Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2016 18:26 - Срещу мултиолигархическият и православно – ислямски съюз на мутруските трябва да се изправи мултиетнически и плуралистичен съюз на про-европейците.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 718 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 13.11.2016 01:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Срещу мултиетническия и православно – ислямски съюз на мутруските трябва да се изправи плуралистичен, мултикултурен съюз на про-европейците.

 

Раздухваната от мутруското задкулисие демагогска кампания, която поставя всички в България  под общи знаменатели „Всички са комунисти”, „Всички са русофили”, „Всички са агенти”, „Всички са предатели”, „Всички са подкупни”, „Всички крадат” ...и прочие „Всички сте маскари”, има за цел да покрие с мъгла престъпленията им по време на комунистическия режим, кражбите и собственото им предателство на българския интерес в полза на всевъзможни чужди субекти и най-вече в полза на менторите им от Русия по време на безкрайния им преход към посткомунизъм.

Когато обаче им се наложи да прокарат поредната си мръснишка интрига или да натресат на някоя ключова позиция някой техен човек, като Бокова, те забравят за мантрата „всички сме, сте..” и прочие, и превключват на вълна „Някои сме се променили” – демек, те са се били променили...!?

Бокова се била променила. Премянов се бил променил.  Радев се бил изродил. Сидеров не бил вече  луд. Доган станал Левски, че и Стамболов...

Не били вече отрочета на убийци, храненичета на диктатурата и слуги на рушняците. Те вече били други – почтени, патриоти, модерни, демократи, хуманисти, кадърни издигнали се „сами” по трънливия житейски път със своите изключителни професионални качества, трудолюбие и забележителен характер..??!!.

Те може да са били, но вече не са руски ш/пионки. Били "голяма работа", българи на квадрат, честни, почтени, независими, европейци, атлантици, демократи, борчета за мир и благоденствие на човечеството...нищо, че са били комунисти, руски ченгета, номенклатурчици..нищо че са крали и лъгали.

Те „са се променили”, защото само те имат право да се променят ...според както е изгодно на тях и кукловодите им...но не всеки може да си позволи  да се променя. И само тези, които са определени от тях, могат да се променят.

А вие, вие – другите, които се опитвате да се изскубнете от хватката им, които преосмисляте мнението си за миналото си, които се променяте, коригирате, отричате от грешките си и искате да станете почтени, честни, демократи, европейци, евроатлантици, борци за правда, справедливост и добруване на хората... Вие сте си комунисти, ченгета, чужди подлоги, лицемери, маскари демек...защото СТЕ били като нас, и ние няма да ви позволим да станете различни от нас.

Този плосък трик работи. Защото българската публика е дресирана, в продължение на десетилетия от същите тия, да е късо-паметна, плоско-мозъчна и плитко-умна. Като кучета – подхвърлят им някой кокъл встрани, пуснат някоя котка да ги залиса, накарат някой съседен пес да залае и публиката затваря очи и уши за друго.

И в това време пускат край ушите им приказката за променилият се техен негодник.

А те захващат плюенето по някой, който е решил да се промени наистина и да стъпи на пътеката на истината и справедливостта. Както плюят по Иво Инджев, Илиян Василев, Огнян Минчев, Росен Плевнелиев... например. Както плюят по ДСБ и Радан Кънев, по ГЕРБ и Цецка Цачева, както ругаят всеки обикновен или изтъкнат човек, комуто е писнало да търпи измамата, краденето и несправедливостта, ширещи се из страната ни под командата на тия, които се „променят” като хемелеони за да се докопат или застоят на властта.

Както не е позволено и на Лютфи Местан и хората му от ДОСТ да се променят, да коригират възгледите си, да се опитат да заживеят почтено и да направят нещо добро за хората..

В интерес на истината, Лютфи Местан и ДОСТ заемат най-смелата, на-дръзката, най-безкомпромисната най-последователната, най-принципната и мъдра политическа позиция сред наплашените и маргинализирани от пропагандата на „хемелеоните” български „опозиционни” на статуквото политически и обществени „лидери” и сред политическите им партии и движения.

Защо да не могат ДОСТ и Местан да заемат и да отстояват различни от предишните си позиции? – Защото манипулаторите на общественото съзнание и политика не им позволяват? Защото само на избрани от задкулисието е позволено това?! Майната му и на задкулисието и на тия които движат кулисите.

От създаването си до сега ДОСТ не е направило една безпринципна крачка. Нито една политическа глупост. Нито едно фурнаджийско извъртане. Може лидерите им да носят бремето на минали грешки.  Може да са млада политическа формация. Може да не сме ги тествали в достатъчно реални действия.

Но до сега ДОСТ и Лютфи Местан не са се отклонили от заявеното в първата си политическа декларация. ДОСТ и Местан стоят винаги на ясно изразената си про-европейска, про-атлантическа, демократична и про-българска линия на политическо говорене и действие. Правят го по-категорично и по-смислено от всички останали български политически субекти, които декларират подобни политически позиции.

Е...? И само защото окупиралите българския политически морал мутруски негодници, отричат правото им на промяна, реформистките сили не смеят да подадат открито ръка на ДОСТ и Местан, за да заработят заедно за демократичната алтернатива и просперитета на България!

Значи, ДПС и Доган могат да си променят козината всяка есен и пролет, според както им нареди Кремъл, а ДОСТ не може да заеме и отстоява принципите заявени в регистрацията си като партия. Не са в списъка на допуснатите...

Значи, ДПС може да агитира и в Турция за мутрусина Радев, а ДОСТ не може да агитира никъде за избрания от тях, като изразител на ценностите им, кандидат за президент на ГЕРБ, Цецка Цачева.

Може Сидеров, Нинова, Каракачанов и Първанов да ходят на инструктаж при Путин в Кремъл, може да получават рубли за „заслугите” си пред Русия, могат да развяват руски знамена и да продават България на руснаците, а ДОСТ да не могат да споменат и да посетят Турция. Реформаторите не могат да споменат Брюксел без да се огледат за руски агент наоколо ..

ДПС е руско-комунистическата организация на мюсюлманите в България. 
ДОСТ е евроатлантическата политическа организация на мюсюлманите в България.

Защо да не са равнопоставени?

Защото не са сред допуснатите да бъдат праволинейни и различни от ушанките?...хитро.

Политиката е изкуство на компромиса. Когато обаче изкуството стане дюлгерлък, политиката изчезва.

Политиката е и смелост за благото на народа. Но когато смелостта не достига благото на народа остава вън от политиката.

 В политиката се иска дързост и топки за да поведеш хората към добро.

Реформистите се проявяват като смела и последователна политическа формация с ценности близки или еднакви на тези на ДОСТ. Логичното е до сега тези две формации да са обединили усилията си за постигането на заявяваните еднакви цели.

НО, нито на ДОСТ нито на реформистките сили им достига политическата дързост да си подадат публично ръка и да шокират простолюбието със силата на единодействието си. Въпреки очевидната полза за България и за самите тях.

Ония – Кремъл/клиите са ги напоили толкова дълбоко със страхът от промяна, със страхът от плашилото Турция, със страхът от патрЕотите и мутриотите, че не виждат пътните знаци по кривите пътеки на българската политика.

Щом  като едни политически формации имат еднакви цели и принципи те трябва да се обединят и да действат заедно. Въпреки заплахите и въпреки капаните на мутрусието. Без излишен страх, без внушен от вън глупав свян.

Както виждате, Доган не е толкова свенлив. Той умело използва шокиращи с наглостта си политически изяви и икономически и съдебен рекет, и всичко това му се прощава. Мутруските не се свенят да получават подаръците на властта от ДПС. Публиката преглъща. Особено червената.

Както мутрусието е единно срещу проевропейците, така и те трябва да са единни срещу него. Иначе са обречени да ги унищожат поотделно.

Ако не всички реформатори, то поне ДСБ и ДОСТ, или ГЕРБ и ДОСТ, трябва публично да се обединят срещу мутрусието, колкото и шокиращо да отекне това в мътилката на българско обществено пространство.

Червената публика ще злобее, но ще трябва да преглътне правото на политическа равнопоставеност.

Синята публика ще бъде шокирана, но трябва да приеме очевидната политическа необходимост – срещу червеното ДПС да се изправи синьото ДОСТ.

Срещу мултиетническия и православно – ислямски съюз на мутруските трябва да се изправи мултиетнически и мултикултурен съюз на европейците.

 

Шоковата терапия " а ла " Доган ще помогне.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7981443
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол