Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2016 22:53 - Не можеш да отучиш свинята от свинщините и..Бтв е кочина на оскотели мутри.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2066 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 08.06.2016 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В шоуто на "Слави - политикът" един простак скъса  снимка на Президента на Република България. След това Бтв "се разграничиха"..
Преди време, в същото това свинско шоу, скачаха върху гроба на починалото момченце на Президента на Република България. И после се извиниха...
Скотовете си остават скотове.
Btv е кочината на оскотелите мутри...
Зяпайте и квичете в нея.
Когато въшка се ояде - излиза на челото. Пипва микрофона и налага собствената си простотия Дефиницията за простак е индивид, който не притежава мярка за нещата ОГНЯН МИНЧЕВ

Продължаващото обсъждане поведението на шепа маргинали е най-добрият начин обществото да им създаде чувство за задоволство и признание. Тези индивиди не заслужават повече коментари и интерпретации.

Това, което има значение е фактът, че гаврата с национални институции се извършва в национален ефир, на честотите на национална - макар и комерсиална телевизия, известна с печално ниски стандарти на журналистическа етика и публичен морал.

СЦЕНАРИСТЪТ НА СЛАВИ: НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯ. НЕ УВАЖАВАМ ЛИЦЕТО ПЛЕВНЕЛИЕВ

Преди броени дни бях в Букурещ и присъствах на публична проява, която бе посетена от президента на Румъния. При влизането на президента залата стана на крака - не защото той е изключителна личност, а защото олицетворява суверенитета на нацията. Всички изслушаха прави химна на Румъния, след което започна деловата работа на конференцията.

Ритуалите имат своя смисъл - в конкретния случай те утвърждават ценността на националния суверенитет и уважението към тези личности и публични позиции, които понастоящем са натоварени с отговорността да съхраняват суверенитета на държавата.

Помиярската вакханалия на системна гавра с българския президент е преди всичко унижение на българската държавност. Навсякъде в демократичния свят има вицове, карикатури, шеги с хората на върхови публични позиции. Но гаврата, личните обиди, системното опозоряване са специалитет на мутренската "публичност" в едно българско общество, в което обществената тиня се е разпенила на гребена на държавата, на културата, на медията и се преживява като законодател на целокупния ни живот.

Когато въшка се ояде - излиза на челото. Пипва микрофона и налага собствената си простотия като универсален стандарт на поведение и подражание.

ПОВЕЧЕ КОМБАЙНЕРО, ОТКОЛКОТО ИНТЕЛИГЕНТСКА

Медията е голяма сила. След простака тръгват легиони простаци... Хвърлянето на камък в блатото винаги връща върху нас рядката кал. Затова аз не бих коментирал шоуто на марионетките.

И не мога да не коментирам пасивността на институциите. Ако днес целенасочено се деградира статутът на българския президент - утре по същия начин ще се подходи и към всички други обществени и държавни институции. Защото дефиницията за простак е индивид, който не притежава мярка за нещата.

Ние - гражданите - сме тези, които трябва да наложим стандарти на поведение, произтичащи от чувството за приличие, от разбирането, че институциите, представляващи нашата общност трябва да изразяват и пазят нашето собствено достойнство.

Защо не го правим? А ежедневно постоянстваме в друго - хвърляме бисерите на свинете и се чудим защо се обръщат да ни ухапят.

* Мнението на Огнян Минчеве взето от фейсбук профила му. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. schumpov - Не гледам баба слава и НЕЯНИТЕ ЛИ...
07.06.2016 23:12
Не гледам баба слава и НЕЯНИТЕ ЛИГЛЬОВЦИ.
цитирай
2. apostapostoloff - bTV е телевизия, основана и
08.06.2016 05:48
притежавана от кадесари и кагебешници. Днес тази телевизия е руска собственост и яростно брани интересите на Русия, като непрекъснато оплюва всичко българско и родно.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Демографе!
08.06.2016 11:32
По делата винаги се разпознават идиотите и по това на кого служат...
цитирай
4. apostapostoloff - Този учиндолски дегенерат е един
08.06.2016 15:45
отдавна назрял гноен цирей, който вече трябва да се спука. Това животно трябва да изчезне от живота ни!

Той отрови духовната среда, зарази нацията с простотия и чалгария и резултатите са налице- слушателите и зрителите на учиндоилския изрод избраха чалгарите от Vivo Montana за най- големите таланти на България. Срам и позор!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963548
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол