Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 14:58 - По стъпките към войната
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 935 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е омраза към Запада, към успялата Великобритания, към света на доброто и красивото

Това демонстрираха като поведение руските футболни фенове на стадиона и улиците на Марсилия. Обръщам внимание, че по принцип футболните фенове и на други места по света проявяват агресивност. Но обикновено това се случва, когато техният любим отбор губи или е ощетен несправедливо от съдията. Виждали сме го това и в България. Единствено руските негодници, независимо от добрия за Русия резултат, без да бъдат предизвикани с нищо, осъществиха нападение срещу привържениците на английския отбор. Не защото мразят английския футбол. Техни олигарси дори са собственици на английски клубове. Това вече не е футболна злоба. Това е омраза към Запада, към успялата Великобритания, към света на доброто и красивото, който им показа Франция. Това е предварително замислена и реализира акция на същите типове, които нахлуха с оръжие в Украйна и изтрепаха хиляди хора– мъже, жени, деца.

Русия на Путин

със своя краен национализъм, т.е. фашизъм, съчетан с комунистическата омраза към успелия Запад, се превръща все повече в заплаха за човечеството. Нека не подценяваме тази заплаха. Става дума за млади хора, които нямат никаква перспектива в собствената си страна, която, както при комунизма, така и днес – при олигархията на Кремъл, е в жестока криза. Тези младежи са без шанс да живеят в собствената си държава като нормални хора. И затова са готови да се превърнат в пушечно месо за мегаломанските проекти на своя фюрер.

По действията на руските фенове в Марсилия, които не са деца на бедни родители, за да си позволят да отидат на Европейското първенство във Франция, можем да съдим, каква е масовата психология на омразата в Русия днес. Тази мутризация на огромни маси от руското население не би трябвало по никакъв начин да намира подкрепа у нас, в България. Не би трябвало да бъде оневинявана. Дали УЕФА ще накаже руският национален отбор, заради поведението на неговите фенове, не е най-важното. Важното е българите да гледат, да си отварят очите, защото утре същите нагли тълпи, заедно с българските мутри, на които много им допада същият Путин,

ще атакуват България,

нашата култура и цивилизация. И който е ходил по Черноморието знае, че те вече го правят. Е, все още не така, като в Марсилия, но почеркът се разчита вече. Бях поразен, когато от висок официален представител на туристическия бранш у нас чух, че отдавна българското Черноморие не се контролира от българската държава. То е територия на мутренските банди, които си я разпределят по свои правила. Направете си експеримент. Опитайте се да разговаряте с някоя нашенска мутра. И сами ще се убедите, че тези наши младежи много харесват Русия, за тях Путин е пример за подражание. Българи, това е голяма опасност за нашата държава. Предупреждавам Ви, обръщам Ви внимание, защото не ми е безразлична съдбата на моята родина, дори когато мен няма да ме има.

Александър Йоррданов, http://www.faktor.bg




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976070
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол