Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2016 21:02 - Е това вече ме изкефи яко..Коминтерно-сърбашите в Македония се панираха.....
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1419 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 15.05.2016 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Росене, Бойко, Даниеле

Треснете един закон за предоставяне на българско еврогражданство на всички макета, без формалности сега, за празника Кирил и Методи и пуснете сърбо-рашите в Белград и Скопие по пързалката...!
Макетата ще си ги довършат сами.
image
На това аз му викам "Перфектна буря" ...Супер новина.

Сръбските мекерета на Путин губят равновесие защото им затварят вратата на ЕС под носа. От НАТО те си се отказаха самички.. сега махнали името "Гоце Делчев" от някаква улица и турнали "Маршал Толбухин"...хаха, жестоко. Наказват ни заради стопа на еврочленството им, чрез Хърватска..наказват си се самички.

Сега ще чакат първо Македония да стане готова,  да влезе в ЕС и НАТО и после Македония ще казва на коминтерновците ще влизат ли и кога...супер. И ще им праща съветници...хахаха
Щом започнаха да развяват Бойко като плашило, значи на рашка - рашистите нещо им са се спекли задниците.

Айде сега Лавров  да се изкаже по въпроса....

Какво красиво забъркване на името на България!!!!
.....................................................................................................................................................................

Забъркаха грозно името на България в македонската криза.

В материал на небезизвестния Стефан Влахов Мицов, публикуван в Нет прес, се твърди, че представители на Бойко Борисов били предложили "спасение" на Македония чрез конфедерация с България.

В публикацията под заглавие: "Долу ръцете от Македония!" се казва, че за разлика от останалите съседи - Гърция, Албания и Косово, България "ще предложи "подкрепа".

Само че такава "подкрепа", както и в миналото, ще бъде, за да заграби територията на цяла Македония. Или ако не може цялата, поне източната част".

"В момента, както и през миналата година, БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ ПРОВЕЖДАТ УЧЕНИЯ В БЛИЗОСТ ДО МАКЕДОНСКАТА ГРАНИЦА /главните букви са използвани в македонското издание – бел. ред./. Но тогава – около 18 май, това се правеше открито, а сега – тихо. Все едно става дума за предислоциране на военни части", пише авторът.

Той твърди, че преди известно време "представители на българския премиер Борисов са осъществили среща с висш македонски функционер. На тази среща било направено предложение за "спасение" на Македония чрез конфедерация с България, съставена от българско и македонско Събрание и общо главно ръководство. Както например функционира Босна и Херцеговина".

Според автора "македонската страна трябвало да регистрира "Партия на македонските българи", а в замяна за всичко това този висш македонски функционер щял да стане бъдещият премиер. Груевски трябвало да бъде елиминиран. В тази връзка не е случайно изявлението на премиера Борисов: "На Груевски не искам дори "Добър ден" да кажа, избягвам всякаква среща с него", твърди Стефан Влахов Мицов.

Очевидно, пише авторът, "американският измекярин" Борисов вече е отписал Груевски.

Според Мицов не е случайно заявеното от българския външен министър Митов от Солун преди дни, че "политическата ситуация при вас не дава оптимизъм, че скоро ще бъде подписан договор за приятелство с България".

Нали в една конфедерация такъв договор е ненужен, оценява авторът на публикацията. Българите, пише той, както много пъти досега по отношение на Македония, са слагали тигана, докато рибата е още в морето.

"Не бива обаче да бъдем слепи и глухи за чуждите служби и диверсанти, които кръстосват из Македония", пише авторът и добавя, че "независима Македония няма нужда от наставници".

Прочети още на: http://www.dnes.bg/balkani/2016/04/28/ot-skopie-bylgariia-iska-konfederaciia-s-makedoniia.300931




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Сърбо-рашите не веднъж са пускали рашите по пързалката.
07.05.2016 09:10
Сърбия наложи македонизма чрез Сталин. Коминтерна е камуфлаж, но чувствата от подскачащите митинги са анти и фоби, и, като Малкия Иванчо, се изявяват по всеки повод с едно и също. Анти и фоби.
цитирай
2. nadzambunata - С болка в сърцето обаче трябва да спрем замалко и да помислим
07.05.2016 23:45
Изтощени от страданията на скритата война се зациклихме на политическата интрига и забравяме, че македонците са направени върли врагове на България. Познавам отношението им към нас лично. Аз, както и всички истински Българи не искам да "си ги взимаме", защото ние не сме насилници по същност. Искам обаче ОРГАНИЗАТОРИТЕ на нашето общо нещастие да понесат наказанието си ОТ НАС!
Убаво си написал, само "метода на курията" (кирил и методи демек) да си ги зимат създателите им от другия лагер.
цитирай
3. krumbelosvet - Кои организатори и как да се накажат?
09.05.2016 14:01
И докато гоним "организатори" от преди век, да оставим актуалните организатори?
Достатъчтен е някакъв значителен български успех, и "македонците" ще се сетят, че са българи. Едно от врабчетата на Радичков разсъждаваше, че "някои хора не разбират, не разбират, а като ги пернеш по главата, веднага разбират".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960596
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол