Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2016 02:51 - И все пак, какво търсеше Кунева в руското посолство...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1440 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 29.02.2016 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За изхождането на Местан в турското посолство, руските медии в българска опаковка ни разказаха на дълго и на широко.
Разбрахме всичко, точно както Путин искаше да разберем.
Понеже в речта на Доган имало закодиран руски куршум, Местан, като най-долен национален предател, вместо да се скрие в руското посолство взел, че отишъл в турското...естествено не беше обявен за Новия Левски.
Като знаем, че Апостола на българската свобода е увиснал не бесилото благодарение на руското посолство, постъпката на Местан е осъдителна, но разбираема.

Тя разбираема и от чисто техническа гледна точка - Той тамън избягал от сградата на руското посолство, наричана от мнозина "Боянски сараи", където Доган му показал червен картон с изображение на куршум от пистолет "Макаров" до челото му, да вземе да се набута пак в руското посолство, онова срещу парк-хотел "Москва", би било чисто самоубийство.

По пътя му към турското се е намирало американското посолство, но като останал изведнъж без охрана, дали е имал време да прави завои завалията..! А ако шофьорът му е бил от НСО инструктиран къде да го закара...всичко около случката с Местан става просто и ясно.

Очевидно е, че с влизането на Местан в посолството на Турция, Турция се намеси недопустимо във вътрешните работи на България.
Ако му бяха тръшнали портата пред носа, ако му бяха посочили пътя за руското посолство или 1-во руско  РПУ, ако му бяха обяснили, че куршумът закодиран в речта на Доган, не е куршум, а само ...шум, нямаше да я докараме до дипломатическия скандал между две съюзнически държави и до гоненето на дипломати.

Нямаше да има забрана за тютюневите търговци да си разнасят дисагите из Анадола. Пеевски нямаше да продава на себе си дела си в Булгартабак, Бойко нямаше да анулира търгове, нито да получава и той  куршум на картинка от неизвестно лице, Цацин нямаше да се поти да разследва момчето - чудо, нито да се чуди как да обясни срещата си с ерДоган лани..нямаше Данчо Ментата да създава парла/менте комисия за разследване на Турска намеса във вътрешните работи на България. 

Нямаше да се налага да се добавя фразата " и Русия" в заглавието и целите на тази комисия...

И да си дойдем на думата - нямаше да се налага Кунева да ходи на спявка в руското посолство и да съчинява цяла нощ просветния документ за укрепването на връзките между българското образование и руската безпросветност.

Тогава, нямаше да се налага да се задават на Кунева въпросчета
- Какво търсеше в руското посолство в оня сюблимен момент, ма...Кункеее?!
- Защо не отиде и в турското посолство та да разсечеш възела на възелите в българското образование относно робството и присъствието.
- Защо не отиде в американското посолство, в германското, в британското, във френското, в холандското, в румънското...в индийското, в джунгладешкото..??

Защо товаришке Кунева отидохте в руското посолство!!!

Не е ли това груба руска намеса във вътрешните работи на България?
Защо се набута при Исаков, та сега човекът, и той като турския посланик, да се чуди как от руска подлога да те направи Новата Райна княгиня..

Ако си отишла да му кажеш, че фразата "и Русия" е безсмислица, та да не се безпокои - добре.
Ама да беше отишла и при турския посланик да му кажеш същото. И той е чиляк, и той се притеснява..

А сега, щом влизането на Местан в турското посолство е намеса на Турция в българските ни цигании, излиза, че и влизането на Кунева в руското посолство е намеса на Русия в българските ни простотии.

Ех..Местане, Местане. Даскале..
- Не ти ли текна, като така и така си бил в турското посолство, да спретнеш и ти един протокол за разширяване на сътрудничеството с Република Турция в сферата на образованието и науката...па да излезеш и го размахаш пред медиите както Кунка си развя оная работа..
Никой и "гък" не можеше да ти каже. А ти...куршум ти се привидял.

Но да попитаме пак госпожата заместник министър председател, тя и министър на образованието на Република Бълхария -член на ЕС и НАТО Миглена Кунева:

- Чий ... търсеше ти в посолството на Русия - враг на ЕС  и НАТО, по никое политическо време? 

Баш на 19 февруари-денят на руското имперско тържество над нерусопокорният българския порив за независимост.
Толкова ли те сърбеше реформата в образованието, че не можа да изтраеш малко и да си запазиш честта..?!
- Което търсеше, намери ли го? Добър ли беше Исаков в образователното съветване?..
- Защо набърка Русия във вътрешните ни работи, мари!!...сега заради теб милите невинни руснаци освободители и български патреоти - русофили ще трябва да обясняват, че баба им не е мъжка.
Досущ като милите ни невинни турци, които трябва да ни обясняват, че нямат сестра..но за тях Доган - Местан да се червят.




Тагове:   Доган,   Кунева,   Агенти,   путин,   Първан,


Гласувай:
5



1. sande - В турското посолство да търсиш закрила ...
24.02.2016 10:40
Гост. ДОСТ. Нов висок пост.

Народа прост.

А Левски виси на бесилото със страшна сила!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961597
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол