Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 21:29 - Забранените зони за летене на президент Радев. 7-те табу на Русия.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2036 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 07.12.2016 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Все по-очевидно е, че новоналоженият ни президент е руска маша.
Чевечецът полага неимоверни усилия да докаже, че притежава някаква, все пак независимост, произтичаща от "катилския" му характер, което само изкукуригалият Стефан Данаилов знае какво означава.

Както и да е.

Какъвто и да е, Радев трябва да знае няколко неща, които водещите го за руския повод, няма да му кажат в аванс и с открит текст, че са му забранени

За това, в знак на добронамереност и 100-дневна толерантност към поста му, ще му кажа кои действия в интерес на Българската държава и българския етнос НЯМА да му бъдат позволени.

1. Няма да му бъде разрешено да сближи, под каквато и да е форма, българите от България и тези от Македония, Сърбия, Украйна, Турция, в това число и да подобри връзките на българските емигранти с Родината.

Защото противоречи на руската идея българите - да бъдат разпарчосани и противопоставени едни на други.

2. Няма да му бъде позволено да произнесе израза " България и Македония - един народ, две държави.", която аз чувам от устата на македонците всеки ден. Коминтерновецът Кракачанов ще бъде руския говорител по темата Македония с оплювания на македонците. Йотова ще пречи за издаването на български лични карти на "външните" българи. Македонците ще бъдат тласкани към Сърбия, а Радев ще мълчи.

Защото обединена България е смърт за Русия.

3. Няма да му позволят реално да подкрепя евентуално членство на Македония в ЕС и НАТО, особено ако такава подкрепа създава възможност Македония да изпревари Сърбия в това членство.Македония ще бъде натикана силом в сръбския коловоз, за където и да води. Защото македонците трябва да бъдат дебългаризирани за да не се обединят никога с българите. Спомнете си руската връзка с Каймакчалан.

Защото жив българин е гайле за Русия.

4. Няма да му позволят да спомене за пренаписване на българсната история според исторически доказаните факти. Въпреки генетичните и археологически доказателства, българите ще продължат да четат, че са пришелци на собствената си земя. "Турското робство" ще си остане робство, българите ще са роби, а руските окупации ще си останат "освобождения".

Защото руската политика е българите да нямат историческа памет, за да бъдат погълнати от други или прогонени от земята им.

5. Ще му връзват ръцете и запушват устата при всеки опит да предприеме реални действия за демографско спасение на българския етнос. Демографската драма на българите ще добие критична необратимост по време на мандата му. Защото и да иска, Радев няма да може да направи нищо.

Защото демографското елиминиране на българския етнос от пътя за Проливите е вековна цел на руската политика.

6. Няма да му бъде позволено да продума за данъчните досиета на руските фирми, за българо-руските кражби и за руските територии на българска земя. Няма да може да каже и дума за ценовия грабеж в енергетиката и горивата.Няма да му позволят да каже " гък" за "ползите" от руските мега проекти.

Защото там е зарито "кучето" на "българофилието" на руснаците.

7. Няма да му разрешат да направи нещо реално за повишаване на жизнения стандарт на българите..Ще може да си мърмори на тази тема както Първанов. Няма да го допуснат да си помисли за реформи към справедливост за българите. Българите ще продължат да плащат с мизерията си руските политически и икономически авантюри. Българите ще бъдат държани на дъното на Европа, защото огромното сърце на руснака не би понесло срама "освободените" да живеят по добре от "освободителите" си.

Защото такава е русията му.

Всичко друго ще му бъде разрешено. Да влиза и излиза от ЕС и НАТО. Да плещи глупости за щяло и нещяло. Да се мотае по безграничната пустош на руския свят
Да лети на мигове и сухове. Да стреля по архари и бежанци. Да се прави на тръмпет и на вагина..всичко.

Но никога няма да му позволят да сътвори добро за българите и България.

Защото "Всяко тържество на България е смърт за Русия" . ..както Аксаков е написал черно на бяло.

Да доживеем мига когато Радев улети в някоя от тези забранени за летене зони, и ме опровергае..



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Аз пък бих попитал Товарищ радеВ
26.11.2016 21:43
ако над Кърджали, където преобладава турският етнос се развее турски флаг, значи ли това, че Турция като види флага може да осъществи аншлус на тази наша територия по кримския сценарий на Путин?
цитирай
2. bojil - Браво, чудесни прозрения- позд...
28.11.2016 14:43
Браво,чудесни прозрения- поздравления за силната и точна патриотична позиция!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7989391
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10335
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол