Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2016 03:09 - Президентски избори на територията на бесуващата патрЕостащина
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 983 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.10.2016 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През пролетта, с повдигането на въпроса за кандидатурата на Плевнелиев за втори мандат, ДСБ и Радан Кънев откриха дискусията какъв трябва да бъде следващия български президент в днешната геополитическа среда.

Те поставиха Росен Плевнелиев на пиедестал като образец за сравнение.
Свалянето на Плевнелиев от този пиедестал е невъзможно.

Отказа на самият президент да се състезава за втори мандат изключи и възможността от манипулативно смесване на личните му качества с идеала за български президент.

Защото с омерзителната си кампания, базирана на скотска омраза и безсрамно, нечистоплътно оклеветяване, предимно на лична основа, противниците на политическото му верую - категоричен проевропеизъм и проатлантизъм, заедно с принципен антипутинизъм, омърсиха преди всичко себе си.

Политическите марионетки като Радев, Калфин,Орешарски, Каракачанов,заедно с заекващите в злоба техни тъпанари от рода, Андрей Райчев и сие, могат само да се хлъзгат надолу в морално-политическото си падение, опитвайки се да заменят стойностния дебат около президентските избори, наложен им от образа на действащия президент, с уличните си нападки и елементарни мутро-русофилски чалъми.

Мутро-русофилското патрЕотично обединение " ВМРО и НФСБ в АТАКА " сведе дискусията за профила на бъдещия президент до типичните за тях кръчмарски юруш-патриотични врякания, селски псувни и закани, което не ги прави нито по-чуваеми, нито по-избираеми.

Така или иначе обаче, кресливият им русо-простиотизъм, успя да наложи на почти всички партии белегът "патриот"  върху "предпочитаният" профил за нов президент. 

Сега всички кандидати за президент са се намазали с туземските боички на патрЕостащината. А главния патрЕостак  - Каракачанов, той и коминтеровска змия в пазвата на българската политика, развява байряка на майцепровството, като си крие набръчканото чело зад бежанците.

Зададеното от русо-тръбо-филите клеймо, президентът да бъде и "обединител", вече беше изпълнено със със съдържание от тръбачът на рублофилизма А. Райчев, като ново обединение на българите , "ффатално разединени" от евроатлантизма и антипутинизма на президентът Плевнелиев, под знамето на Евразия и под командата на Туземецът..  
 
Учудващо бързо, част от останалите политически състезатели, възприеха за задължително дамгосването на кандидат президентите с клеймото ""патриот"".
За никого не е тайна какво влага атакисткото обединение в изискването следващият президент да бъде ""патриот" - русиот - мутриот-простакист...

Много бързо сега ще паднат бурките от лицата на всички патрЕотични кандидатури, защото с поставянето им до модела Плевнелиев, ще лъсне дали не разбират и те патриотизма като безпросветно майко-продажно русофилие. 

По-интелигентните политически противници на Плевнелиев въздържаха емоциите си, не скочиха припряно на патреотичния влак, и така запазиха шансовете си аргументите им да бъдат чути по време на задаващата се предизборна говорилня...

Колкото до БСП и ДПС - те не са в тази категория,защото са клиничен случай.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960085
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол