Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2016 13:54 - Путин, Ердоган и машите им са като нахални мухи
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1870 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 14.08.2016 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Използват момента, че ЕС и САЩ са заети с готвене на манджите с бежанците, терора и левако-ислямизма, и се навират в лицата им, че чак се пъхат в ушите и ноздрите им...

За да се отървеш от такива насекоми
Или трябва да си сложиш мрежи по врати и прозорци;
Или трябва да сложиш лента за мухи и да чакаш да се залепят на нея ако са се пеомъкнали в дома ти;
Или да напръскаш стаята с Райд и да я залостиш, докато всички насекоми се натръшкат..
Или пък, да вземеш шляпалката и да ги размажеш по стената... !

....Иначе, ще дочакаш мига, в който мухите ще ти наплюят гостбата...






Гласувай:
5


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Спомних си закона на Ленин за развитието по спирала -
12.08.2016 15:53
всичко се повтаря, но на по-високо ниво!
Преди около 100 години /1921 г./ пак се е извършвала уйдурма между СССР /Ленин/ и закъсалата Турция във войната срещу Гърция. Условието - Турция да стане съветска република. Сего отново два ненормалника повтарят случилото се преди около век. Нова държава към ОНД или поредния рекетьорски кючек на Ердоган пред ЕС? Май няма да мине само с това. Има заплаха и срещу САЩ със сикиджанкючек.
На действащите в този водевил напомням, че преди година-две при Путин, вместо в Брюксел кацна социалистът Ципурас и заяви, че Евпора има ново столица - Москва, а не Брюксел. После на преговорите по дълга на Гърция Ципурас се абортира от това свое изказване...
Без всякакво съмнение обаче, ако Ципурас е просто едно дете-идиотче, лудият Ердоган е много по-опасен за това, какво може да причини на ЕС.
цитирай
2. podvodni - И какво може да направи Ердоган на ЕС ...
12.08.2016 18:33
И какво може да направи Ердоган на ЕС ? Нищо ....
Опааа,, грешка ! Може да им го втъкне до сливиците. И ще им го втъкне ! Защо ?
Ми защото ЕС и САЩ яко се подиграха с Ердоган и Турция.
Първом, сложиха Турция да се пече на бавен огън в конфликта в Сирия на страната на ISIS($), като в замяна обещаха да си затворят очите пред кражбата на петрол от Сирия. Но същевременно с това дадоха яко рамо на кюрдите не само в Сирия, но и в Ирак, което отсвоястрана не бе в интерес на самата Турция.
Второ, след намесата на Русия по молба на Асад вконфликта в Сирия, на Ердоган обещаха всякаква подкрепа за оказване помощ на терористите от $ и разрешение за интервенция в Северна Сирия под предлог защита на турското население в района. Не стана !
Трето - подлъгаха Ердоган да влезев открита конфронтация с Русия посрдством свалянето на руски военен самолет в Сирия, като му обещаха цялостна защита.Да де, но НАТО рече - оправяй се сам.
Четвърто- след като Меркел ревна към мюсюлманските терористи в Сирия - Идвайте - на Ердоган бе обещано всяческа подкрепа по издръжката на транзитно преминаващите "мигранти". 3 милиарда евро, които останаха само едно обещание.
Обещаха също за падане на визите на турци към ЕС, обаче в последствие измислиха 67 причини да не ги дадат. И даже Ердоган да изпълни 66 от тях, никога не ще му е възможно (реално на никой не ще бъде възможно) да изпълни 67-ма - борба с корупцията. Защото тази 67-ма причина много наподобява изказването на всяка миска от всеки конкур за красота - Ще се боря срещу глада по света !
И като капак на всичко това му спретнаха редица бомбени атентати и един опит за преврат, в потушването на който решаваща роля изигра разузнаването на Русия и Израел.
Та нищо чудно на срещата в Питер, Ердоган да е приел отредената му роля на лошият за ЕС, САЩ и НАТО, докато Путин урегулира Украйна, Приднестовието и Молдова като цяло. След това ще тегли шута на НАТО и САЩ от Балканите в замяна предоставяне на Близкият Изток на разпореждане на Иран, Турция и Израел.
цитирай
3. krumbelosvet - А къде е чичо Сам в картинката с бежанците?
13.08.2016 00:38
Според Вас го няма?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963846
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол