Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2016 03:31 - Дърл/вената цензура на Велислава Дърлева
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2706 Коментари: 10 Гласове:
1

Последна промяна: 05.04.2016 21:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Велислаба Дърева вампиряса и излезе от бутилката си . Станало и тясно вътре, като слушала как президента Росен Плевнелиев - "ничтожний Роско", се позовавал на Апостола на българското Освобождение в речите си. От бутилката и, я извадило използването на фразата "който ни освободи, той и ще ни пороби"

Като и станало тясно в мрака на бутилката и, някой я пуснал на свобода, показал и "Роско", "измислените историци", "ивоинджевчетата", "простосмъртните блогъри", омразните и "протестъри" и "фейсбукари", и и казал - Дръж Велке!..Яж кучко!

И Дърлева скочи да лае срещу влака.

Според  нея, словата приписвани на Васил Левски: "..който ни освободи, той и ще ни пороби", не са произнесени от Апостола, и следователно никой няма право да ги цитира като негови слова, а особено лишени от това право са президентът на България -  "ничтожний Роско" и другите от цял списък заподозрени осквернители..
Червената руска мумия смята за връх на сквернословие с образа на Апостола не толкова твърдението, че той е произнесъл тези думи, а самото произнасяне, писане, пеене, свиркане, мънкане,брънкане.. и дори помислене, че"който ни освободи, той и ще ни пороби"  във всичките и варианти, от когото и да било, където да било, по какъвто и да било повод..

Защото, по нейното дълбоко коректно, неутрално и високо професионално журналистическо разбиране за свободата на словото, да се представят на публиката  думите :
"..който ни освободи, той и ше да ни пороби", като изказани от Васил Левски, днес вече е оскверняване лика на Апостола.

Днес! Вчера не беше. По времето на съветската окупация не беше.През "фашиско" пак не беше.Не беше и преди 117 години, когато Захари Стоянов в година 1889, написва, че според неговите данни, Левски е авторът на този революционен принцип, към който строго се е придържал и за погазването на който е писал на Любен Каравелив, че ще му резне лично топките., ако мисли да докара руския ботуш...
.
Но, Днес Велисламка Дъреба си подпали сламата, като обяви произнасянето на доказания, всенародоивестен и приет за факт, принцип на борците за българска независимост, за грях, защото според нейните данни Левски не ги е произнесъл...
Друг ги е бил  произнесъл, тя не знае кой, а той ги е повторил и разправял по целокупно българско по погрешка...

По тази причина, тя е излязла от мрака на бутилката си за да изпие кръвчицата на всички, които свързват този израз с Апостола.

Демек, русо-мутрофилката Дърева е изскочила от тъмата за да защити Апостола на Свободата от "ничтожествата", като "Роско" Плевнелиев, Иво Инджев и четата му, "измислени историци", "простосмертни блогари", долни "протестъри", тъпи "фейсбукари" и останалата русофобска  сволач, които имат нахалството да цитират Левски.

Понеже лежейки в тъмата на невежеството си, тя някък си прочела, че "бъзикилийкс" е публикувал бъзик свързан с "проблемните" слова на Апостола, тя вампирясала от справедлив гняв срещу сквернословците, посочени по-горе.

И понеже "русофобът" Захари Стоянов записал в автобиографията на Левски, че той е казал тази общоизвестна фраза, която се превърнала в принцип на дейността на революционната организация за освобождение на България от отоманското владичество без чужда помощ, вампиро - мутро - русофилката, с риск за духа си, излязла на светло да изпие и нему кръвта.

Заради ей тези общонародоизвестни, даже международноизвестни думи:
- "който ни освободи, той и ще ни пороби" на Валислана Дъревянная и се допило русофобска кръв...

И тя душа про/дава за "да защити" Левски в някакво жалко подобие на статия във вестник "Дума".

Но, не свойта душа братя дава, а душата на Левски и народа...защото като извадиш от Левски тези думи, от заветите му не остава нищо - вадиш му душата, а като извадиш душата на народа - което е Левски, удушваш народа си, ма..мърло.!!!

Какво толкова ги боде в очите тази проста истина мутро-русофилките, недоумявам.

Хм..."Който ни освободи, той и ще ни пороби.." 

Че не е ли истина?...

Та в нея Левски не е казал "...ако Русия ни освободи, тя ще да ни и пороби"..???!!

Захари Стоянов е написал в книгите си, че Левски е имал в предвид Русия. Ама и така да е, става дума за онази Русия, от преди два века...Защо им кървясват очите на мутро-русофилите, не знам.

Ето, и Христо Ботев е написал този израз във вестника си, задявайки се с Васил Левски -" Който се надее на чужди ръце, той е длъжен на Михаля"..
Сега и на него ли ще му пият кръвта..

Какво толкоз им стори президентът Росен Плевнелиев с цитирането на реалния Левски, без да посочи с пръст Русия, та чак трябваше да събудят вампирката Велисладка да плаши децата с "ничтожний Роско" и страшните русофоби, и да ни навира зорлем да четем Само Оня списък със задължителната за мутрясване литература, одобрена от цензурата по време оно...??

Тази просташка самозащита ""Левски не е казал такова нещо" издава нечистата съвест на вампирясалите мутро-русофили.

Те така реагираха и когато един скромен свещеник направи молебен за изтрепаните като кучета от комунистите опозиционери в Белене. Ами да - съпартийците на тая вампирясала защитничка на Русия Дъревна са убийците . Всички го знаят това.

Както всички знаят, че Русия като ни "освебождавала" на два пъти "от робство", тя и двата пъти ни е поробила.

Благодарение на лъжите на мутрясали и вампирясали русофили като Дърла, още не можем да се отървем от руската робия.

Гузен - негонен бяга.

Понеже ги боде в очите казаното от Левски за Русията им, мутро- русофилите захвърлят и самия Апостол на кучетата си.

Така захвърлиха и Раковски, и Стамболов, и "уж техните" Димитър Благоев, и Г. Кирков, и Ганчо Ценов, и генерал Колев , и славното миналото на Отечеството, и настоящето, и бъдещето на българския народ..

Защото не искат да живеят под руско и по руски, прогониха и децата на България от Отечеството им.

Само и само да им е руско около вратовете
----------------------------------------------------------------------------------------------
Поднасям разбиранията си на засегнатите от използването на думите русофил и мутра

Русофил означава, наивен, невеж, неук, прост човек повярвал на руската пропаганда. Което само по себе си, не е кой знай колко лошо. Не му се учи истината на човека - вярва си на Путин. Не му се живее добре - кюти си под руско.
Но този тип русофили са разказали играта на руските агресори през 1915г. Така,че когато им светнат лампичките, те могат да си бъдат и ревностни български патриоти.

Мутра е популярното название на съвременен вид престъпници. За тях си има закон, полиция, съд, затвор..навсякъде по света ги има. Има ги и у нас. По принцип всички мутри са русофили. Но мутрата русофил също може да бъде и български патриот, когато му светнат фаровете. Стига да не е прихванал русофилизъм от някоя нашистка.

Поднасям презрението си на руските мутри и на мутро-русофилите.

Защото, мутро-русофил/ка вече е особено опасна мутация на дебеловрати или тънкошийни престъпници/чки, подложили се в услуга на руската пропаганда и политика срещу интересите на България.За тях не е задължително да са повярвали на руската пропаганда. Тях ги движат други, по-земни, направо подземни мотиви.

Мутро-русофил/ка е престъпник, престъпничка, който/която е задължително и изменник на Отечеството си - комунист, интернационалист.
Няма мутро-русофил или мутро-русофилка, които да са български патриоти.
Те задължително поставят Русия преди България и вършат престъпленията си винаги срещу България и винаги в полза на Русия.

Те никога няма да скочат да защитят България от Русия. Те са предателите на българските патриоти - руски шпиони,агенти,собственици на медии, енергийни босове, политици, министри, генерали, царе, патриарси и друга паплач.

Същото съдържание влагам и в понятията мутро-туркофил, мутро - американофил, мутро-франкофон и прочие..

Белислама Дървена е типичен пример за  подобно съчетание. Понеже мутро-русофилизма и е достигнал подземни висоти в низостта си, тя е вампирясала руска мутра.

С руските мутри няма да ви занимавам. Гледайте Сидер Агов, Доан - Левски, носителите на "наградата" Стамболов, мутриарх Йоско, Наш Георги, Калфа Чираков..и т.н. и пишете, че сте запознати.

Впрочем.
 - Да сте виждали мутра-русофоб?.Аз не съм. .Ако срещнете такъв покажете ми го, за да опиша и този вид.





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Целият другариат -
05.04.2016 07:49
от простонароднио тъпанариат до "елита" на червениата - лява антилигенция, спортен мускулиат (от който произхожда мутриатът) и политически активитет - са русъветофили, защото добре разбират, че без цоциализма щяха да залягат над мотиката от сутрин до вечер.
От работа ги е страх. Чуят ли думата "труд", всеки от тях става като луд. )))
цитирай
2. 1997 - Готови ли сте за "ескадрони на смъртта"?
05.04.2016 13:56
Вървите по пътя на сатанизирането на свободни граждани и ще стигнете до българоомразата.

Само САЩ е велик и неговите пророци в България!
цитирай
3. demograph - Боли истината, боли...
05.04.2016 14:54
Но само истината е Освобождение.
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Мангалите също обичат Раша.
05.04.2016 16:12
И те са руцофиле. Защо ли?
цитирай
5. podvodni - Добре де, щом е рекло ОФ-то, Левски ...
05.04.2016 19:15
Добре де, щом е рекло ОФ-то, Левски ги е казал и толкоз!
То същият този Уевски е написал и "Приключенията на Зомбайо" !
Да вземе Роско и вси росковчета да го прочетат. Това творение силно го препоръчва и апостол Павел ! Ако не вярвате, има запис в тубата направен от него.
цитирай
6. getmans1 - Леле ма мале, горкичкият!
05.04.2016 22:29
podvodni написа:
Добре де, щом е рекло ОФ-то, Левски ги е казал и толкоз!
То същият този Уевски е написал и "Приключенията на Зомбайо" !
Да вземе Роско и вси росковчета да го прочетат. Това творение силно го препоръчва и апостол Павел ! Ако не вярвате, има запис в тубата направен от него.

цитирай
7. getmans1 - Ами ти бе, я се виж, не утре а сега и веднага в огледалота, а бе ....
05.04.2016 22:36
1997 написа:
Вървите по пътя на сатанизирането на свободни граждани и ще стигнете до българоомразата.

Само САЩ е велик и неговите пророци в България!

цитирай
8. 1997 - Знаеш ли къде слагам
06.04.2016 00:04
getmans1 написа:
Ами ти бе, я се виж, не утре а сега и веднага в огледалота, а бе ....

латексовите?
цитирай
9. apostapostoloff - Имате грешка! Въпросната персона
06.04.2016 20:16
се казва Дирислава Дърабърева.
цитирай
10. sande - Казва се Дрън-дрън - да - рева ..
07.04.2016 11:59
А е Вели/ка/ и Слава!

дрън. бръм.
цитирай
11. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
09.04.2016 19:55
Русофил винаги е било и ще бъде еквивалентно на продажник българофоб. Примери в историята и в живота, колкото щеш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961867
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол