Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2016 10:58 - Мутро-русофилския метеж си пълзи...нощните вълци срещу сивите вълци
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1900 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 05.07.2016 03:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Спокойно, няма промяна в плановете на метежниците. Мутро-русофилския преврат си пълзи. Има промяна в тактиката. Вместо атентати, бежанци и раздухване на страхове и омраза, путинистите сменят плочата с любовни песнички.
Сега, на 30 юни ще ни посети глутница руски нощни вълци в овчи кожи, които ще развяват руски и български знамена и кротко ще блеят приспивни мелодийки от време оно.
Заедно с овцевълците ще ни наяхат московски балерини и оперни певачи, който ще утешават българите с магията на великата руска културна душевност. Телените мрежи на окупираните български територии по морето и спа-курортите великодушно ще бъдат отворени за местното население, а руските охранители ще сменят залените униформи с плажни одежди. Синьото в руските трибагреници по анклавите ще добие зеленикъв оттенък, а на моторите на нощните вълци българското знаме ще се вее рядом с руското.
Руските туристи ще ни прегръщат и дори ще опитват да продумват на български. На разпивките ще звучат речите на нерушимото ни културно-политическо и православно-етническо единство. Плевнелиев ще бъде опростен и забравен. Каквото било -било.
Българите ще усетят топлата прегръдка на братския руски народ. Зер, прегърнат в овча кожа, край топлия южен поток,  посред лято може да ти е студено...
Ще бъдем трогнати, разкиснати, разтопени, сварени и припечени от безграничната руска любов в обилно православно и всеславянско съчувствие. Мъките ни в концлагера на ЕС и НАТО ще намерят най-после утеха. България ще усети протегнатата ръка на великодушна Русия, която ще ни измъкне с любов от ямата на западната мизерия на бита и духа...Руските медии в българско ще се изпълнят със сълзи по пропиляните десетилетия на раздялата и ще рисуват картината на предстоящите векове на мир, благоденствие и любов под руско.
Народът български ще преоткрие водката и опиянен по светлото бъдеще, ще даде земята,  сърцето и душата си на Дядо Иван. Завинаги...
А мутро-русофилския преврат? - Няма да го и забележим. Освен ако Бойко Борисов не сдържи да се похвали.  Или Първанов да не поиска да се дигне нов паметник на Освобождението от еврогейско робство на връх връх Мусала.
............
На 30 юни на комшийските гранични пропускатални пунктове ще заръмжат и моторите на сивите вълци - и те в овчи кожи. И те с бяло, зелено, червено.. И те със сърца и души изпълнени с българолюбие и къмпяшън ще обикалят чаршии и маали да ни показват предимствата на комшулука от векове за векове. Ще звучат маанета и ромска класическа музика. Ще има и белидансинг.. Никакви проблеми с приятелите, бежанци или ходжи. ДОСТулук, ортаклък и алъш вериш онли. Завинаги..
Забележка: Информацията за мотопосещението на сивите вълци е от същия източник, който ни информира за визитата на Ердоган на Шипка.

И така. През юни, На територията на люлката на световната цивилизация ще се състои битката на любовниците на България...между братските ни нощни вълци и аркадашите ни сивите вълчета. Които явно са се разгонили след Brexitaи взеха да се прегръщат.



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. getmans1 - Ама по някои руски сайтове още си ...
27.06.2016 20:42
Ама по някои руски сайтове още си седи това инфо барабар с някакаво опровержение от Нери Терзиева(?) ... аааа!
цитирай
2. bojil - Това е за повдигане духа на ручоф...
02.07.2016 23:34
Това е за повдигане духа на ручофилите,които са оклюмали като 90-годишен пенсионерски ... :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7959927
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол