Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2016 19:27 - Български патриоти! Чуйте поне веднъж Македония вместо коминтерна, бре!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3891 Коментари: 11 Гласове:
7

Последна промяна: 21.04.2016 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой изнудва македонците за български паспорти?
"Ако на ваше място бяха сърбите до сега един македонец нямаше да е останал  без сръбски паспорт."
Аз се обръщам към президента и премиера и към всички български патриоти.
- Македонските хора се  нуждаят от братска българска ръка сега!
До Великден решете този въпрос! Подарете на македонците един наистина Велик ден! Това е българския Великден.!
Забравете всичко и им помогнете! Сега!...Не Утре!
С еднократен акт, за всички, безплатно и без формалности,
който се чувства българин - български гражданин да стане веднага !
Да им се  издадат лични карти, както на родените в България. Безплатно! Само срещу македонски паспорт и декларация че иска да Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.
Какво като се промушат няколко хиляди немакедонци. Какво ще ни стане...е, ще изтърве рушвета някой около вицето!...Ще се разсърди Лавров...Вучич...да го духат.
- Сега!
- Сега!!
- Сега бе!!!...
Или и вие сте предатели коминтерновци..
Ехоо  ... ВМРО??
Не е важно кой какво ще каже - плюйте им в лицата и на гърци,и на сърби, и на руснаци, и на европейци и покажете на братята, че сме една кръв и един народ!
Знам, че Москва нарежда да се чака влизането на Сърбия в ЕС и тогава сърбите да им дадат сръбски европаспорти.
Ще се срамуваме на другия Великден, да знаете....!

Българи, подкрепете тази кауза! Да натиснем институциите! Сега е момента! После пак ще се псуваме един друг.
....................................................................
Институциите! Чуйте Лазар Младенов от Македония!
http://frognews.bg
  Лазар Младенов

Кой узурпира правото на българщината в Р България? Единици или институции? Кои са тези и с кое право, който решават дали някой може или не да си получи гражданство от Майка България, пита председателят на БККС Лазар Младенов, българин от Македония.


Имат ли въобще система как правят това или пак индивидуално решават съдбите на хората?
Защо така често се случва да се променят "правилата" за получаване на гражданство, продължава с въпросите той.

Ситуацията е тревожна и е жалко, че никой не се позанимае сериозно с тази тема.

Напомних повече пъти че идва по-голяма вълна на хора, търсещи гражданство от Майката родина.
Говоря за Македония, защото тук живея и ежедневно се сблъсквам с подобни ситуации.
Хората попадат в очаяние след отказване на правото да си получат гражданство! Как ли биха се чувствали "отказателите", ако на тях им се случи нещо подобно? Или сто тояги по чужд гръб не означават нищо?!

Сега е моментът, когато Майка България може свободно да прегърне чедата си от Македония, а не да ги отблъсква от себе си!!!

Днес е Денят на освобождението, а до мен пристигат информации, че се отказват гражданства, на хора, които ги доказват чрез роднински връзки!

Това ли е символиката на българската администрация? Това ли заслужаваме?

Македония никога не е била по-близко до ребългаризацията и ако позволите някой да направи противно дело, етикетът ПРЕДАТЕЛИ няма да ви избяга!

Повтарям: Да бяха сърбите на вашето място, досега нямаше да има нито един "македонец" без сръбски паспорт!!!

Ако пък не знаете как да го направите, учете от унгарците.

Те намериха начин в един миг да дадът гражданства на 850 000 свои сънародници, живеещи извън границите на съвременна Унгария!

Подобно направиха и румънците и от тях може да се учите! И от гърците може да учите, даже и от албанците!

Махнете суетата от себе си и разберете: България не е само ваша, тя е и НАША, на всички българи, където и да сме! А вие носите отговорноста за постъпките си. Ако сега разочаоврате българите от Македония, кажете и сбогом на ребългаризацията.

Ще останем само единици, които да се борят с аждаята, чиято цел е да ни изяде!
Или пак и вашата цел е тъкмо това, пита Младенов.



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. sande - Какво мислят българските заспали чиновници?
21.04.2016 21:01
В българския Йерусалим!
13.10 08:57
Проф. Иван Снегаров

ДЕЛОТО НА КЛИМЕНТА ОХРИДСКИ

(Реч, произнесена на 2. VII. 1941 г. в гр. Охрид)

Ето ни в града на славното българско минало. Ето ни в свещения град, за който всяко българско сърце силно тупти. Ето ни в чертозите на вековния народен блян. Преди три месени недостъпен беше българският Йерусалим. Топяха се нашите сърца да го видим и му се поклоним. Тиранинът бе поставил сатанински препятствия, за да го откъсне от всякакво общение с българското царство. Но неочаквано, по мановение на самоотвержения германски народ, изгря свободата и над тоя вълшебен и свещен български кът. Днес ние сме честити да стоим на българския Сион, гдето лъчезарното небе най-нежно целува българската земя. Виждате, драги гости: град Охрид е твърде скромен, с много порутени къщи. Тежкото турско и още по-несносното сръбско робство са ударили своя печат върху него. Той изглежда твърде отслабнал и посърнал от терзания и тъга за свободата. При все това той винаги, и в най-мрачното време, е сияел с особен ореол. Под неговите дрипи се крие духовно величие. От неговия образ се излъчва древна слава като животворен ефир. Кой друг български град може да му съперничи по трайна историческа слава? Първата ли българска столица Плиска? Този някогашен първенец между градовете на българското царство отдавна е изчезнал от лицето на земята. Втората ли прекрасна, златоцветна българска столица Преслав? Обаче и тя също отдавна, още в 972 г., престана да бъде двигател на българския културен живот. Може би другата гиздава българска столица Търново, която близо половина век била повелител на по-голямата част от Балканския полуостров и два века е всявала страх във византийската империя. Но и тоя горд български град е изтръпнал под кървавите ужаси, що го връхлетели на 17 юлий 1393 г. и после, и и после, и престанал вече за дълги векове да бъде ръководител не само на българския народ. Не само турският ятаган, но и фанариотски хомот го е смирил до неузнаваемост.

Само Охр
цитирай
2. sande - Пред мрака на истините!
21.04.2016 21:30
http://sande.blog/lichni-dnevnici/2011/04/16/qu
цитирай
3. get - - Санде, Санде-е - приятелю ... ?
21.04.2016 22:57
sande написа:
http://sande/lichni-dnevnici/2011/04/16/qu


- Млад и неук, та от там и самонадеян-идеалист бях - там допуснах да ме прилъжат и вляза във българският филиал на Коминтерна - грях ми е!

- Но двоен грях ще сторя, ако след това което съм проучил и проверил продължа да постъпвам и най-вече мисля, като комунист!
- Грях пред братята ни зад границата във Вардарско има, не само партията а и народа, който тя манипулираше, а той че и позволяваше това!
Още по-страшното е, че в момента народа е до такава степен загубил защитният си рефлекси за самосъхранение - та няма да ни чуе, колкото и да апелираме - Едно да сме в тез тъжни години, с БРАТЯТА НИ, от все още НЕСВОБОДНА Сърбо-Македония!?
- Нека още не забравяме - Кои са ни приятели? Защото през 2006 год. Русия и Сърбия, внесоха в Съвета на Европа, въпроса за неспазване правата на "македонското малцинство" в България - в защита на удбашкото ОМО-Илинден!
- Нека не забравяме, че преди повече от година време, руският външен министър Лавров ... на вслеослушание разясняваше - Как България и Албания, кроели планове за разпокъсване на Македония?
- Нека не забравяме, че голяма част от съвременните ни политици, в същността си са про-кремълска клиентела, готова да жертва поради "славянската солидарност" и "истинското източно-православие", интересите на страната и нас Българите, като народ!

- Какво да се прави: Роб ако те "освободи" - подобен нему ще те направи ... такива и ни сториха, "двойните (ни) освободители" !!
цитирай
4. demograph - Ех..братлета
22.04.2016 08:52
Белким дойде някой ден и българският Великден! Поздрави.
цитирай
5. sande - Да подкрепим народния будител Лазар Младенов!
22.04.2016 11:03
“НЕ САКАМЕ ГО ПАТРИКОТ!”



Благодаря на всички, които прочетоха постинга “Къде е гроба на Македония?”, посветен на едно изречение- поетична метафора- от биографията на Гоце Делчев, написана от неговия приятел, поета Пейо Яворов. Специално благодаря за интересните коментари.

За да продължим темата, предлагам на вашето внимание предговора /със съкращения/ на известния наш историк и литературовед Тончо Жечев към книгата “ Поклоннически слова” от българските учени Иван Дуйчев, Иван Снегаров, Михаил Арнаудов, Петър Мутафчиев, Стефан Цанков и Стоян Романски /1941 г./.

***

“...Тъй или иначе, Македония и съдбата на македонските българи продължават да са живата, кървящата рана на България и българите. Не зная какво ни вещаят новите времена, но едва ли някой все още вижда и може да предложи лек за нея. Всички досегашни лекарства се оказаха по-страшни от болестта, все повече развреждат и задълбочават раната, вместо да я лекуват. Едно е очевидно — тази рана се отвори, тя е връстник на възстановяването на третото българско царство, тя е дело на великите сили и техните кроежи в Берлин през същата година на нашето Освобождение. Само две години преди това, на Цариградската конференция на същите сили, нямаше и помен от „македонски въпрос". Малко по-рано на свободните и демократични екзархийски избори самото население на Югозападна България се беше самоопределило и присъединило към Българската Екзархия. И това не изненадваше никого. И как ще изненадва, когато не други, а самите македонски българи бяха инициатори и двигатели на българското Възраждане. Не други, а скопяни първи изгониха своя патриаршески владика (1833), братя Миладинови умряха в турските зандани за същото дело, Нако Станишев (дядо на проф. Александър Станишев) пръв в Кукуш напипа слабите места на великите сили и поде унията като средство за политически натиск, развит след това в общонационална маневра от Драган Цанков, и т. н., и т. н. Българската цариградска община и нейното ръководство в Цариград, които и
цитирай
6. sande - Сега! Сега, бе!!!...
22.04.2016 11:06
Да им се издадат лични карти, както на родените в България. Безплатно! Само срещу македонски паспорт и декларация че иска да Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.
Какво като се промушат няколко хиляди немакедонци. Какво ще ни стане...е, ще изтърве рушвета някой около вицето!...Ще се разсърди Лавров...Вучич...да го духат.
- Сега!
- Сега!!
- Сега бе!!!...
Или и вие сте предатели коминтерновци..
цитирай
7. sande - Да подкрепим народния будител Лазар Младенов!
22.04.2016 12:30
- Нека не забравяме, че преди повече от година време, руският външен министър Лавров ... на вслеослушание разясняваше - Как България и Албания, кроели планове за разпокъсване на Македония?
- Нека не забравяме, че голяма част от съвременните ни политици, в същността си са про-кремълска клиентела, готова да жертва поради "славянската солидарност" и "истинското източно-православие", интересите на страната и нас Българите, като народ!

***
Поздрави, Гет!
цитирай
8. sande - Поздрави, demograph !
22.04.2016 13:18
demograph написа:
Белким дойде някой ден и българският Великден! Поздрави.


***

Приятелю Любене, не е ли това нелепата шега на 21-ви век: македонските ни братя да бъдат унижавани за получаване на българско грежданство?! След вековни борби, кръвоприлитни войни и национални катастрофи?!

Нищо не разбирам. Нищо.

Кой! Кой и защо прави всичко това?

"Кой изнудва македонците за български паспорти?
Ако на ваше място бяха сърбите до сега един македонец нямаше да е останал без сръбски паспорт.Аз се обръщам към президента и премиера и към всички български патриоти."
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Питам се обаче:
22.04.2016 18:27
защо избраха сегашния председател на АБЧ, след като всички писнаха, щото бил русофил, и русофилски изказвания му откриха от доста по-рано? Защото е от ВМРО на Каракачанов, а Каракачанов е бил агент на ДС.
А в София има офис на паспортната мафия от Македония (даже наскоро си е сменила офиса от "Пиротска" на друга улица), през която минават документите на кандидатите за българско гражанство. Или част от тях, не знам точно...
И тоя българин от Македония го виждам често на мероприятията на Лазар в Струмишкия културен клуб! Една приятелка ми писа за него, и ми показа фотокопие на официален документ, според който тоя юнак е бил агент на сръските тайни служби. Документът е публикуван в интернет издание. Мога да ви го покажа.
цитирай
10. shtaparov - Точно така- подкрепям с две ръце!!!
22.04.2016 19:25
Точно така- подкрепям с две ръце!!!
цитирай
11. survakar007 - slavimirgenchev1953 - тоя юнак е бил агент на сръските тайни служби
27.04.2016 18:20
Точо казано! Всички тези "партиотични" организации като МВРО на ченгето Каракачанов, Ataka русофилската кучка Сидеров, АБВ на агент Гоце, цялото БСП/БКП бе причината за създаване на "пиринските македонци" и т.н. изпълняват указания на руските тайни служби и с раздаване на български паспорти за щяло и нещяло понеже некой си бил файромец е нож в гърба на България.

Целите на Русия - да се подсилва антибългарските и сепаратистки настроения в Пиринския край и тактиката е раздаване на български паспорти на сърбизирани българи от ФЙРОМ. Тази сърбизирана пасмина НЯМА българско самосъзнание, дали ще и дадеш български паспорт това няма да ги направи българи.

Сурвакар
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961586
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол