Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 00:07 - Боко Харам/ията опраска Държавния департамент на САЩ...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1647 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.03.2016 01:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Със сигурност Бойко Борисов, Фандъкова и спецслужбите, както и всички мутро-русофили, разполагат с достатъчно достоверна информация,

че американците си нямат друга работа освен да си играят на терористични игрички за да хвърлят българските граждани в съмнение за наличието на ръжда по Желязната система за антитерористична  сигурност, в която българското правителство на железния генерал от полицията е оковало България.

Какво като няма Закон за борба с тероризма?!..хама де..! Ние терористите със или без закон си ги боркаме. И бежанците. И протестърите. И лудите от ДСБ. И лудия Радан Кънев си го боркаме как си искаме...

"Не им прави чест" да се излагат така соросоидите...
Не може "така лековато" да се хващат на всеки сигнал на еврогейовете...!

Скарали се двама педераси поради неразбрана мъжка любов, дръннали един телефон някъде около хотел Плиска, партньорските служби го засекли, предали го на САЩ, а Държавния департамент на САЩ взел, че "най-лековато" публикувал еврогейското съобщение на страницата си в интернет за да не се направи някой на изненадан после..
."не им прави чест", може ли така?..

Какво искат да кажат с това си лековато действие соросоидите и евро-атланто-гейовете на Желязния български премиер?

Че той и Неговите Желязни Служби за Сигурност не знаят кой, какво, кога, къде е планирала Ислямска Държава да прати, активира и да бомбира..!.."Не им прави чест"..!!!

В държавата на Боко Харам/ията и муха да пръцне се засича и докладва на Който трябва.

Ако този Който трябва е в Брюксел, парламентарната Му група се събира, обсъжда и гласува декларация, с която Го призовава да се върне и веднага да вземе мерките, които трябва.

Той се връща...и взема мярката на когото трябва.. Макар и да няма Закон системата си действа по железните закони..

Къде виждате тук причина за съмнение, че по Желязната Му система за борба с тероризма има ръжда...?! 

Да не би да искат да кажат, че щом Желязната Му система не е засякла терористичната  разправия между педерасите и не е подала сигнала, където трябва, а е научила за крамолата от Държавния департамент, тя е ръждясала?..

"Не е честно"...да бяха Ми ударили една жица преди да публикуват сигнала и Аз щях да им кажа на мига, че работата е педераска, че публикацията е фалшификация и без да има каквото и да било засечено от педерските им служби.

Още повече, че от едничката двуполова братска служба, която ни остана в тия еврогейски времена, не са ни подали никакъв сигнал, а кой по добре от тях знае тия педераси терористите кога, какво и как трябва да свършат..?!.

Ако имаше терористична заплаха за нас, нима братската служба щеше да си трае.

Те засичат и кой пикае на МОЧА, та няма да засекат един педераски разговор, още повече между български и еврогейски педерас...

Държавния департамент  на САЩ се загрижил за българската защита от терористични актове..моля..?!."толкова по-зле за департамента им".

Когато братското посолство или говорителката на Вовата Марчето Захарова ми рекат "виж там едни педали около МОЧА много са се разгорещили", виждате какво става...

И да стане теракт, за мен си е еднополова любов до момента в който Вовата не каже друго...

Обиден съм му на Барак. Можеше  да ми пусне един sms да опраскам тия двамата влюбени еднополови и аз щях да опраскам всички обратни около Плиска. 

Сега опрасках Държавния департамент.

Е..Не е честно



Тагове:   батак,   ботев,   Левски,   Бенковски,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963933
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол