rigaro. Kak ve4ee na tozi etap dori se ostavi na zaden plan ostavkata na Assad. Che Oland napraktika se iaviava kato mediator mejdu iankite I rachkite.
Samo sliap I glupav chovek moje da ne vidi che v slu4aq
Rusiq polu4i povod da zatvori na praktika nebeto nad Siria.
Ne polu4i dori uprek ot NATO za tova. Kade otide solidarnosta kam Turcia

I tova e taka zachtoto niama kak voenni xora da zastanat zad razstrela na bezzachtitna cel prt tova cled kato stava vse po qsno 4e Suxoi e svalen nad Siria
цитирай
7. demograph - Като типичен руски възпитаник вземаш желаното за реалност
29.11.2015 02:38
vencivaleri1951 написа:
Ti prosto ne razbirach kakvo se slu4l. .... cled vzemaneto na pozicii na divizioni sC300 a I C400.. ne razbirach kakvo ti picha no cled kato si frensko govoriacht pro4eti kakvo piche rigaro. ..Che Oland napraktika se iaviava kato mediator mejdu iankite I rachkite.. sliap I glupav chovek moje da ne vidi che v slu4aq.. polu4i dori uprek ot NATO za tova. Kade otide solidarnosta kam Turcia
....

Твоята сила не е в анализите, а в хленченето за пропиляната ти кариера на неосъществен полковник. Съсредоточи се върху писането на жалейки. От време на време публикувай и някоя друга бакалска сметка за "несъкрушимата" съветска/руска армия, за С400, бракмата Армада... за крайцера Аврора и спомените си от детските години, за мущровката ти в курсовете за недоучили в СССР. Не се напъвай да разгадаваш и елементарни геополитически случки, като провала на френско-руската "коалиция" и унижението на комун-социалиста Оланд, защото в часовете по научен комунизъм такива умения не се придобиват...НАТО подкрепи Турция с декларация. Ако Русия затвори Сирия за Турция, тя ще затвори Босфора за Русия. Оланд преигра, изпадна в изолация и сега е смешен...какви ги съчиняваш. Чети си Фигаро и Правда и подсмърчай за провалящите ти се надежди отново да посрещаш Червената/руска армия освободителка.Ти не си на нивото от което да съдиш Иво Инджев и когото и да било, защото си само един бивш, изкукал, червен подполковник и още ще изкукваш. Проявите ти на "обективност" и "хуманизъм" се изчерпват до сополявене за загиналите, нещастни руски хора, и те са жертви на Путин, но очите ти са сухи за хилядите изтрепани от любимия ти Путин в Чечня, Грузия, Украйна, Париж, за стотиците хиляди избити и милиони прогонени от Асад...Когато изричаш или изписваш думи като "сляп" и "глупак", погледни се в огледалото. И не лъжи! Аз никога не съм злорадствал при човешко нещастие, камо ли смърт. Ненавиждам скотовете които причиняват това. Путин е един от тях. И Оланд е такъв. А ти дорогой, като им ръкопляскаш, ставаш като тях. Пиши си мелодрамите и не си пъхай носа в неща които не ти дадено да разбереш никога. Последно - не подценявай този отсреща, защото не знаеш с кого си имаш работа.
цитирай
8. jelezov - "Според вас, да обичам Бъл...
07.12.2015 19:21
"Според вас, да обичам България означава и непременно да обичам Русия и Путин...Дори повече да обичам Русия и Путин от България..!?? Та това е чиста проба предателство. Аз обичам независима България, каквато е тя в ЕС и НАТО. Каквато тя никога не е била под руския ботуш."
Тази мисъл на demograph е доказателство за кретенизма, т. е . за липсата на логическо мислена у автора й. Защо? По определение, когато една страна е член на някакъв междудържавен съюз, какъвто е ЕС и на военна коалиция, каквато е НАТО, тя не е и не може да бъде независима. Да твърдиш обратното, означава, че си идиот.
"Аз обичам независима България, каквато е тя в ЕС и НАТО. Каквато тя никога не е била под руския ботуш."
Глупако,
България никога не е била под "руски ботуш"! Ако фиксираш годините на руската окупация след Освободителната война, ще означава, че си туркоман, гнида, подлежаща на физическо унищожение. Ако фиксираш годините на социалистическо строителство, когато България се нареди сред 25-те най-развити страна на Планетата, означава, че си такъв, какъвто те нарекох - кретен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960672
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол