Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2016 01:26 - Бойко се оправя, но след като го поправят...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1832 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 18.04.2016 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цацаров се задейства, но след като го задействаха...
NovaTv се коригира, но след като я коригираха..
Сидеров се сплеска, но след като го сплескаха...
Доган я оплеска, след като го наплескаха...

Джамбазки ще си затвори устата,  но след като му я затворят...
........

                             Нещата са толкова прости, че ми е досадно да пиша

Ето казвам ви, че новият Волен Сидеров, мутро-евродепутатът Джамбазки, скоро ще запее друга песен, защото ще му бъде поискан евроимунитетът заради пропагандиране на всевъзможни видове омраза.
Прокуратурата ще бъде задействана да си отвори очите и да събере и анализира записите от изказванията на Джамбазки по разните мутро-форуми, телевизионни обори и университетски свинарници и ще му повдигне обвинение..

Ето, казвам ви, че Михаил Миков ще бъде изправен пред съд, че защитава Забранена със закон терористична комунистическа идеология и минало.
Прокуратурата ще бъде задействана да си  отвори ушите и да събере и анализира записите на пиянските му речи в народното събрание и по свинските сборища на бивши убийци и на техните днешни поддръжници, и ще му повдигне обвинение.

Ето, казвам ви, че Божидар Димитров ще бъде осъден за иманярство, лъжеисторизъм в полза на чужда държава и умишлено подклаждане на етническа и религиозна омраза.
Прокуратурата ще бъде задействана да си размърда задника и да събере и анализира подстрекателските му речи и доказателствата за нанесените вреди на българската история и днешна държава, и ще му повдигне обвинение.

Ето, казвам ви, че мутриархът Йоско ще бъде низвергнат и отлъчен от Българската паравославна църква заедно с десетина - двайсет мутровладици и попове.
Прокуратурата ще бъде задействана и ще прогледне за доказателствата, че са забъркани в антибългарска операция на чужда патриаршия и специални служби, и ще ги разпопи.

Ето, казвам ви, че половината български медии ще бъдат лишени от лиценз, а собствениците им и част от журналистите ще бъдат лишени от право да упражняват информацинна и журналистическа дейност заради грубо нарушаване на всякъкви норми на закона, журналистическата етика и обществения морал.
Прокутратурата ще бъде задействана да събере и анализира щетите нанесени на българския народ поради зависимостите на медиите от враждебни на България вътрешни и външни сили, и ще им хлопне кепенците.

Ето, казвам ви, че в българските служби за сигурност ще настъпи мор за нацвъканите там мутро-русофили и мутро-туркофили и те ще заработят само за българския национален интерес.
Прокуратурата ще бъде задействана и ще измъкне руските и турските къртици от ДАНС РУ-МО, НСО,НСС, НРС и прочие, барабар с резидентите им, и ще ги натика в кауша.

Ето, казвам ви, че няколкостотин руски агенти  ще бъдат обявени и изритани от България за конспирация срещу българското правителство и подривна дейност срещу българската икономика и държава, и руския и  посланик ще бъде помолен да си ходи заедно с тях.
Защото прокуратурата ще бъде задействана, Външно ще бъде задействано, Вътрешно ще бъде задействано, Държавата ще бъде задействана и ще си свършат работата.
..........................................
                    Мога още да ви казвам какво ще стане, но не в това е проблемът.

Проблемът е -  ЗАЩО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГИ ЗАДЕЙСТВА ТИЯ ОТГОРЕ ДО ДОЛУ, ЧЕ И НЕПОСОЧЕНИТЕ, КОГАТО ТЕ СА ДЪЛЪЖНИ ДА СЕ САМОЗАДЕЙСТВАТ
                                     ПРЕДИ КОНЯ ДА Е ОТИШЪЛ У РЯКАТА...!?...

ДА ВИ отговоря с един отговор на няяколко вероятни въпроса:
1/ - Кога ще бъде задействана прокуратурата?
2/ - Кой ще задейства прокуратурата ?

                            - Когато Ние задействаме прокуратурата.

3/ А кои сте Вие? - На този въпрос си отговорете сами.И не се правете, че не знаете кои сме Ние.                             
4/ Коя прокуратура? - Е. Това няма да ви го кажа. 





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. getmans1 - Първо възстановявам равенството, ...
16.04.2016 09:33
Първо възстановявам равенството, че според „гласовете“ до момента излиза, че повечето не щат задействане, и се чувстват добре в кочината.
цитирай
2. demograph - И кочината ще бъде задействана
16.04.2016 11:05
Привет...!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962125
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол