Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2016 01:03 - Европарламента да нареди прочит на трите книги на Сибила
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 947 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Като не могат да решат как да се справят с бежанците и тероризма, европейския парламент да избере няколко евродепутати, които да изчетат "сибилски книги" на мъдростта и да предложат решение.
Така де.

Древния римски парламент поне това е правил, когато е зациклял в търсенето не изход от кризи. Защото и най-тъпото решение е по-добро от кършене на пръсти и плач.

Избирал достойни мъже и ги пращал да четат и тълкуват трите книги на фригииската/бригийска/тракийска/българска богиня Сибила/Сибела/Кибела/Земела от ..Куме.

Колкото и да изглежда невероятно, след задълбочен превод и проучване на римо-трако-българските мъдрости, тълкувателите винаги излизали с работещо предложение пред сената  на  Рим.

Например, когато през 271 b.c Ханибал рсзгромил римската войска при Кана, назначените тълкувачи излязли с предложение да се изгорят живи на площада в столицата двама гали и двама гърци...??!!
Изгорили ги, и естествено нещата се оправили.

В края на краищата, Картаген бил разрушен, Ханибал бил заловен и убит в земите на днешна Армения и светът мирясъл.
........
Удивително!
Като гледам, в сегашната терористично-бежанска криза има двама, заслужили изгаряне заради съглашателството им с терориста Канибал, гали - президентите Франсоа Оланд и Никола Саркози;
и двама заслужили да се пожертват за милостта на боговете, заради бежанския терор над Европа, гърци - премиерът на Гърция Алексис Ципрас и комисарят по бежанците на ЕС Димитрис Ангелопулос, които,
ако се изгорят живи на Central place в Брюксел, Картахен ще бъде разрушен, бежанците от към Нубия ще се кротнат, а терора на новите канибали ще утихне.

Както гледам, как новият Канибал Путин е побягнал към нова Армения...ако и нему там му се случи нещо подобно на победата бягство от Сирия, светът пак ще миряса.

Да се изгорят! Слава на Юпитер, Марс, Диана и Венера!
Слава на пророчицата Сибила...от Куме.

Но, друг път,  когато Рим бил нападнат чума, сенатът след тълкуване на книгите на Сибила от Куме, взел подобно решение -да докарат Ескулап в Рим, но докато се кумили, половината Империя измряла от чума.

Та и сега. Докато в Брюксел продължат да се кумят, империята загива...






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7988353
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10334
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол