Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 15:48 - Пълната координация между двете братски туземии дава плодотворни резултати
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1559 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 27.03.2016 20:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е констатацията промъкнала се до нас от най-високото терористично ниво на Туземна Скотиния и Ислямистка Маймуния.

 "В резултат от обединените бомботворчески усилия на двете братски туземии, страните с удовлетворение отбелязват постигнето на пълен и ефикасен синхрон в битката  срещу загниващият соросоидно-еврогейски запад, който синхрон мултиплицира деструктивния ефект от бомбените и други атаки за сплашване на всяка от страните по отделно, както и на всички заедно" ...отбелязват туземните дезинформационни служби в нарочно съгласувани по цел, време и тематика овче изявления и теле-видео послания.

"Комбинацията от твърдите бомбени, касапски и похотливи послания на добре подбраната от органите на двете братски Туземии, скотска сбирщина на Ордата на Ислямистска Маймуния, както и постигнатия удивителен синхрон на нейните настъпления, отстъпления, изстъпления и прочие заблуждаващи манери..
с меката сила на авиационните удари и маневрите от типа "напред - назад, "иди ми - дойди ми" на въздушно-космическите сили на Скотинска Туземия, повишиха ефективността на мирната терористична и вежливата бежанска дипломация до невиждани в историята на нехуманната раса, висоти в падението на първобитните същества."

"Скотинска Туземия и Ислямистка Маймуния констатират с дивашко удовлетворение, че целите поставени от най-Низкото ръководство на двете братски Диващини пред ордите им от диваци са постигнати,

в резултат на което Голяма Туземия счете, в съответствие с доктрината "иди ми дойди ми", за възможно да изтегли и отново да върне част от ограничения си въздушно-космически контингент от териториите на Трета Туземия - Алауито-шиито- православия, като по този начин хвърли разпадащият се еврогейски империализъм в поредното вцепенение. Стратегическите маневри "напред- назад" "...четем от общото супер секретно комюнике на дезинформационните агенции на първобитните съюзници, изтекло нарочно в Уйлолиикс,
..в съчетание със самопожертвователните атентати на човеколюбивите ни поддръжници, създадоха изстраданата от нашите орди подходяща международна обстановка за преговори от позиция на заплахата с терор и нов бежански наплив. Всичко това направи най- после възможно да принудим отчаяния противник да ни дойде на килимчето с чанта предложения в ръка."

"От своя страна, Маймуния прецени за целесъобразно и за съответстващо на моментните потребности на Големия брат дивак и за прикритие на дипломатическите му скотщини,
- да предприеме координирано братско отстъпление от завоюваните с общите усилия на скотиниите и омиротворени чрез обезлюдяване, участъци от терена на приятелска Алауито-шиито-тирАния,
- да организира няколко, отвличащи вниманието на заблеяната в облаците западаща западна вражеска общност, предотвратени терористични атаки срещу Голяма Туземия и други, в съответствие с договореностите от срещите на най-долнопробното равнище."..се разбира от последното координирано ското-теле-видео изявление

"Като отчитат постигнатото, в резултат от комбинираното въздействие на коктейла от ското-терористични атаки и дивако-бежански нападения над общия враг - Гейландия, всеобщо паниране,
както и дипломатическото кавардисване на шашардисания и съюзник Шубелия, Туземиите считат за свой дивашки дълг да поискат категорично от шубелийско-еврогейската общност следното:
1. Голяма Туземия веднага да бъде поканена да седне на голямата софра и да се натъпче с плодовете от победата в голямата терористично-бежанска игричка.
2. Ислямистка Маймуния да се сниши под масата на големите и да подпомага лапането на Баш Туземия до второто прсвославно-чалмистко пришествие.
3,.Тиранистка Туземия да измете терена след измитането на опозицията и да поръси прахоляка със светена православно-шиито-алуитска вода, за бог да ги прости бежанците.
4. Православно-ислямистките туземо-левичаро-десняшки терористи да заспят в клетките до следващата свещена война за защита на традиционните ценности на първобитния свят.
5. На Гейландия и Шубалия да им се даде възможност да си вдигнат санкциите и чукалата от терена в Украйна и Близкия Изток, за да бъдат разфасовани и излапани от скотовете ни.
6. Еврогейците и Американосите да духат супата преди да бъдат изконсумирани от доблестните ни рашачалмо пълчища."

В края на съвместното заявление на туземиите, с нарочен текст се възлага на Най - Големия Дипломат на всички безвремия на Туземия, той и Писател на истории на народите, да превърне скототерористичния и дивакомигрантския успех в съответното меню от договорености /под негова диктовка,/ с панирано-кавардисания запад.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7984511
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол