Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2016 23:20 - Чистка! Договорките от Малта отпадат. Комунетата губят имунитета даден им в Малта.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1338 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 19.10.2016 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Путин прегази договорките от Малта. Сега той и неговите хора ще гълта жабетата.

Договорките от Малта, освен другото, включваха и клаузата бившите номенклатурни кадри на комунистическите режими от съветския блок да бъдат третирани равно в националните и международни организации и да не бъдат дискриминирани поради комунистическото им минало. Или поне да не се проявява непоносимост към тях.

Криейки се зад тази негласна договореност КГБ умело напъха по върховета на държавите и институциите на демократична Европа стотици, хиледи свои агенти. 

Западът благодушно си траеше. Докато Путин му са качи на главата. Очаквано.

Сега, след като Путин погази всяка колективна и единична, гласна и негласна договорки, Западът, най-после, май започна да му отговаря реципрочно - започва чистката на руски протежета на национално и европейско ниво. 

Бокова беше отсвирена. Следва мъжът и.
Станишев е пътник, съдбата му ще последва и мъжът и....

....следва очистката и от други руски славейчета във всичките  бивши руски васалщини.......и във всичките международни структури на демократичният свят..

Студена война е другарки и другари таваришчи...сърдете се на другаря Ви Путин.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Ще им таковат
19.10.2016 09:52
дръндара лелин! У дъртата и миризлива кандлиница!
цитирай
2. planinitenabulgaria - А пропутинските ни партии Атака, БСП, АБВ, ВМОРО, ДПС и др.
19.10.2016 10:07
в парламента ни, какво ще стане с тях? Чрез тях Путин върти страната ни, влияе сега върху президентските избори?. Бившата ДС и БКП е така здраво вплетена в живота ни чрез т. н. задкулисие или "Кой?", че отърване от тях няма. Защото почти всички на ръководни постове са от техните среди. Един приимер:
Има ли един ден в труд за държавата Малък Тошко, та живее така богато, има дори дворец на Лозенец. Още един ппример - след като Лукойл все е на загуба и не плаща данъци на държавата поради тази причина защо фамилията Златеви има такова богатство в Правец, съизмеримо с това на руските олигарси?
цитирай
3. vencivaleri1951 - И как по точно бе отсвирена Бокова?
19.10.2016 15:45
Че отстъпи в състезанието на един наистина великолепен политик, държавник, дипломат какъвто е Гутиериш. Ако не бях българин и аз щях да "стискам палци" на португалеца-наше момче, комунист, социалист, шеф на Социнтерна:)
И Бокова не получи вето заради неможене, заради селяния, заради сплетни и завери, а заради позиция-приемането на Палестина в ЮНЕСКО и Фолклендските острови. Тя е втора до голяма степен заради това, а ти си отговори защо другата е толкова назад

За Станишев. И на мен не ми е симпатичен, но той е начело на ПЕС два мандата и няма право на повече-отсвирването е просто календарно. За Митрев не знам, но и там има ротация. Ще те посъветвам да не ги съжаляваш-все ще се оправят някак. Пък и тролове могат да станат-езици знаят, КГБ на машинопис ги е научило...Праскат по няколко постинга на ден и ...комунизъм братче...

Само едно не ми е ясно като заговорихме за комунетата и техните деца. Какво ще го правят този Столтенберг? Баща му член на Коминтерна, с деситилетия ръководи компартията на норвежците/управляваща и до днес. Само един мандат е в опозиция след ВСВ/, активен участник в репресиите /нашенския народен съд/ след войната. Синът наследява като премиер баща си и ръководи същата партия...Станишев ще го отсвирят, но Станишеви спрямо фамилията Столтенберг са дребни цаци в комунистическата си биография-Стнаишев дори не е бил партиен член. Столтенберг вероятно жив ще го дерат в музея на баща му. Кажи авторе, ти знаеш, на курсове ходиш...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7964131
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10306
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол