Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 16:09 - Рожбичката на С;ави Трифонов - Президентът със специални качества!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1797 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2016 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Слави към Радев: Що не станеш политик, генералът: Нямам такива качества (видео)       image

Румен Радев и Слави Трифонов

Уникален запис от преди 8 години показва началото на общия полет между шоумена и генерала

„Политици, които не се съобразяват с хора като тебе, са големи глупаци. Политиците трябва да изглеждат като теб. Всъщност, що не станеш политик? Не го пропускай. Рано или късно ще се случи”. Годината е 2008 г., а пророческите думи са на Слави Трифонов към ген. Румен Радев, който му е на гости в шоуто.

„Моите амбиции са в областта на авиацията и военното дело, да защитавам родината, там ми е силата. За политик трябват специални качества, които аз не притежавам”, скромно отбива топката Радев.

Осем години по-късно генералът е вече набрал „необходимите качества” и е новият президент на България, а Слави го раздава поредният месия, полетял на „орловите” криле на народното недоволство.

През 2016 г. тандемът „Аз съм патриот и ти си патриот”, който очевидно отдавна е свързан с крепка дружба, тотално е обсебил политическото ни пространство. Слави Трифонов вее байряка на революцията с резултатите от свръхпопулисткия си референдум, а генералът води народа към челичната хватка на Москва.

„Изпитвам радост, че съществува такъв български военен. Ти си изключително готин пич", казва Слави и продължава да агитира от ефира, че Радев е бъдещето на България.

Ние си мислехме, че БСП ни спуска с парашут някакъв непознат за обществеността „бутиков” генерал, а то се оказа, че Анушка отдавна е купила олиото и заверата между Слави и новия президент е започнала още преди 8 години.

Разговорът между двамата протича изключително динамично и по другарски. Двамата обсъждат различни теми – от секса на Слави до нови изтребители в армията. Шоуменът намесва и трети лица, тясно свързани с БСП. Става въпрос за бизнесмена и бивш лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов. Трифонов споделя пред Румен Радев впечатленията си от военно учение с американски пилоти, в което е участвал и новият президент. Слави е летял в самолет „F-16”, а Румен Радев – с „Миг-21”.

„Продължава разговорът ми с един много готин пич, пилот, ген. Радев. … Бяхме в хотела на един наш приятел вечерта – Георги Гергов, и аз си хапнах добре, там добре готвят. Като ме обърна самолетът надолу, си казах: „ти яде ли, свиньо, вчера? Защо яде толкова много, свиньо”? Аз не повръщам, държа се. Викам си: „Няма да издаваш никакви звуци! Дръж се, Слави, ти си мъжко копеле”! Усетих се по едно време, че издавам звук като от секс, все едно нещо ми се случва. Гравитацията ме изчука толкова яко, искам да ти кажа, във въздуха. Останах със секса във въздуха”, разказа развълнуван Трифонов.

В предаването Румен Радев коментира и нуждата от нов изтребител. Попитан, дали на страната ни й трябва подобен самолет, той цитира тогавашния ръководител на ВВС ген. Симеон Симеонов: „Нов изтребител за ВВС няма алтернатива”. По думите на Радев „това не е тесен въпрос на българските военновъздушни сили и на армията, а политически проблем за страната ни и на цялото ни общество”.

„Държавите опират в една анархична система, в която политиците взимат решения, базирани на силата. Американците отделят 4 фактора, които определят националната сила. Това са икономика, дипломация, военна мощ и информация”, обясни Радев. Попитан обаче какъв трябва да бъде новият изтребител – руски или американски, генералът и тогава не е категоричен и отговаря уклончиво: „Това предстои да се решава. Аз не мога в момента да кажа: „ето, този изтребител в момента е най-подходящият”. Трифонов се опита да подхлъзне Радев, като го изчетка, че има едни от най-добрите позиции сред американските военни. Новият президент обаче бе категоричен, че като военен ще даде експертното си решение само когато бъде поканен.

Вижте целия запис от участието на Румен Радев в „Шоуто на Слави” ТУК



Тагове:   ДПС,   БСП,   чалга,   БКП,   Слави,   президент,   радев,   Йотова,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Всичките тези мискини са оплетени
16.11.2016 18:54
като свински черва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7982235
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол