Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 18:58 - Долу бурките!...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1738 Коментари: 4 Гласове:
-1

Последна промяна: 15.05.2016 11:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако "еврогейвете" от Франция и Белгия са идиоти да забраняват бурките, защо и патрЕотите стават булгаргейове...??? Нали са големи мАже!

Мутриотите забраняват "бурките и други неща, които пречат за идентифициране на лицето" /ВМРО - Джамбаз Джамбазки/...
като например:
Маските на зелените човечета-с изключение на руските.
Традиционни за България мюсюлмански фереджета..
Воали - булчински,вдовишки, модни...
Шалове - дамски, мъжки, детски, вълнени, памучни,копринени, ватени,шаячени...
Кърпи - бабини, дядови, мамини,бащини, за секнене, за бърсане...
Медицински маски - бели, сини, зелени...
Противогазови маски - американски,германски,китайски,турски,български.../руски може/
Бал маски -всякакъв вид,  включително и по време на баловете
Театрални маски - всички, включително и по време на представленията
Качулки с размер по-голям от главата - детски,дамски,мъжки
Скорски шапки и бурки
Скиорски очила
Тъмни очила
Очила за подвода
Дъждобрани
Бради - включитално и за кьосетата
Изкуствени бради - включително и за Дядо Мраз
Изкуствени коси - руси, черни, виолетови,сини..цвят Маргарита Попова
Изкуствени мустаци - включително и на портретите
Пластични операции - без тези на мутреските
Хирургични операции, които променят лицето на лицето....
Безличните лица на българските политици
image
Гражданин патрЕот облечен по закона "Джамбазки" - червеното му стои добре.
Снимката е направена в благоустроена патрЕотична община

Ако "външни сили" искат да подкопат националната ни сигурност с бурки, защо  Джамбазки не се изкряка срещу ДАНС, прокуратурата и другите, които не са си свършили работата да ги хванат тия ""външни сили"" и ги намачкат така, че да не им мине и през ум да плащат на бурка, воал, брада......и прочие от горния списък....???!!! Нали ВМРО е в управата на държавата. Нали тоя очилат неграмотник е евродепутат /троянско муле/...

По - им е лесно да скочат на циганките...вместо да си разклатят празните кратуни.

И общинарите, които вземат подобни решения, са същите изпростели насилници възродители.
Вместо да отидат при тези хора и да разберат как живеят в клоаките, те се наглеждат на шамиите им.
Вместо да обсъждат как да ги измъкнат от мизерията, заради която вземат пари за да носят бурки или намират в бурките утешение за жалкото си съществуване,   общинарите умуват как да свалят кърпите от главите им. 


Каква е разликата между възродителите комунисти и патрЕотите?
Никаква.Дори самите ""свалячи"" са същите...

Вижте примитивното мислене, че и писане на един "сваляч" на бурки
1. rustam - Абе, ей, терлик!
09.05 19:09
Ти идиот ли си, или само се правиш на такъв?

Воали, кърпи, медицински маски и прочие се носят временно, при това несъизмеримо малко време към останалото време, в което не се носят.

Бурка се носи ПОСТОЯННО и при това със съзнателен отказ да се сваля! Кой стои зад бурката? Мустакат терорист или Айшето? Ти ли си този феномен, който ще следи отговора на този въпрос?

2. demograph - Глупако, утре и червената ти срамна превръзка ще свалят
09.05 22:07
Тебеподобните сваляха фереджетата и режеха шалварите на мюсюлманките през комунистическо. После им сваляха и кърпите ако закриваха носа. Сваляха от автобусите майки с деца насред полето, гонеха ги от хлебарниците и магазините...идиотщини. И пак виняха Турция и световния империализъм. Този варварски акт води до консолидиране на мюсюлманите срещу другите български граждани и ги хвърля в прегръдките на ДПС и ДОСТ, и ги тласка към Турция и Саудитска Арабия за защита.Тази идиотска идея е престъпна безотговорна простащина.
3. demograph - Предизвикваш ме, вместо да ви иронизирам, да ви разкажа играта
09.05 22:22
Същите тези ДС ПатрЕоти бяха част от комунистическото насилие по време на ""възродителния"" процес. Тези които сега управляват ДПС и тези като теб от БСП,АТАКА,ВМРО и НФСБ през 80-тте бяха активисти на ДС, които унижаваха българските граждани мюсюлмани, които ги прогониха в Турция, които ги тласнаха лъм ДПС под строй. Те ги държат до днес оковани роби гласоподаватели на ДПС и себе си. Тези които днес свалят бурки са същите, които сваляха шалвари и кърпи. За незаконни действия на чужди държави има ДАНС. Срещу ретроградни вярвания има училища и разумна телевизия и медии. Вместо да унижавата човеците ги образовайте, вместо да ги мразите ги обичайте заради различността им и заради добротата и търпението им.
4. demograph - Има ли разлика между сваляне на бурка и сваляне на фередже
09.05 22:37
Коя е разликата между сваляне на черните покривала и рязането на шалвари...каква е разликата между глобите за носене на фередже и глобите срещу бурки. Защо вместо глоби и закон на тоя тъпак Джамбазки не му дойде европейската идея да им се дадат помощи по 200 лева за да не ги носят...мутри, не могат да съчинят друго освен животинско насилие, което утре ще се върне обратно..





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. rustam - Абе, ей, терлик!
09.05.2016 19:09
Ти идиот ли си, или само се правиш на такъв?

Воали, кърпи, медицински маски и прочие се носят временно, при това несъизмеримо малко време към останалото време, в което не се носят.

Бургака се носи ПОСТОЯННО и при това със съзнателен отказ да се сваля! Кой стои зад бурката? Мустакат терорист или Айшето? Ти ли си този феномен, който ще следи отговора на този въпрос?
цитирай
2. demograph - Глупако, утре и червената ти срамна превръзка ще свалят
09.05.2016 22:07
Тебеподобните сваляха фереджетата и режеха шалварите на мюсюлманките през комунистическо. После им сваляха и кърпите ако бяха през носа. Сваляха от автобусите майки с деца насред полето, гонеха ги от хлебарниците и магазините...идиотщини. И пак виняха Турция и световния империализъм. Този варварски акт води до консолидиране на мюсюлманите срещу другите български граждани и ги хвърля в прегръдките на ДПС и ДОСТ и ги тласка към Турция за защита.Тази идиотска идея е престъпна безотговорна простащина.
цитирай
3. demograph - Предизвикваш ме , вместо да ви иронизирам, да ви разкажа играта
09.05.2016 22:22
Същите тези ДС ПатрЕоти бяха част от комунистическото насилие по време на ""възродителния"" процес. Тези които сега управляват ДПС и тези като теб от БСП,АТАКА,ВМРО и НФСБ през 80-тте бяха активисти на ДС, които унижаваха българските граждани мюсюлмани, които ги прогониха в Турция, които ги тласнаха лъм ДПС под строй. Те ги държат до днес оковани роби гласоподаватели на ДПС и себе си. Тези които днес свалят бурки са същите, които сваляха шалвари и кърпи. За незаконни действия на чужди държави има ДАНС. Срещу ретроградни вярвания има училища и разумна телевизия и медии. Вместо да унижавата човеците го образовайте, вместо да ги мразите ги обичайте заради различността им и заради добротата им.
цитирай
4. demograph - Има ли разлика между сваляне на бурка и сваляне на фередже
09.05.2016 22:37
Коя е разликата между сваляне на черните покривала и рязането на шалвари...каква еразликата между глобите за носене на фередже и глобите срещу бурки. Защо вместо глови и закон на тоя тъпак Джамбазки не му дойде европейската идея да им се дадат помощи по 200 лева за да не ги носят...мутри не могат да съчинят друго освен животинско насилие, което утре ще се върне обратно..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960516
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол