Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2016 18:10 - Руските планове за следваща "зачистка" - избиване, на българския елит./ "от евроатлантически кръгове"
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4151 Коментари: 22 Гласове:
1

Последна промяна: 20.11.2016 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Комуно-русофилите отново се гласят да взимат властта с кръв.

Решетников опровергава Нинова за операцията по "връщането" на България в орбитата на Москва

Илиян Василев

В нашия живот има много битки, но една стои над всичко - започната от българските възрожденци и недовършена битка за независимостта на България

Илиян Василев

Събитията, които се развиват у нас следват чужд сценарий. За това предупреждавах многократно, включително и за това, че външни сили успешно манипулират гнева на българския избирател от неслучилите се реформи при управлението на кабинета Борисов, и стъпвайки върху политическите амбиции на своите "идейни" агенти на практика реализират сценарий по излизането на България от ЕС и НАТО.

Отричането на този факт е част от играта, която отчита, че на този етап настроенията на преобладаващата част от българското общество - близо две трети - са в полза на европейското и атлантическо начало и прякото поставяне на въпроса ще попречи на тези сили да дойдат на власт. А властта е основния инструмент за промяна на нагласите и реализация на стратегията по връщането на България в зоната на влияние на руската православна цивилизация - това е терминът.

Зад кадър се разиграваха и продължават да се разиграват добре финансирани схеми с участието на български политици и руски агенти на влияние.

Постоянно твърдях, че кандидатурата на генерал Радев е обсъждана от лидера на социалистите с "отговорни фактори" в Москва, включително плана за действия по време на президентските избори. Тази координация продължава, включително по отношение на контрола върху назначенията и политиката на Дондуков 1.

Преди няколко дни госпожа Нинова в прав текст и пред телевизионни камери отново излъга, че не е обсъждала кандидатурата на избрания български президент с хора в Москва.

Доказателствата в обратното се съдържат в това интервю на Цариград ТВ с шефа на Института за стратегически изследвания към президента Владимир Путин Леонид Решетников и на Николай Малинов, шеф на русофилите в България.

Споделеното от тях разкрива генезиса на критично важни за националната ни сигурност процеси, включително свързаността между руския фактор и неговите представители у нас.

Предателството на БСП и на нейния лидер,

за което става дума в това предаване, трудно може да намери точно определение, но със сигурност попада под дефиницията "действия против националните интереси и национална сигурност".

Това е скандал с огромен мащаб, който потвърждава на операция "Връщане на България", която започна с отстраняването на президента Плевнелиев, продължи с избирането на Румен Радев за президент и се планира да завърши със смяната на властта при парламентарните избори.

И на най-предубедения зрител става ясна ролята на лидера на БСП Нинова, на русофилите в тези процеси и тяхната органична свързаност с ключови фактори в Москва.

Проследете внимателно това видео - в него се съдържат много отговори на интересуващите Ви отговори. Две думи за Леонид Решетников, което в Москва се смята за водещ българското или балканското направление, като генерал-лейтенант и дългогодишен ръководител на Информационното направление в Службата за външно разузнаване на Руската федерация. Фактът, че формално е извън тази служба и ръководи цивилната фасада на СВР към Президента на Русия - Института за стратегически изследвания.

Това е същия бивш секретен институт на Службата за външно разузнаване, в който работят над 200 сътрудници и обслужват нуждите на руското разузнаване - по израза на самите хора от института "аналитичния щит на Родината". Този институт обслужва нуждите не само на президентската администрация, но и на Министерството на външните работи /МИД/ и на Съвета за сигурност към Президента на РФ. Без съмнение, това е главното аналитично ядро и връзката между руското разузнаване и официалните власти на Русия.

Всяка среща с генерал Решетников, особено на български политически лица като госпожа Нинова би трябвало да бъде потенциален обект на разследване от българските служби по контраразузнаване и външното ни разузнаване, когато е на чужда територия, доколкото са свързани с влиянието на Русия върху вътрешния политически процес.

Подозренията растат експоненциално, когато отсъства публична и изпреварваща информация от госпожа Нинова за тези контакти.

Вие да си спомняте президента Първанов или госпожа Нинова след завръщането си от Москва или при посещенията у нас на хора от ранга и с профила на генерала от руското разузнаване Решетников да са правили публично достояние тези срещи? Не сте, няма и да чуете. Защото това е задкулисието в което се крие същността на политиката, намеренията и действията на 

ключови фигури от българския политически живот

Почти със сигурност след изнасянето на тези факти, защитната реакция на госпожа Нинова ще бъде да принизи значението на казаното от Леонид Решетников и неговата роля при формиране на съвременната руска политика към България.

Истината е, че от изнесеното и случващото се у нас през последните месеци става ясно, че това което в БСП и в АБВ отричат, е в ход - съгласувана и координирана от руското разузнаване операция по промяна на политическата ориентация на България.

Помните, че Корнелия Нинова в прав текст отрече да е обсъждала кандидатурата на генерал Радев в разговорите и с отговорни руски политици и представители на руските служби. Нейната теза, че Румен Радев е плод на нейна самостоятелна инициатива, бе упорито и системно отстоявана в спора за авторство с другия участник в московската завера - Георги Първанов.

Помните ли нейните думи, че тя ходи и е добре приета в Москва, но и във Вашингтон с идеята, че води "балансирана" политика. Истината не може да бъде по-далеч. В САЩ тя е била на частно посещение и никакви политически разговори "за баланс" не е водила, в Москва е договаряла действията си у нас.

Освен за двойното дъно в действията на госпожа Нинова, от казаното от генерала от СВР по време на интервюто, става ясно, че в хода на разговора е станало дума за излизането на България от НАТО, като следващ етап, доразвиващ победата на генерал Радев на изборите.

Позицията на Нинова, ако въобще е допустимо политическия лидер на БСП да се среща потайно /защото официални сведения няма/ с ключова фигура на руското разузнаване, не е била, че това е недопустимо, както би трябвало да бъде реакцията на всеки български политик и патриот, с преки претенции да стане министър председател след шест месеца, а забележете, че за подобна цел все още рано.

С други думи нямаме спор по крайната цел, а по тактиката - кога да бъде изведена на преден план. Разговорът с Нинова, според Решетников, се е провел през август тази година.

Според интервюиращият и Решетников било естествено Нинова да проявява "осторожность" тъй като за такъв тип открит разговор с българските избиратели - за смяната на ориентацията от евроатлантическа към евразийска - трябва да се работи внимателно и още дълго време.

Решетников не скрива задоволството си, че последвалите събития и паниката на Бойко Борисов, който подал оставка и предизвикал парламентарни избори, била

"победа" за тях, макар и "промеждутъчна" - междинна, но предстоят още много боеве.

Плановете са за "зачистка" /терминът е зловещ, в сталинския вариант означава буквално прочистване - избиване/ на действуващия елит "от евроатлантически кръгове". Този елит според Решетников е "пяната" на българската нация.

Това за сведение на "обединителите" на българската нация.

Предупреждавам за слабохарактерните, това не е най-стряскащото, което можете да чуете при подобни редки откровения от страна на "хората" зад кадър в Москва, които организират и насочват стрелите на своята хибридна война към нас. Обикновено те са много по сдържани, но изглежда еуфорията от победата на Румен Радев ги е накарала да "развържат уста" и осветят процеси, които трудно излизат на повърхността.

Повтарям за да стане ясно на всеки - срещу България и с участието на български политици, включително НПО структури и паравоенни формирования, се изпълнява план, чиято крайна цел е изваждането ни от НАТО и ЕС.

От казаното от генерал-лейтенант Решетников става ясно, че има замесени български участници и по думите му става ясно, че госпожа Нинова не е единствената.

Уж скромната кампания на генерал Радев, се оказа най-скъпоструващата, сред кандидатите, включително чрез системата от "дарения" от безработни и пенсионери, се легитимираха значителни средства. Можете да предположите откъде са източниците на тези средства. От интервюто на ръководителя на движение Русофили можете пък да разберете за какви цели се използва мрежата на организация в България.

Крайно време е българските сили за сигурност, включително контраразузнаването и прокуратурата да разследват сигналите, които се съдържат в "откровенията" на генерал-лейтенант от руската служба за външно разузнаване, който е достатъчно добре информиран и реагира в съответствие с 

текущите задачи възложени от Кремъл

Ето Ви още едно негово интервю, в което се допълва картината и от което става ясно, че той реализира поръчения на президента Владимир Путин.

Втората по-важна част на българската операция, както става ясно от думите на Решетников, са парламентарните избори и въвеждането на мажоритарен вот, който при съзнателно стимулирана тенденция на самоизолация, раздор в дясно и най-вече игра върху слабите места и провокирани грешки на Борисов, трябва да ни отведе след половин година до Парламент, доминиран от БСП и ДПС.

Тоест планът за евразийската ни преориентация може да бъде реализиран само когато политици като госпожа Нинова дойдат на власт.

Ако не Ви е ясно как ще стане, вижте тенденциите в ръста на влияние на социалистите, подпомогнати от социологически агенции, което до месец април трябва да се изравни и задмине ГЕРБ. Така, както два месеца преди президентските избори уж "всеки" кандидат на ГЕРБ трябваше да спечели с лекота президентските избори, а се оказа, че машината за победа на партията се разпадна.

И още нещо, което със сигурност ще Ви направи впечатление в интервютата, русофилите в България извеждат тезата си за изконната принадлежност на българската нация към православната руска цивилизация, с аргумента, че прабългарите са дошли от Азия?! Да сте чули нашите патриоти да възроптаят?

В нашия живот има много битки, но една стои над всичко - започната от българските възрожденци и недовършена битка за независимостта на България.

Горното за сведение на евроатлантиците у нас, много от които не съзнават, че са част от този план на Москва.
Гласувай:
8
7


Вълнообразно


1. podvodni - Избирането на Румен Радев за пре...
19.11.2016 18:36
Избирането на Румен Радев за президент на България показва единственно, че над 2/3 от Българите за излизане от ЕС и САТАНАто, и сближаването на страната ни с Русия и Евразийският съюз.
"Западната мечта" се оказа един прост мираж !
цитирай
2. sestra - Западна мечта няма.
19.11.2016 19:01
Изток и Запад са само географски посоки за нормалните, които винаги тежат на мястото си. Разделението на света на зони на влияние е измислено от слабите и свръхамбициозните. Замислям се... колко ли време има да лудува един дребен тарикат? Колкото докато е жив предполагам.
цитирай
3. podvodni - Изток и Запад са само географски ...
19.11.2016 19:40
sestra написа:
Изток и Запад са само географски посоки за нормалните, които винаги тежат на мястото си. Разделението на света на зони на влияние е измислено от слабите и свръхамбициозните. Замислям се... колко ли време има да лудува един дребен тарикат? Колкото докато е жив предполагам.


Ами сестро историята говори нещо съвсем по-друго.
До преди близо 75 години в своята "сфера на влияние" се е ширела Британската империя, заедно с Френската, Холандската, Испанската, Португалската и Руската.
Та казват Бритнската не била никак слаба, но свръхамбициозна - да ! А дали се е управлявала от дребни тарикати - можем само да предполагаме ! Все пак казват, че Чърчил бил големата работа, а той е държал хептен много на империята.
А да не говорим за след 45-та.
Дали пък САЩ не излизат от ВСВ супер - слаби ?
Та гат се пише, требе и да се мисли, че инак ставаш за резил !
цитирай
4. sestra - Mekotelo,
19.11.2016 20:14
империите са си империи - не са зони на влияние. Руската империя не желае да си остане в историята откак е провъзгласена от Петър Първи - 18 век до днес. Защо, никой не е наясно. Нито е била, нито е силна, нито пък просперираща. И тъй като империите отдавна са история, а на руские това не им харесва, западът им виновен. Интересно ми е кое точно събитие в световен план би ги успокоило и довело до държавно равновесие. Според мен такова нямат и в личен.
цитирай
5. podvodni - империите са си империи - не са зони ...
19.11.2016 20:29
sestra написа:
империите са си империи - не са зони на влияние. Руската империя не желае да си остане в историята откак е провъзгласена от Петър Първи - 18 век до днес. Защо, никой не е наясно. Нито е била, нито е силна, нито пък просперираща. И тъй като империите отдавна са история, а на руские това не им харесва, западът им виновен. Интересно ми е кое точно събитие в световен план би ги успокоило и довело до държавно равновесие. Според мен такова нямат и в личен.

Каке, писах да мислиш га пишеш, та да не ставаш за резил, ма ти - не, та не !
Добре, твоя воля ! Все пак решението и резиля си е твой !

И ква е разликата между имперско владение и зона за влияние ?

Та казваш, рашката империя не искала да слезе от сцената, и питаш - що така?
Ми ще се опитам да ти отговоря.
Щот са империя, те за тва !
То и Британската никак не се е одтеглила, ма не питаш - що така ! Сигур си мислиш, че така е Магна Хартматично, но жестоко се лъжеш.
Дет се казва, брадакът "Британска империя" си смени фасадата и табелата, като там вече пише "Британска общност", но курволяка си е все същият.
И знаеш ли ща га правят ?
Ми щот са империя !
Империите, маце, мислят по имперски, без значка как се назовават в ден днешен !
И едно, малко уточнение !
САЩ не са империя, както се тръби на всеуслушание ! Те са войската на империята !
Предполагам се досещаш за коя империя иде реч? Нели ?
цитирай
6. sestra - mekotelo, дръж се прилично.
19.11.2016 20:51
Разбирам, руската империя не иска да напусне историческото си време, защото британската себила трансформирала в нещо друго и САЩ и били войска. Тепърва ще видим какво е днес САЩ, но срещу кого тая войска? Срещу великата руска империя предполагам, която мира не давала със съществуването си на британската. И защо да си ги мисли човек тези неща? Толкова ли да е неадекватен със собствената си човешка природа, че да не се досети, че Британската империя естествено се е превърнала в общност, защото култура, връзки и всякакви имперски добри неща са си останали, а Руската какво да остави... нейната култура се е появявала и укрепвала само напук на собствения и деспотичен дух. Връзките и - насилие и лицемерие. Очаквам отговор на въпроса, който зададох.
цитирай
7. podvodni - Разбирам, руската империя не иска ...
19.11.2016 21:44
sestra написа:
Разбирам, руската империя не иска да напусне историческото си време, защото британската себила трансформирала в нещо друго и САЩ и били войска. Тепърва ще видим какво е днес САЩ, но срещу кого тая войска? Срещу великата руска империя предполагам, която мира не давала със съществуването си на британската. И защо да си ги мисли човек тези неща? Толкова ли да е неадекватен със собствената си човешка природа, че да не се досети, че Британската империя естествено се е превърнала в общност, защото култура, връзки и всякакви имперски добри неща са си останали, а Руската какво да остави... нейната култура се е появявала и укрепвала само напук на собствения и деспотичен дух. Връзките и - насилие и лицемерие. Очаквам отговор на въпроса, който зададох.


Кукло, ще те послушам и ще се държа прилично, инак щях да ти пиша че си куха лейка кат съвременна плеймейтка .
Все пак културни хора сме нали ?
И защо щях да ти пиша, че си куха лейка ?
В едно свое интервю, Тони Блеър директно и в прав текст заявява, че той е убедил (разбирай - заповядал от името на баба Лизи) Джордж Буш да нахлуе в Ирак, щото видиш ли Саддам имал ОМП, които до ден днешен никой не е открил.
предполагам, че всичко се е водило от некви имперски добри неща като култура, връзки и пр. Обаче сигур го било срам да го признае, и за това е измисли лъжата ОМП на Саддам. Все пак в навечерието на 21 век е некак си не върви да се говори за имперски, па било то и добри неща !
И тук прозирам нещо съвсем вярно - Руската империя същедтвува защото все още съществува и Британската. И проблемът не е в руснаците а в желанието на Албиона да има тоталната власт.
Все пак английска е сентенцията която гласи, че който владее Русия ще владее целият свят.
И опитите за нейното овладяване няма да престанат независимо от неуспехите на Наполеон, Бронщайн, Хитлер, Буш, което на свой ред изкарва извода, че Руската империя ще продължава да съществува.
Отговорих ли достатъчно ясно на русият ти въпрос ?
цитирай
8. blackpredator - хахахах
20.11.2016 01:01
много грамотно и вярно си го налял Подводни за Империите
ама тя милата не е куха лейка а решето
у лейката мое и да остане капка, решетото си е решето...
цитирай
9. apostapostoloff - Преди години Луканов ни дърпаше към Москва и
20.11.2016 05:27
си го получи. И Радев, и Нинова много бързо могат да го последват, защото никакви руснаци не могат да им помогнат и да ги спасят.

Защото Русия е една много слаба ракия, една империя на Нищото. Страна без индустрия и производство, безнадеждно затънала в XX век.

Но идиотският руски манталитет кара руснаците да мислят, че са голяма работа. А са всъщност само една държава от ранга на Саудитска Арабия, която се изхранва само от износа на суровини. Русия е и остава колония на ЕС.
цитирай
10. sestra - Изобщо нищо не отговори, разводнено съзнание.
20.11.2016 09:39
Разбрахме твоите целеви познания за студената война в рамките на миналия век. Нищо неочаквано и непознато освен хибриден зоб. Въпросът, зададен от мен е съвсем друг и го пише нагоре. Истинската война се води в културен план впрочем и тя винаги е война за духа, а тези с оръжията, без разлика са камуфлажни тъпчовци без въображение. Запомни го вместо да се опияняваш от разводненото си, ферментирало мислене. Въпросът ми...
цитирай
11. sestra - Мда
20.11.2016 09:41
apostapostoloff написа:
си го получи. И Радев, и Нинова много бързо могат да го последват, защото никакви руснаци не могат да им помогнат и да ги спасят.

Защото Русия е една много слаба ракия, една империя на Нищото. Страна без индустрия и производство, безнадеждно затънала в XX век.

Но идиотският руски манталитет кара руснаците да мислят, че са голяма работа. А са всъщност само една държава от ранга на Саудитска Арабия, която се изхранва само от износа на суровини. Русия е и остава колония на ЕС.

И другата причина е, че целите им са глупави. Пьотр Мамонов дава един много находчив въпрос за разсъждение: Какво ще правя в четвъртък, ако умра в сряда? Или ще продължат да дрънкат скъпите си играчки, включващи и светлото бъдеще глупофолите?
цитирай
12. batogo - !!!:)))
20.11.2016 11:47
Всичките тези планове за обсебване на България от кремълската клика и превръщането и в придатък на руската феодална империя с помощта на безродниците русо-путинофили са един стар блян на българофобите, които нямат представа от силата и волята на българския възрожденски свободен дух.
Всичките тези високопарни заплахи, хибридни инсинуации и бездарни политически и секретни операции от руска страна са продукт на страх и безсилие да постигнат жалките си цели за наша сметка. Животът в най-скоро време ще докаже, че сметките им са криви, без кръчмар... :)))
цитирай
13. breeze - Що за съюзници са това...
20.11.2016 12:24
които дълги години виждат как корабът България потъва, а те протриват доволно ръце?
цитирай
14. djani - Много ми е интересен начина по който...
20.11.2016 13:31
Неколкократно се сервира България от едната страна на геополитическата маса към другата. За това, че Чърчил е драснал на салфетката "България 90 % бяхме 45 г." в орбитата на Русия. Според теорията на конспирацията, която е сериозен дял от политическата наука, защото всичко там се прави на тъмно, може по същия начин да сме сервирана от Горби на кораба "Максим Горки" около бреговете на Малта отново на западняците. Тепърва ще разберем, как политическата рулетка ще се завърти обратно и за ужас на всички русофоби ще ни хвърли в желязната прегръдка на Мечока.
цитирай
15. djani - Много ми е интересен начина по който...
20.11.2016 14:14
Неколкократно се сервира България от едната страна на геополитическата маса към другата. За това, че Чърчил е драснал на салфетката "България 90 %" бяхме 45 г. в орбитата на Русия. Според теорията на конспирацията, която е сериозен дял от политическата наука, защото всичко там се прави на тъмно, може по същия начин да сме сервирани от Горби на кораба "Максим Горки" около бреговете на Малта отново на западняците. Тепърва ще разберем, как политическата рулетка ще се завърти обратно и за ужас на всички русофоби ще ни хвърли в желязната прегръдка на Мечока.
цитирай
16. tomcat2 - Че какво лошо има да се изчисти пр...
20.11.2016 14:55
Че какво лошо има да се изчисти предателската анти-българска атлантическа гнус???
цитирай
17. demograph - Да водиш спор с персони, които при първия аргумент посягат към пищова
20.11.2016 15:28
Е излишно. Тези защитници на диващината са лишени от способност да мислят. Те излизат от кожата си в мига в който истината ги разобличи и се превръщат в готови да убиват този който борави с истина, логика и култура. Те са продукт на туземната руска пропаганда. Точно от тези примати България трябва да се опази, защото ако днес на думи заплашват с убийства, утре ще убиват по умните и по деликатните, различните, както са го правили. Не им обръщайте внимание. Аз не ги трия за да са илюстрация на скотщината на мутро-русофилите.
цитирай
18. getmans1 - много грамотно и вярно си го налял ...
20.11.2016 16:08
blackpredator написа:
много грамотно и вярно си го налял Подводни за Империите
ама тя милата не е куха лейка а решето
у лейката мое и да остане капка, решетото си е решето...


... И след сто години сите поробени ще бегат към метрополиите си, а ти що си бегал в чуждата!?
цитирай
19. podvodni - Разбрахме твоите целеви познания ...
20.11.2016 17:45
sestra написа:
Разбрахме твоите целеви познания за студената война в рамките на миналия век. Нищо неочаквано и непознато освен хибриден зоб. Въпросът, зададен от мен е съвсем друг и го пише нагоре. Истинската война се води в културен план впрочем и тя винаги е война за духа, а тези с оръжията, без разлика са камуфлажни тъпчовци без въображение. Запомни го вместо да се опияняваш от разводненото си, ферментирало мислене. Въпросът ми...Уффф, аре моляти се престани с тези расъждения на блондинка - войната била в културен план, а използването на оръжия - на тъпчовци без въображение.
Бе ти, да не би да считаш, че историята на човечеството се разпрострира във времевият период 1945 - 2016 г.?
Реално Британската империя (разбирай - Запада) никога не е предлагала ценности пък било то и културни. А да не говорим пък за духовни.
Изхождайки от историята, ясно проличава, че единственият аргумент на Албиона е бил барута и оловото - справка Индия, Пакистан, Наполеон, Хитлер, Бронщайн-Бланк и съвременното одемократинясване на арабският свят и Близкият Изток.
Защото, писе, войната не е за духа, а за ресурсите и безплатният гойски труд.
Загряваш или ще продължиш да кънтиш на кухо ?
цитирай
20. shtaparov - Все се каня да...
20.11.2016 21:12
Все се каня да запитам как се строи светло бъдеще с танкове и ракети?
цитирай
21. getmans1 - Все се каня да запитам как се строи ...
21.11.2016 00:13
shtaparov написа:
Все се каня да запитам как се строи светло бъдеще с танкове и ракети?


... Питайте Подводния и той ще прибави, и подводници, пушещи самолетоносачи но всичките те имат нещо което никой по света няма, културни и духовни ценности а не като западните!
цитирай
22. sestra - Съществото, представящо се като нещо под друго нещо
21.11.2016 08:00
явно е издигнало в собствен култ собствения си интелектуален капацитет. Не е интересно да се разговаря с такива хора(?) - те все говорят със себе си и пак никога не са наясно. Това може би обяснява защо не отговарят на зададените им (горе) въпроси.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 6637278
Постинги: 1599
Коментари: 8957
Гласове: 9343
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол