Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2016 16:37 - Роботизирайте армията и службите с тия милиарди. Бойни дронове в чисти ръце могат да опазят границите.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1247 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 27.08.2016 00:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Патриотарските изцепки на меки сърбо-коминтерновски китки, като Каракачанката срещу Местан, наливат масло в огъня, който ще изпепели България. Защо този дебел ГАЗПРОМ не каза и гък срещу ДПС, БСП и АБВ, които  са на директно управление от Кремъл..!? Защото и той е на руската ясла, като АТАКА..

Нима си представят "големите патрЕоти" как мутрите със свински опашки ще спрат десетки хиляди мигранти, ако турците просто си стоят със скръстени ръци и ни гледат сеира...?! Как ще стане това?!

Или генерали яхнали МИГове ще уплашат брадатите с " висшия си пилотаж Кобра" или с приятелско поклащане на криле. Или адмиралите ще сепнат пълзящите из храстите на сушата с викане в рупора от откритото море.

Или платените пияници от АТАКА, ВМРО и ПФ ще запушат с гърдите си пробитите от мафията телени мрежи..Или той с оядения си с рубли задник ще затъкне пробойните в националната сигурност, създавани от него и подобни коминтерновци...

Мутро-русофилите, като него, умишлено прогониха в чужбина всички, които можеха да носят оръжие, за да нямат вътрешна опозиция на руския грабеж и пишман патриотарския ламтеж.. Сега, колкото и да се пъчат за герои някои изперкали "патриоти", няма кой да влезе в армията. Няма кой да подмени къртиците в тотално корумпираните държавни служби и полиция.  

Пишман патриотите подстрекават  с Батак и Шипка, помпят глупаците, но те самите не стават за нищо, а само като плъхове цвърчат от дупките, за да примамват кучетата котките наоколо..Очистиха терена за подмяна на българите с руснаци и дигат шум срещу мигрантите, но не защото са загрижени за България, а за да запазят мястото за руски заселници. Накрая и те самите ще се порусят.

Пъчи се този който има какво да извади от гащите си. ПатрЕотизма какво ще извади от съдраните си потури, което да прилича на армия, ако няма КОЙ да служи в тази армия..? Защо се пъчат тогава..!? Искат наборна армия..! Я вижте колко души е един набор сега и колко от тях стават за войници...??

Колкото до смислените, ефтини решения за укрепване на отбраната на страната и за запушване на границите, то те минават през единството и решителността на ЕС и НАТО, и през нестандартни национални решения в отбраната и сигурността.

Най-лесно е да купиш десет самолета, които с нищо няма да подсилят защитата от бежанци. Или 2-3 кораба..се тая. И да опукаш парите..Ще гледаме от високото и от морето как скакалците опустошават сушата ни. .

Без модерни сухопътни части границите ни ще са решето за пороя от навлизащи бегълци. Да не говорим за чужди войски.

Примерно, умниците горе във властта, биха могли да решат да се създадат 5-6 батальона за управление на разузнавателни и бойни дронове, с които да покрият границите.

Така ще може да се следи мръдването на всеки плъх, всяко пиле и всяка рибка край границите ни. Бойни дронове могат и да свалят, и да потапят или да застрелват всяко мърдащо неправилно, ако трябва.

България има потенциал да произведе сама такива за няколко стотин милиона лева. Това ще направи излишни телените огради и ще спести милиарди за прескъпи тенекии - самолети и ламарини - кораби. Подобни нестандартни решения ще заместят липсващите годни да носят оръжие.

Отбраната и сигурността трябва да се роботизират. Това е отговорът при демографска криза.

Но ако действията им пак ще се ръководят от мафиотски или чужди къртици в Армията, МВР и ДАНС, и изобщо в държавния апарат, какъв ще е крайния резултат? - Като сегашния с оградите.
Мутрите държат ключовете на телените заграждения...а мигрантите на сюрии минават от граница до граница, пълнейки джобовете на мафията и на къртиците нагоре по държавната и партийни вериги.

Каквото и да се предприеме, докато клатим ЕС и НАТО, докато псуваме и погаждаме номера на Меркел и съюзниците си, а държавата ни е владение на мутро-русофилската мафия, докато не се размърдат мозъците ни, няма да има резултат.  

Така че, гответе се "за война",както правилно казва Борисов. Каква и с кого няма значение, моабет да става.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. podvodni - Сори браткиш, нещо си се в идиотил ...
26.08.2016 21:53
Сори браткиш, нещо си се в идиотил тотално !
Водихме преговори с Брюксел завлизане в ЕС и НАТО, където ни наложиха разбишкването на икиномиката, премахването на граничните огради и гранични войски както и обедняването на българите.
Точно така, с Брюксел , а не с Москва водихме преговори.
А дроновете можеш да си ги навреш там където не влиза дневна светлина и да престанеш да плещиш врли-не кипели !
цитирай
2. demograph - Виж какво руска гнидо,
26.08.2016 22:41
И последния ромеец знае, че от 44г. до сега на власт са твоите руски господари,само дето се крият под демократски маски. Но маските паднаха, а червените им задници все са навън. Твоя също. Но ще ти направя добро - бягай от работодателите си, управляват силово, с последни силици, с последните рубли взети от глупавите българи, издъхват...затуй съскат, но не могат да хапят, защото ЕС и НАТО са намордника ви. Бягай,смени кожата, иди в Америка при децата си...но там мирувай, защото и там започва чистката. Маккартър възкръсна и почва да лови "полезните идиоти" като Лари Кинг...
Прогнозирах, че до края на тази година с руското чудовище ИД ще е свършено. Е свършено е. Терора на Путин срещу Запада и особено Германия, беше разобличен и спря. Бежанците ще спрат, защото рушняците няма да могат да ги натирват повече към Европа. Прогнозирах Желязна завеса - факт е. Визи за Турция ще има. И преговори за членство в ЕС ще има. Покрий се под водата и дишай само със сламка, като православен ислямист - славянин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961239
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол