Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 13:18 - Доган, десари и московци отново изнасилват турците и мюсюлманите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 785 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.11.2016 13:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Доган, десари и московци отново изнасилват турците и мюсюлманите       image

Осман Октай

Сокола получи депесарски шут – над 200 хил. не се подчиниха на волята му

Осман Октай

Трети ден след първия тур на изборите за президент социолози и анализатори мълчат грижливо за големия провал на Доган - обявен от тях преди време за новия Левски. Върхушката в ДПС и вождът им получиха депесарски шут от избирателите си, защото Сокола се опита за пореден път да изнасили политически турците, карайки ги да подкрепят проваления Пламен Орешарски за президент. Дори излизането на Доган от бърлогата и демонстративното гласуване пред поръчкови медии, не му помогна да вдигне турците и мюсюлманите. Вече е факт, че сериозна част от традиционните избиратели на ДПС не подкрепиха лидера си и обръчите му – получиха с над 200 хил. гласа по-малко от последните парламентарни избори. По-позорното е, че повечето от гласувалите за Орешарски са купени ромски гласове. Автентичните избиратели на тази партия – турци и мюсюлмани, се отдръпват за нея. Хората гласуваха, но не за посочения от Сараите, въпреки стриктния контрол с назначените от тях секции и дерибеии и пазванти.

Хората преодоляха страха,

но Доган до такава степен продължава да бъде зависими от кукловодите си, че не може да осъзнае, че турците и мюсюлманите в България вече не са безмозъчно стадо. За да угоди на мафията, която чрез него иска да се върне да управлява, той ги изнасилва политически и за балотажа тази неделя. Пъкленият им план съвсем не е случаен – показателен е фактът, че въпреки крясъците на фалшиви патриоти и националисти, партийните им квоти в избирателните секции в Турция бяха заети само от хора на ДПС. Зловещото обаче сега, за разлика от дадената им подкрепа за Орешарки е, че Доган кара турците и мюсюлманите да се прегърната с палачите си. Да подкрепят Румен Радев – човекът на БСП, на оръжейната мафия и Путин. Още по-зловещо е, че зад този опасна кандидатура са и псевдопатриотите, антитурци и антимюсюлмани, тези които нападаха свещените им молитви насред София. Така изнасилването става брутално и цинично.

Но за психопатологията на Доган то е разбираемо. Познавам детайлно тази персона от годините прекарани заедно в политиката. 

Комплексите му към насилието са неговата същност

Той изпитва удоволствие само когато се чувства като насилник. Дали ще бие с колан кучето си, дали ще изхвърля жените си голи, завити в одеало в бащиния им двор, или ще откаже да припознае детето си, или ще се гаври самодоволно с достойнството на избирателите си - за него няма никакво ценностно значение. Вече 27 години това е просто тръпка на садистично удоволствие - да призовеш турците да гласуват за палачите си от БКП и БСП, които им смениха имената, гавриха се с вярата и достойнството им, разделиха семействата им. Именно чрез присъствието на Доган в политиката, БКП и БСП скриха и оставиха ненаказани истинските виновници за престъпленията на комунизма. Никой от палачите не получи възмездие, а жертвите още чакат справедливост. Този абсурд хората го дължат на повелителя на Сараите. Вместо това внушиха колективна вина на българските граждани.

Признателност заслужава достойната постъпка на голяма част от електората на ДПС, които разгадаха садизма на Доган и не подкрепиха Орешарски. Днес истинският проблем са тези 238 хиляди, които безропотно позволиха отново да бъдат използвани за личните цели на вожда и най-близкото му обкръжение. За пореден път възрастни жени, които даже не могат да ходят, бяха влачени унизително по селата до урните от активисти на ДПС. Тези, които се осъзнаха и гласуваха 

против волята на Доган на първия тур, 

сега са длъжни да отворят очите на събратята си, които са поробени от страх от талибаните на Сараите в страната. На втория тур тези хора имат шанса да бъдат свободни и да не гласуват за кандидата, излъчен от палачите, антитурците и господарите им в Москва.

Битката този път е - Доган и господарите му от ДС или личното достойнството на турците и мюсюлманите. Друга алтернатива няма!




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963533
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол