Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2016 15:36 - ПатрЕотични врекала. КОЙ е опасност за националната сигурност на България.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1878 Коментари: 6 Гласове:
-1

Последна промяна: 09.05.2016 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Елементарната игра на мутриотите. КОЙ е опасност за националната сигурност на България.

Българската диаспора в чужбина е в мнозинството си проевропейски, проатлантически настроена. Без разлика на етническата и религиозната и принадлежност, и страната приемник.
Което е полезно за националната сигурност.

Заместителите на АТАКА - „ВМРО” и „НФСБ” играят елементарна политическа игра с избирателния кодекс в полза на статуквото, ДПС и Русия. А по резултатите – в полза Турция.
Което е вредно за нациналната сигурност.

След като руската пета колона в България успешно прогони два милиона активно българско население в чужбина - на Запад и в Турция, прилагайки политическа, икономическа,физическа и психическа принуда, сега реши да довърши замисъла си за увековечаване на руското господство в България, като ги лиши от възможност да участват в политическия живот на родината си.

 „Вежливата” форма за ликвидиране на опозицията в България чрез принуждаването и към емиграция бе приложен  успешно в  Сирия в кървава форма. Сега се прави опит сирийският вариант за налагане на руска власт да се приложи в обратно в България.

Преводите им в евро и долари към България са добре дошли, защото се преливат в джобовете на руско-българската мафия, но гласовете има са опасност защото застрашават властването и..

Ако живеещи в Турция български граждани гласуват, както до сега, прогнозата е, че ще дадат гласовете си не само за ДПС, а и за ДОСТ.

Причините за това са без значение. Русия разиграва 140 години България с руски партии в българска опаковка и Турция вече се опитва да играе с такива.

Ако ветото на президента бъде уважено, резултатът ще бъде следният:

1. Намаляване на гласовете за ДПС, а от тук и тежестта му в политиката на страната ни. Колкото и да са гласувалите в Турция, те няма да са само за ДПС, а след разобличаването на ДПС като корумпиращ инструмент на руската политика, вероятно по-голямата част от избирателите в Турция ще изберат ДОСТ, и така, заедно с голям процент гласували за Местан в България, ще осигурят влизането на Местан в парламента при едни следващи избори. За сметка на Доган...
От втора или трета политическа сила ДПС ще стане пета или шеста, която може да бъде пренебрегвана. Същото се отнася и за ДОСТ. Това ще доведе до намаляване на влиянието на тези две формации върху политическия живот в България. И съответно на Русия и Турция.

Което е добре за националната сигурност и „етническия мир”. Но е зле за чуждата агентура.

2. Появява се истинска анти-ДПС формация в парламента, която е много по-опасна за Доган от фалшивите врякльовци патрЕоти – партньори на Доган, защото Местан познава и зъбките на Доган и компанията му. Това е наистина ожесточен политически опонент и истинска заплаха за господарството на клана ДПС над „традиционния” електорат.. Етническите турци и българите мюсюлмани ще се освободят от веригите на Доган и ще избират когото си поискат.

Което е добре за националната сигурност, но е зле за чуждите партии в български опаковки.

3. Причината за съществуването на "националистически" и патрЕотически партии като АТАКА, ВМРО и НФСБ изчезва, защото ДОСТ ще изземе ролята им на анти-ДПС "борци". Псевдо-патрЕотите ще се раздвояват в атаки и срещу ДПС и срещу ДОСТ, а заставането само зад едните ще ги освети като проводници на съответната чужда политика. Така псевдопатриотизмът им ще лъсне окончателно и бързо ще загубят влияние върху избирателите..Както се случи с АТАКА. Това ще доведе до утихване на изкуственото етническо противопоставяне и ще ограничи възможностите за разиграване на картата на „етническия мир”, което е почвата за съществуването им.

Това е добре за националната сигурност, но е зле за проводниците на руската и турската политика у нас..

4. Разделен в две противоборстващи политически формации и евентуално на две малки парламентарни групи, тежестта на контролирания вот на етно-реллигиозна основа ще намалее, множество досегашни избиратели на ДПС ще се насочат към други политически партии, а ДПС и ДОСТ ще бъдат маргинализирани до участници в коалиции с останалите политически формации, където ще трябва да играят по правилата на класическата политика ляво-дясно, изток-запад,север-юг и т.н..а не ДПС/Русия/ да диктува правилата. Така постепенно и ще изчезнат, ако държавата реално се противопостави на опитите за прокарване на чуждо влияние..

Т.е. Нито една от двете етнически формации няма да има решаващ глас в парламента. ДПС и ДОСТ ще имат само ролята на добавък към други политически сили и постепенно ще загубят влиянието си.

Което означава ограничаване на възможностите на руската и турската държави, каквито и да са те, да влияят върху политиката на България.

Крайният резултат от запазване правата на гласуващите в Турция е повишаване на степента на независимост на политиката на България от Турция и Русия.

Което е в интерес на националната сигурност, но не е в интерес на господарите на чуждите партии в българска опаковка.

Ако пред гласуването на българите на Запад  не се поставят умишлени бариери се случва следното;

1. Нараства избирателната им активност. Тежестта на вота на прокудените ще се увеличава.

2. Поради проевропейските и проаталантическите им нагласи ще се увеличи политическото влияние на съответните партии в България.

3. Ще се неутрализира или поне намали влиянието на руските партии в българска опаковка като БСП, АТАКА, ВМРО,НФСБ,АБВ, и „турските” ДПС и ДОСТ.

4. Българските граждани по света се приобщават към Отечеството и остават съпричастни към съдбата му.

Това е и шанс да започне завръщане на част от тях обратно в България.

Което е добре за националната сигурност, но е зле за „опаковките”, които не искат тази опозиция.

Какво се реално случва с налаганите от патрЕотите промени в избирателния кодекс.

Ако се забрани или ограничи гласуването в Турция

1. ДПС се запазва като единствената политическа формация, за която традиционният му, подплашван и консолидиран услужливо от АТАКА, ВМРО, ПатрЕотите и руската пропаганда, електорат може да гласува.

Което е опасно за националната сигурност.

2. ДПС запазва ролята си на определящ политически фактор в българската политика. АТАКА, ВМРО и Патреотите запазват възможностите да заиграват с "анти-ДПС" имитациите си и легитимират съществуването си.

Което е опасно за националната сигурност.

3. Доган остава "незаобиколим" консуматор и разпределител на националните блага, с всички деструктивни последици от това.

Което руши основите на националната сигурност.

4. Русия съхранява стратегическата си инвестиция ДПС, статуквото се утвърждава и възможностите да са манипулира българската политика и икономика според интересите и са съхраняват.

Което е заплаха за националната сигурност.

5. Изолираното и дискриминирано по етнически и религиозен признак население на България и сънародниците ни в Турция постепенно се отчуждава, радикализира и превръща във враждебно на страната.
Което е риск за националната сигурност.

6. Турция ще бъде враждебна държава, принудена да ползва други канали за защита на своите интереси и неизбежно ще се конфронтира с подобни действия на руската агентура на българска територия..

Което е опасно за националната сигурност.

Общо - запазва се заробващата зависимост на България от Русия, като турското влияние не се намалява, а се увеличава, но по друг начин..

Което е страшно за националната сигурност.

Ако правата на българите за Запад бъдат ограничени ще последва:

1.Отблъскването им от България и тяхната ускорена дебългаризация, което е добре за недоброжелателите на България.

2. Лишаване на България от сериозното лоби на диаспората в съответните страни приемници, което е добре за недоброжелателите на България.

3. Загубата на електорат в полза на български партии и увеличаване на тежестта на партиите в чужди опаковки, което е опасност за националната сигурност..

4. Безвъзвратна загуба на всеки следващ икономически или политически емигрант, което води до задълбочаване на демографската криза и ускоряване смъртта на българския етнос.

 

Ако избирателните правата на българските граждани на Запад бъдат гарантирани, а тези на българските граждани в Турция ограничени, това ще доведе до разделение на нацията с непредвидими, по своята разрушителност, последици за националната сигурност на България.
 

ПатрЕотичното врякане на ВМРО и НФСБ срещу президентското вето работи само в полза на шепа чужди агенти, чиито врякащи глашатаи в момента са Каракачанов и Симеонов. Заблудените им привърженици трябва да си дадат сметка кому се доверяват и какво се крие зад мутриотизмите им.

/Да оставим настрана коминтерновските лъжи на Красимир Каракачанов какъв голям защитник на македонците и Македония бил..те се виждат в момента. Лозунгът на антикоминтерновското въстание в Македония е "За  ЕС и НАТО!" и "Никога повече ВМРО!"..а той и партньора му Симеонов свалят шамии на циганките и крякат срещу "еврогейовете" и "соросоидите" под руска диктовка../

Публиката трябва да е наясно с последиците от врякането на мутриотите...




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. staler - да, доста убедително си доказал че ...
08.05.2016 17:37
да,доста убедително си доказал че дост в качеството си на филиал на партията на справедливостта и развитието на ердоган е изключително полезна за българия...реално погледнато,когато и последният българин се изнесе от маикята-родина,всички ние ,като емигранти ще имаме право виртуално да гласуваме...това е конгениално!....турската партия дост ще влезе в парламента и ше има решаваща роля,ако не сега ,то малко по късно--въпрос на малко време е службите на комшиите да ориентират политически правилно изселниците в турция,а неограничения паричен ресурс на турската държава да приобщи циганите и помаците към неоосманската идея...има само един недобър елемент--в края на процеса на такива като теб "шорош за булгаристан"ще ви резне източника за вдъхновение/задачата -изпълнена,проекта се закрива/...аз съм един от "емигрантите"и няма да гласувам/няма пробългарска партия в листата/....така ще направят и повечето от останалите "емигранти"и вие това много добре го знаете..
цитирай
2. demograph - Добре, добре. Объркан си...
08.05.2016 20:12
Проекта ""прогонване на опозицията"" на руските стратези е изпълнен. Прогониха българите с руската мизерия и корупция. Владеят 90% от държабата ни. Сега почват новата песен - как ще правят много деца и ще я населят пак. От утре Нинова обеща че ще започне да ги ражда заедно с червените бабички..Калфин ще им дава детски..Сигурно Ликойл ще финансира демографски взрив с парите от спестени данъци. А..и ония 300 000 руски фирми, дето не са платили и лев данъци ще се бръкнат.
Какво значи пробългарска? Проруска? Т.е. ДПС вече е пробългарската партия,защото е на руска ясла. Тъжно е когато някакви сгърчени старчета почват да се правят на мачовци и размахват юмруци на патреоти.
цитирай
3. staler - аз с теб не споря приятелю, ти и така ...
08.05.2016 22:48
аз с теб не споря приятелю,ти и така прекрасно всичко знаеш---като например факта че 300 000 руски фирми са само наи простата админ.-юридическа форма некои руснак да си купи клетка от бетона по черноморието...или пък че лукоил е толкова руски,колкото и международнобанкерски...тъпотиите около бсп вълнуват единственно платените борци на идеологическия фронт,като теб....колко е влиянието на кремъл сега в българия,го знаят и подрастващите---що тоя путин не си прати некои сенатор от думата при наште колониални гуверньори че да си прокара южната тръба,построи белене и пр екстри...м? пробългарската нема как да я сбъркаш--първата и работа ще е да ти спре грантовете,да приключи проекта дост,да вкара дпс в конституционните рамки,а за следващите стъпки--виж полит.програма на фидес на диктатора орбан..
цитирай
4. staler - колкото до руските стратези--гола ...
08.05.2016 22:57
колкото до руските стратези--гола вода са,тъпака горби и сие просра империя държаща полувин свят срещу една честна дума на третокласен холивудски халтураджия...що ли да е чудно, и тогава и сега навсякъде по света в иерархията израстват обикновенно само натягащи се тъпаци...
цитирай
5. 1997 - Кратко, точно, ясно
08.05.2016 23:30
staler написа:
аз с теб не споря приятелю,ти и така прекрасно всичко знаеш---като например факта че 300 000 руски фирми са само наи простата админ.-юридическа форма некои руснак да си купи клетка от бетона по черноморието...или пък че лукоил е толкова руски,колкото и международнобанкерски...тъпотиите около бсп вълнуват единственно платените борци на идеологическия фронт,като теб....колко е влиянието на кремъл сега в българия,го знаят и подрастващите---що тоя путин не си прати некои сенатор от думата при наште колониални гуверньори че да си прокара южната тръба,построи белене и пр екстри...м? пробългарската нема как да я сбъркаш--първата и работа ще е да ти спре грантовете,да приключи проекта дост,да вкара дпс в конституционните рамки,а за следващите стъпки--виж полит.програма на фидес на диктатора орбан..

цитирай
6. demograph - Добре, добре..
09.05.2016 09:54
И американските тецове са мултинационални. Исаков замества Путин...
Руските сенатори са в българския парламент...но всичко това е излишно. Който спечели демографски той е крайния победител. Да сте живи и здрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963683
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол