Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2016 18:52 - Някога Ленин предложил на Ататюрк Турция да влезе в СССР, днес Ердоган отива да предложи на Русия да стане член на ССИСР
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3747 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 09.08.2016 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пустите му турци, станаха московци, а пък иранци - донски казаци...!
Съюз на Съветските Ислямски Социалистически Републики /ССИСР/е в строеж.
Русия, Иран и Турция са гръбнака на новата геополитическа ос - Москва, Анкара и Техеран. След тях ще ги последва и целия ислямски свят....!

За знаме на новия геополитически екс/пе/кремент спокойно може да се издигне турското знаме, като към него се добави само липсващия при турците чук, който ще символизира Иран...
imageimage
Интеграцията на Турция на Кемал в СССР е била толкова близкo, че и знамента на СССР и Турция са неслучайно с еднотипен дизайн  - на червен фон сърп, чук и звезда на съветското//сърп и звезда за турското.

Включването на Турция в СССР не се е състояло тогава, защото Ататюрк натоварил на кораб делегатите на турската компартия за да ги закара да си проведат "историческия обединителен конгрес" на един остров /на издръжка на държавата/ но корабът, взел че потънал...но историята на тираниите не знае почивка. 
Този път корабът може и да не потъне.
.

Руското знаме и без това се измества постоянно със знамето на великата развалина СССР, така, че е въпрос на елементарна техника, Русия да стане отново равноправен член на Великата общност.. На знамето тя ще е звездичката.

Значи, знамената на Русия и Турция не са проблем

Иран е бил от скитски времена съставна част на СССР, а и сега си е почти СССР, така, че с него няма проблеми.
Остава да виси въпросът със знамето на Иран.
image

Но понеже то е досущ като българското, а България си е Съветска република по подразбиране, то и Иран ще се вмести в червеното със символичен Чук, и готово.

Съюз на Съветските Ислямски Социалистически Републики ли се задава на хоризонта...?

Звучи гордо....

И нашето място е там. Може и да не присъстваме със символ на флага.
Ние ще сме фона.




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. appen13 - Естествено, ПАК не позна , и пак като като инкомедиен чукча си фантазираш !
08.08.2016 19:34
И пак се оказа, че Историята не е твоето амплоа, да не кажа, че ИЗОБЩО НЕ Я ПОЗНАВАШ.
Турската република с президент Мустафа Кемал - Ататюрк се ражда на 29 октомври 1923 г., а Улянов-Ленин от края на юли 1922 г. е на легло и практически до смъртта си през януари 1924 г. НЕ УЧАСТВА във вземането на каквито и да е политически решения.
Не е ли по-разумно да опиташ нещо по-лесно.
Например малко да се образоваш, да прочетеш някой по-дебела книжка, правя примерна подсказка "Zombie Economics: How Dead Ideas Still Walk among Us" на John Quiggin, или бестселъра на Гуидо Препарата "Conjuring Hitler: How Britain And America Made the Third Reich" примерно ? Или да изгледаш някой филм на Антониони, Висконти,Бертолучи или Лилияна Кавани, преди с пяна на устата да изпадаш в графомански НПО-слугински оргазъм и платена инкомедийна истерия.
цитирай
2. planinitenabulgaria - По време на гръцко-турската война 1919/1923 Ленин предлага на Турция
08.08.2016 20:37
да приеме комунизЪма и да влезе във военен, политически и икономически съюз с СССР, което означава съветска република, като от тази позиция СССР ще я подкрепи във войната с Гърция, която в този момент Турция губи. Тази война е най-важната в идсторията на Гърция и те губят спечелена война, причинена от несправедливите мирни договори след ПСВ. Вместо да воюват и почедят турците, гърците се дърлят кралство ли да останат или република и се отдръпнаха за извество време от войната. Този факт, както и големите им жестокости срещу туррското население станаха причина да се организира Турция военно, закупувайко доста стоки за фронта от СССР и да спечели войната. Гърция загуби половината от територията си и днес Турция е това, което трябваше да бъде Гърция. Всичко това разбира се с мълчаливото одобрение на Великобритания, която и в този случай бе против Европа. Същата тази Великобритания, която раздели Кюрдистан в четири държави и днес кюрдския конфликт подклажда войната в този регион, която вреди сега на ЕС, изродите пиянища.
Във втората част на преговорите на Турция с СССР играе Сталин, но Турция вече няма нужда от помощта на СССР, правоприемник на Русия, която отне от Турция Кавказкия регион плюс Крим.
Почти сто години по-късно - пак амджикларъкючеци на турците. Но този път ЕС като реакция на опитите за рекет ще им скъса гьота....
цитирай
3. starside - БЕДНА,БОЛНА ФАНТАЗИЯ НА ЖАЛКО ДЯВОЛСКО ИЗЧАДИЕ
08.08.2016 21:06
КАТО ПЛЯВА ТИ ИДВА И ИСТОРИЯТА И ПОЛИТИКАТА, ЗАБИЙ СИ ЕДИН ФИШЕК В ДИВИЯ И СЕ ГРЪМНИ..КАТО КРЯКАЩА НЕЩАСТНА КРАСТАВА ЖАБА СИ В ТОЯ БЛОГ..
цитирай
4. nkf - Сложих ти плюс под статията, но к...
09.08.2016 14:07
Сложих ти плюс под статията, но категорично не съм съгласен с финалния извод "...и нашето място е там". Не, нашето място НЕ Е там по поне 10 причини. Хайде да не правим от мухата слон - това, че има една група тотални дегенарти и аутсайдери , наричани за по-кратко русофил-комунисти тук, нищо не значи. Нали ако те имаха такава значителна тежест и значение ние щяхме дамсе като Беларус, където наистина мнозинството от хората си искат русията и си я обичат. Така че хайде да не наливаме вода в мелницата на умствени пигмеи като нещото аппен13. А флаговете на и на ссср и на турция са си масонски с елементи от езичеството. Изьобщо съвремените флагове на европейските държави са масонски дизайн /изключвам някои скандинавски и например Шотландия, Уелс.
цитирай
5. demograph - Сладунчо, както виждаш Москва, Техеран и Анкара са вече едно
21.08.2016 00:06
starside написа:
КАТО ПЛЯВА ТИ ИДВА И ИСТОРИЯТА И ПОЛИТИКАТА, ЗАБИЙ СИ ЕДИН ФИШЕК В ДИВИЯ И СЕ ГРЪМНИ..КАТО КРЯКАЩА НЕЩАСТНА КРАСТАВА ЖАБА СИ В ТОЯ БЛОГ..

Защо ми се пенявиш..? Аз просто познавам. Искаш ли да ти гледам на фасул? Предстои ти да гълташ жабета. Запаси се с вазелин.
цитирай
6. bojil - Лечкин бил голям тулуп и още по-г...
08.05.2020 19:52
Лечкин бил голям тулуп и още по-голям кретен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960115
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол