Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2016 16:37 - Цецка Цачева започна да ми става симпатична. Тя има мозък...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1558 Коментари: 4 Гласове:
-1

Последна промяна: 20.10.2016 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Който на 20 години не е бил социалист - няма сърце, ако на 40 обаче продължаваш да си социалист - нямаш мозък".е  заявила Цачева на безмозъчния новосоциалист, мутруската кРадев..!

Точна диагноза му е лепнала кака Цецка - Безмозъчен индивид, със съмнения са липсса на сърце..Сега остава да видим кой какво лечение ще му припише на болника...хахаха...Първата мярка в кРадевия, очевидно тежък   клиничен случай, е - изолация.

Първо политическа, после публична и накрая клинична.

Стават двама души с мозък сред кандидатите за президент - Трайчо и Цецка. Редно е те да отидат на балотаж....и натам върви работата, стига на българите да не им изпие чавка мозъка, та да гласуват за безмозъчните.

Диагнозата на мама Цеца е вярна, но тя милата /за диагнозата става дума/,  няма нищо общо с плановете на безмозъчните и тия с присадените набързо мозъци.

Бойко Борисов старателно подготвяше уговорения мач - президентски избори. Даде всичко от себе си за да създаде президентски имидж на поне двама души - на генералът "бунтар" за запазване на мутруското статукво, и на мутреското гълъбче с руски клюн Калфин - социалният русиот президент..

Това беше на оня, отминал вече етап,  когато безмозъчните /само цитирам Цеца/ от АБВ и БСП се боричкаха за КОЙ да играе политическия Стоичков кРадев - за БСП, за АБВ или за БСП+ АБВ,  или за БСП+АБВ+ДПС+ПатрЕотите +++за Митю Пищова.

За да е сигурен, че кРадев ще е готов и за двата, че и за повече, варианта, премиерът на безмозъчните времена, му осигури плавно заобикаляне на Закона, възможност да изхрачи своевременно непониманието си по основните проблеми на морала, геополитиката, стратегията, бежанците, историята, социалното и футболното..., и да  бъде поставен на скамейката в готовност да играе за всички, но като нашисткия мутруски президент.

Въпреки признаците за наличие на мозък, Цецка е обречена да бъде жертвеното агънце на кладата на мутруските. Тя ще се/я жертва за Победата на безмозъчието и пак ще си се върне на поста си в парламента.. Ни чула ни видяла.

А товаришч, кРадев ще е на балотажа или с маiка си Цеца, която майчнски ще му отстъпи поста, или с друг свой товаришч от групата на безмозъчните /както правилно ги определи Мами - Muter/. В най-неприятния случай ще се балотира с Трайчо Трайков, но в условието 1 срещу 1 + 21....

В замяна, премиерът на всички времена ще остане на поста си и несмущаван, дори направляван от мутруския генерал, ще жъне победи на фронта на безмозъчната политика.

Всички бяхме комунисти-цоциалисти, значи всички бяхме без мозъци, но някои пораснаме и ни порасна мозък...

Но някои си останахме на 20 години, във вечната младост на цоциализьмъ...Такива и ще си умрем.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. olivie - ???
20.10.2016 18:43
Това го е казал Б. Шоу, а на тебе ти е време да се прегледаш при психиатър.
цитирай
2. apostapostoloff - Цачева има мозък, ама
20.10.2016 18:45
при шапкаря мозък йок.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Цецка Цачева без Борисов
21.10.2016 12:27
зад задника и няма да се пребори и за домоуправител. Този цитат на Бърнарда Шоу

провокативен и впечатлителен, но в случая казан на неподходящо място ще вкара

госпожа Цачева в обяснителен режим до края на кампанията и ще и "подкъси полата"

до там , че да и се вижда дупето-червеното

А иначе спикерът наш може да говори на Радев за мозък когато достигне

образованието и езиковата му култура.
цитирай
4. demograph - Валерка, предупредих те бе човек - не си пъхай пръстчето където скърца
22.10.2016 21:06
vencivaleri1951 написа:
зад задника и няма да се пребори и за домоуправител. Този цитат на Бърнарда Шоу

провокативен и впечатлителен, но в случая казан на неподходящо място ще вкара

госпожа Цачева в обяснителен режим до края на кампанията и ще и "подкъси полата"

до там , че да и се вижда дупето-червеното

А иначе спикерът наш може да говори на Радев за мозък когато достигне

образованието и езиковата му култура.

Твоят езиков речник например, макар и увреден от червения вятър в главата ти, е многократно по-богат от ЧАЛГА речникЪТ на кРАДЕВ. Защо се подслагваш под кРадев? Броя му думите...ползва под 500 български думи! Езиковата му култура се свежда до елементарен пилотски английски и българо-руски фрази. Речта му е шаблонна и простакистка. Това му идва от семейната, професионална и политическа среда и от "образованието" му. Ти поне достигаш до нивото да разсъждаваш и коментираш общочовешкото, него го няма в календара...той е простоватичък, ти го познаваш, но го защитаваш рефлекторно. Контролирай се бе човек! Издигни се на нивото си. кРадев не ти е ниво. За моето ниво - не се грижи. Не можеш и да си мечтаеш да го достигнеш някога. Нито като "езикова и обща култура, нито като образование". За теб аз съм недостижима руска въздушно - космическа висота...хахаха. И оня смешник Oilivie, дето се е Олял с олио в коментар едно...нещастен екстроспект.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961146
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол