Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2016 21:00 - България база за подслоняване, подготовка, изпращане и управление на терористи ли е? Или да.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1255 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 31.07.2016 23:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бъдещи терористи дават интервюта по Българската национална телевизия  и после отиват сеят смърт в Германия*..

Какъв друг въпрос да си зададе човек, като сглоби парченцата от информация, които се търкулват след всяко гнусно дело в Европа и наоколо...!?

Бежанците си преминават с хиляди от граница до граница като с шапки невидимки, /продажбата на ефтини микробуси втора употреба е нарастнала в пъти/...

Автобуси с бежанци цъфтят по цялата територия на страната като лайкучки, сякаш няма ни граница, ни ограда, ни граничари, нито армейски подразделения, ни катаджии, ни камери..

Потенциални терористи, стояли с месеци в България, избиват хора по Европа, а нашите служби "ги знаят", но не знаят най-важното - че са радикализирани или луди..

Български оръжия се търкалят по окървавените улици и площади на европейските и азиатските гроадове и села, но "ние лук ядем, но на чесън миришем"...

Български редовни и фалшиви паспорти ги намират по джобовете и квартирите на масови убийци и психари, ние на село, "такава манджа не ядем"  ..

Българските органи "хващат" и пускат към Европа маниакални убийци и насилници, че и отказват да ги приемат обратно..хем прости, хем нагли...

Всевъзможни брадати идиоти се размотават из барове и кръчми заедно с отявлени български бандити, че и магистрати, и никой ни ги вижда ни ги чува..

По храсталаците из българско нашисти и фашисти си правят учения с бойни стрелби и тренировки с живи мишени под ръкоплясканията на политици и магистрати..демократи!

Мутри се превръщат в медийни звезди, стват политици, заплашват президенти, четат лекции по разврат и правят показни уроци по нарушаване на Закона..шоу бе..

Специализирани в разпалване на омраза медии и сайтове бълват ненавист и подстрекават към насилие, стотици изоглавени тролове заливат ефира с омраза и пропаганда на насилие, а ония люпят СЕМки..русофили бе...

Политици и "интелектуалци" се зъбят и крещят като скотове срещу хората и едни срещу други, а ги кичат с ордени и почетни знаци..

Шепа джамбази са раздали на мужици и чалми цялата държава, трепат се за руски и турски заплати, а се тупкат в гърдите, че са българЕ патриоти..

Какво друго може да си помисли човек, като подреди към всичко това поредния случай на регистрирана българска воня, в поредната касапщина ...!?

Ето ви го!
http://news.bnt.bg/bg/a/litse-v-litse-s-atentatora-dalil

http://www.mediapool.bg/aezh-zhalti-medii-polzvat-izfabrikuvani-tsitati-sreshtu-zhurnalisti-news252308.html




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Бежанците са сериозно перо за доходите на престъпниците в България.
25.07.2016 21:40
Каналджии ги поемат, возят ги, квартири им дават, посредници им намират за паспорти, всеки струвал по 3000 евро. Голям срам е това за България, но мисля, че основната причина да съществува това нещо е полицията.
Какво би си помислил човек, минаващ вечер покрай Лъвов мост, между три полиции. Как някой от полицията не поиска тези брадати мръсни хора да бъдат проверени с какви документи пребиваават в България, как са попаднали тук и защо обсаждат Паспортното на Мария Луиза. Трябва да има нещо...
цитирай
2. demograph - За да изреве на умряло Сърбия си представете за какво става дума...
26.07.2016 00:57
Но, Германците са си виновни. Спираш еврата до като тия нашите не спрат бежанците и точка. Но, братле. 100 000 прекарани по 3000 евро кеш сещаш ли се за какви пари става дума/...Държавата спира всичко друго и почва да каналджийства, не полицията.
Поздрав
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7980347
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол