Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2016 22:40 - Европа е изтъпяла окончателно
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2746 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 07.04.2016 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изпратени от съответната враждебна на Германия и Европа идиотска чужда служба или организация, група идиоти, старателно подбрани да изглеждат като идиоти и да се държат по идиотски на връх Нова година в Кьолн, са на път да свалят правителството на най-силната, най-богатата и най-толерантна европейска държава - Германия.

Същото става и в Англия, и във Франция и в Скандинавия...Да не говорим, че това вече е факт в идиотски държави като България, Унгария, Гърция...където идиотите са на власт и вършат идиотщините си безнаказано и по идиотски.

Уникално!..

Идиотските партии, медии и полезни идиоти, финансирани от идиотски режими, идиотски клики или организирани банди от богати идиоти, раздухват идиотска кампания срещу най-нормалната държава в света и най-нормалния лидер на държава в света - Меркел.

И като свалят Меркел с идиотските си методи и с идиотите начело на борбата си за власт, идиотите в Германия и Европа не си задават въпроса, какъв идиотски режим ще докарат в Германия ако идиотщината им успее...!?
А във Франция, Италия, Испания...Англия, САЩ..!!?

- Ами, ще докарат режими, който с идиотизма си ще превърнат всички ни в пълни идиоти.

Както режимите  на Хитлер и Сталин превърнаха германците и руснаците в идиоти, както Путин и Кимченир превръщат днес народите си в идиоти, готови да убиват и да мрат за идиотските си вождове с идиотските им амбиции, така и

в Германия идиотите може да докарат отново на власт някой завършен идиот, който отново да разкаже на Европа пълната версия на приказката за идиотизма в действие.

Ами ако някой идиотин дойде на власт в Америка..?! Каква идиотска напаст ще се лисне по света!..След нея, кьорав идиот няма да остане и за семе..

И това видиотена Европа не го забелязва, службите и за сигурност не го разбират, медиите не го разследват...те се видиотизират подобно на идиотите, които щипели булките на площада пред Кьолнската катедрала и на идиотите, които са пратили тези идиоти там..и нито показват на идиотите дебелия, нито смеят да покажат на неидиотите кой стои зад всичката тази идиотщина!

Щом си се идиотизирала до толкова, че да не можеш да повярваш какви ти ги скалъпват идиотите - умри Европо!

Да идват идиотите, че да свършва този идиотски свят.



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. getmans1 - !!!
13.01.2016 23:16
!!!
цитирай
2. get - - Генерале - не така песимистично!
13.01.2016 23:51
- Вече си го говорихме в неформална обстановка преди ... почти две години? Натиснати от ежедневното дребнотемие навярно сме забравили за ... ?
А. хилиазма и миленианизма(?);
Б. второ народа го е казал - Докато умните се намъдруват - идиотите ще се налудуват!

- И трето, да НЕ забравяме Закона на Парето, известен още и като “Правилото 80-20” ?
Във всяко общество, 20% от хората произвеждат 80% от ползите и печалбите. На другия край на кривата, 20% от хората създават 80% от проблемите и загубите. Това е донякъде доразвито в "Петте закона на ГЛУПОСТТА" на италианският икономист и историк Карло Чипола, който подразделя хората на четири типа според това дали причиняват добро<->зло на себе си/другите:
- Умници (принасят полза на себе си и на другите);
- Разбойници (загуби за другите, полза за себе си);
- Наивници, т.е. „балами” (полза за другите, загуба за себе си) ... и ... ? Глупаци (загуби и за другите, и за себе си).

- Вследствие на което ще кажа? Умници явно не сме? Разбойници можем - но не дава сърце ... остава ни поне, да ни признаят "гордото звание" на "наивниците" :)))!

- Пожелавам ти всичко най-добро през 2016 год. и нека има по-малко поводи които да ни карат да звучим, като наивници ... противно на волята и качествата ни!
- Get от Одесос!
цитирай
3. vencivaleri1951 - Авторе, разбираем е "Левичарския" ти гняв:)))
14.01.2016 12:57
но не е толерантност да прехвърляш това което си "надробил" като политик и държавник , на хората които са те овластили. Проблемът не се решава с това да приемаш бежанци, а да направиш така , че да не се принуждават хората да бягат
от домовете си ...или по скоро разрушените си домове. Защото в това безумие
в Близкия Изток много или малко учавстваха и участват и държавите от ЕС. А участваха и участват държавите защото Меркел и колегите и решиха така. Да приемаш безогледно и безконтролно емигранти сред които е ясно , че ще има
радикални бойци, и още не си си оправил "двора" със собствените си граждани от различен етнос не е толерантност-напротив анти толерантност е към европейските
граждани, било живещи от векове там, било натурализирани през годините.
Както практиката на социализъма в соцлагера се провали защото за подобно преразпределение нямаше база, така Меркел и компания/под диктовката на САЩ/ се провалят в замисъла-Свободно движение на стоки, капитали и хора. В случая повече заради надстройката отколкото заради базата.
цитирай
4. demograph - Да ви е честита и мирна 2016г
15.01.2016 00:31
Пък кой каквото разбрал - разбрал.
Гневът ми обаче далеч не е левичарски. Венци Валериевич си пише каквото му се иска...да е жив и здрав.
цитирай
5. get - - По отношение на "другаря", ще ползвам марксистка терминология компрадора(буржоа)
15.01.2016 22:20
demograph написа:
Пък кой каквото разбрал - разбрал.
Гневът ми обаче далеч не е левичарски. Венци Валериевич си пише каквото му се иска...да е жив и здрав.


... е типичната илюстрация за политически-оксиморон като: "комунист-патриот" или синонимното "русофил-родолюбец"? Когато се освободи от менталното си а от там и морално раздвоение - нека заповяда на приказка при нас нормалните български "наивници"!

П.П.
Пояснения - "компрадорская буржуазия" (Политология. Словарь. — РГУ. В.Н. Коновалов. 2010. ):
"Часть буржуазии экономически отсталых стран (как колоний, так и независимых) осуществляющая торговое посредничество с иностранными компаниями на внутреннем и внешнем рынках и тесно связанная с колонизаторами;" ... но тъй като не попадаме в категорията колония - пък било то и на Русската империя ... по-коректно ще бъде да употребим "Клиентелизъм"!
- Що е то?
- Понятието начева от античен Рим. Използвано е за тези неофициални властови отношения, базирани на РАЗМЯНАТА НА "УСЛУГИ" между индивиди или групи, които не са в равностойни обществени позиции.
При които плебея е бил под патронажа на патриций, който срещу определени услуги от страна на плебея-клиент се е задължавал да пази живота и интересите му и така става негов патрон.
В междудържавните отношение "клиентелизъм" идва да каже - за една такава държава, която е икономически, политически и военно подчинена на, или зависима от, друга държава. При следвоенното СИЛОВО РАЗДЕЛЕНИЕ в Европа, България стана страна: клиент, сателитна, марионетна, протекторат, държава-васал ... без да използваме евфемизми ... се явяваше неоколония на северният Голям брат!
- След продажбата ни през 1989 г.(?)... една част от не-ориентиралата се местна алчно-червена буржоазия:)))наричана номенклатура) продължи по силата на навика да настоява, че "Дружбата с "рублата", е необходима за България, както въздуха, слънцето и водата, за всяко живо същество!"(цитат !) Другата част от номенклатурно-червената (ни) буржоазия станаха ... ? :))) !

цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
22.01.2016 09:41
Колегата Get е изразил останалото достатъчно красноречиво и достоверно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960399
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол