Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 15:32 - Бежанците идат! Та се невидат...bългарските tелешки vидения.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4092 Коментари: 10 Гласове:
-1

Последна промяна: 28.12.2016 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бежанци няма. Някой в този форум да е видял бежанец...?
Особено такъв какъвто скотските btv ги описват - брадясали джихадисти с ножове между зъбите, които разпръсват бели прахчета със смъртоносни вируси на ляво и на дясно.

Бежанци се привиждат само на тези които и в българите виждат бежанци.
А, и на Нинова и се явяват бежанци нощем. А денем развява бежанските си кошмари, подмокрена, от страх, че а изчезнат бежанците, а мечтата и за власт се изпарява.

Не ми показвайте " вътрешни" бежанци с анцузи родом от Столипиново обаче.

Няма изстъпления , бунтове, революции, баташки кланета  и прочие страховити деяния извършвани от бежанци. Е има изстъпления срещу бежанци, но и тях ги няма. Как ще ги има като то няма бежанци. А ако наистина има, те са в концлагера в Харманли или в камионетките на път за пещите на граничните застави.

И полицията не е видяла бежанци, следователно такива няма.
Имаше една група заблудени под моста в Средец, но им видяха сметката с няколко рикушета. Имаше и два-трима, които Перата залови, но според данни от съда и тия два-трима са потънали вдън земя...не ги открили никъде, за да свидетелстват срещу патрЕота Перата...дали фира.

А бе то в България, българите дават фира та бежанците ли?

Няма нито един случай на пренасяне на зараза от бежанец към небежанец. Няма даже случай на прехвърлена зараза от бежанец на бежанец. Има обаче случай на заразяване от небежанец/български патрЕот/ към бежанец - заловеният единствен крастав бежанец бил в контакт с патрЕот/ка по време на интимен сблъсък, по време на патрЕотичен протест. Няма болни бежанци. Краставия бежанец бил експулсиран някъде...и той дал фира. Но краставата патрЕот/ка не е дала фира. Заразява. Защото за патрЕот/ка всичко може.
Заради туй и Б.. Х..й даде фира.

Разследването установило, че нивото на престъпността сред бежанците е в пъти по-ниско  от нивото на престъпниците сред небежанците. Докато на 1000 бежанци се падало 0,33210711000331.... промила престъпления годишно, то от 1000 възмутени небежанци, които протестирали срещу бежанците зад маските на патрЕоти, 1001 били престъпници и лица с криминално минало. Това колко промила е не знам.

Значи, бежанци няма, а ако има те са в концлагера в Харманли или на път за сръбската граница натъпкани в полицейски душегубки. От тия в концлагера е Харманли никой не е бежанец, защото никой не останал там. И да е останал, ще избяга.

Добре де. Ама защо тогава btv -тата са пълни с бежанци и протестиращи срещу тях?... Защо като ги няма, чак мутриархът се е затръшкал пред Исус да го моли да спре да ни праща бежанци!?..

Президентът и next-президентът ореваха орталъка заради бежанска опасност..?! Ex-next-премиерът non stop спасява бежанци и харманлии!? Next-next премиера ПатрЕот се напъва да стане поне за празниците acting премиер, само за да ни отърве от бежанската напаст и си бяга..? Next-ex министърката на МВР катадневно бори бежанци!? Областни и туземни главатари градят телени мрежи и копат аспарухови валове около бежански концлагери!?
ПатрЕотични и непатрЕотични тълпи вилнеят из градове и паланки с национални и интернационални байряци да ни плашат от и със бежанците? Бъдещи депутати, министри и президенти, с шумкарски псевдоними "Динко" и "Перата", бягат от реалити шоута/!!!???/ дори,  за да размахват свински опашки пред btv  камерите? Плашат бежанци...

Всичко що мърда е яхнало бежанската метла и мете и замита бежанци, де що замахне....!? Нинова пък стана червена вещица с тая бежанска метла. Скоро ще плашим децата с Нинова. Първанов пък взе да вижда бежанци и под кревата си.

.Даже и бабките зеха да мятат хилядарки и жълтици от прозорците, само като чуят молбата за помощ срещу бежанците, подадена им от ромейските тайни служби за борба с бежанци. 

До толкова тия пусти бежанци ошашавиха ошафеното сложно- и просто -любие, че сам Каракачан се принуди да отрече патрЕотизъма му да има нещо общо с бежанската мания обзела целокупената българска държава...

Бежанците ги няма. И да ги има, са в концлагери. Какви са тези забуркани бежански бръмбари в кратуните на мало и голямо, на учено и недоучено, на бедно и богато, на кьораво и сакато тогава...???

Да не би властта да се търкаля по улиците като пиян руснак, та българското патрЕотично чувство да се е разчувствало при мисълта, да не би някой ден, от някъде си да се появят бежанци и да ни я грабнат.

Не ще да е това. Нали по улиците обикалят и врякат бдителни патрЕотични бандюги. Кой ако не те, първи ще докопат властта ако вземе та се търкулне. Те затова обикалят и врякат.

Освен, зад кулисите да ни се вари пак някаква посна мутруска манджа и задкулистниците да я вардят от злите очи народни. Това ще да е.

Джихадисти бежанци няма. Само btv ги вижда-привижда

Но има стотици хиляди вежливи  руски мигранти-заселници, които завземат земя, сгради държавни постове и власт, но те не са бежанци. Те са скакалци.

За да не види злото народно око вежливите бежанци, патрЕотите бият тъпани и врякат по шуми и друмища да прогонят ония бежанци, дето ги няма. 
 Тях btv п-тата ги ни чуват ни виждат... 

Казанаа.., казана ври и вони, а простолюбието гони и проклина бежанците.
Нека си гони Михаля.
...
Под btv, както винаги, разбирай bългарски tелешки vидения.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. demograph - Ето! Един Динко е виждал бежанец и ми е сложил минус
28.11.2016 16:09
Къде го еидя бе майна??..я иди на кожен доктор.
цитирай
2. staler - така е, бежанци няма. . . . има циг...
28.11.2016 18:10
така е,бежанци няма....има цигани ,на които циганина шорош раздава пачки, за да се телепортират и циганизират еуропа......за бг това е съвсем безсмислено---тук процеса е практически завършен с местен материал под зоркия поглед на умните и красиви мангал-праозащитници.....има ли смисъл тоз идеален катун да бъде бутнат поради некои временни трудности с каналджииството?
цитирай
3. krumbelosvet - Ако авторът ги чака вкъщи, наблючението му е вярно. Засега, пази Боже.
28.11.2016 21:13
Иначе, край Лъвов мост и Женския пазар, и не само там, ти има. Вярно е, че основно са "мигранти" и нашественици, бежанците са по-малко. От първо лице знам 5 инцидента, без телесни повреди, но доказващи, че ни презират, не ни сматот за хора, да не говорим за благодарност. Кеворк беше писал лятоска, че седят пострели крака по Пиротска и плюят като камили. Не го е срам да лъже. Там, в градинката на църквата "Св. Николай Софийски", на 04.12.2015г. се придвижвах към доктора си, когато срещу мен се зададоха 5 мигрантчета, 13-14 годишни, прилично облечени, не с дънки. Първото замахна "на шега" към лицето ми и се почеса. Видях се в чудо, деца, не едри, помислих, че са циганета от близкото училище, ни е да ги гониш, ни да се караш... Хванах замахналата ръка, пуснай я, казах "Е де, е де" и толкова. Тогава чух арабска реч... Това посред бял ден в центъра на София. Дреболия? Оставям на съвестта на автора, да прецени. А в почти безлюден трамвай 20, двама мигранти подвикваха като подир куче след токущо качил се поп. Не ми се пише повече. От кои зор авторът се ангажира с тоя престъпен пост? Безплатно ли? Добре е ДАНС да го преслуша.
цитирай
4. demograph - Простолюбието обича прости обяснения
28.11.2016 23:35
От типа: Щом простака се изходи по телевизията и каже, че изходеното е мед, значи екскрементите са медени питки... И простака налита да ги яде, че и да се бие за тях. Просто... А да се поизпоти и да вдене, че по телевизиите му бутат бежанците в главата за да не се усети, че му набутват нещо ръбесто отзад, за патрЕотина е губене на време. Затуй и възмутеноте простиоти тук не могат да вдянат защо аджеба им се подигравам...ами защото сте за подигрвка. Понеже сте прости! Ей заради това пиша престъпни постинги. Когато лани ви писах, че държавата се е превърнала в каналджия пак така блеехте..блейте си.
цитирай
5. demograph - 300000 руснака по най-ценните български земи не ви впечатляват
28.11.2016 23:47
Но 3000 сирийци в концлагер ви изприщват. Половин България в руски ръце не ви дразни, но три блока с арабески, 300 къщи с англичани, 3 бараки с американци ви ужасяват... Скоро ще сърбате зелев борш, за да ви дойде акъла защо пиша дразнещи истини.
цитирай
6. demograph - Крумчо сам си признава, че видял едни на Лъвов мост
29.11.2016 00:08
Но не бил сигурен дали са сирийци или местни индийци... И като цитира Кеворкян ме заби в тъча.. Ето ви примерче, до колко btv е превърнало реалността ви в телешки видения. Слави Трифоноф казал...Кеворк казал...Андрей Райчев казал..и крумчовците почват да мучат. Жалка работа.
Ей! Мафията няма интерес от бежанци в лагери. Тя ги обича каналджосани. Тия в концлагерите са там защото са нямали пари да си платят...Но сега като ги размахат като плашило вие ще платите на трафикантите с цената на властта.
цитирай
7. vencivaleri1951 - Виж демографе,
29.11.2016 12:57
Ти смесваш категориите. Не мисля, че има нормален човек да е против бежанците от войната. Ние самите имаме трагичен опит след орязване на територията ни. Отнасяли сме се с грижа и състрадание и към арменци, и към евреи , и по късно към виетнамци ако щеш. Едва ли някой е против бягащите сирийци например-в болшинството си те са възпитани и образовани хора.

Съвсем друг е въпросът когато територията ни е атакувана от хора които няма как да
се интегрират в Европа поради нисък ценз на образование, фанатична религиозност, и липса на всякакви задръжки-това са основно от Афганистан и Пакистан, Йемен...Това са предимно млади мъже и идват единствено заради социалните придобивки на континента и възможността свободно да контактуват с жени. Нищо друго нямат в главата-казано им е , че са длъжни да им дават пари, а дамите ...нещо друго. И ако нямаш вяра експериментирай с някоя твоя близка да мине покрай подобна група и се опитай да си преведеш подмятанията и ще бъде добре ако мине само с подмятания. Хората в Овча купел не излязоха на протест от добро. Да, в България този род чужденци не са критични като бройка. Противник съм и на всякакви "ловци на глави" защото патриотизмът се изразява обикновено в това да ограбят несретниците. Правят го главно с кротките хорица, а заобикалят онези от почти военизираните групи.
Притеснявам се обаче, че Европа ще започне да репатрира мигрантите до страната чиято граница първо са пресекли и това неминуемо ще се случи ако Турция отвори границата си.. Познай от три пъти как ще се справим тогава, независимо кой е на власт. В такава дългова спирала сме, че "новите евро братоци" могат да ни наложат всичко независимо кой е президент или премиер. Както Борисов е сега на килимчето, така и Нинова ще е наведена-е поне изгледът е по добър. Разбира се , това е моята гледна точка...:)))
цитирай
8. vencivaleri1951 - И да не си помислиш
29.11.2016 13:09
че съм голословен ще ти споделя, че вилата ми е на около два километра от границата ни със Сърбия. Почти всеки ден близо до вилната зона минават по една , две групи мигранти. Хората им дават храна, вода защото трафикантите на хора обикновено ги зарязват в планината с много малко запаси и общо взето далеч от границата с много голям риск да бъдат заловени. Сега с нашата гранична полиция дежурят и чужденци-истинската причина е че не ни вярват. Всеки в този край знае, че трафикът се контролира главно от погранична полиция.
Когато и да съм отишъл до Цариброд/пазарувам си от там храна/ винаги на КППто съм виждал мигранти които сърбите са подготвили да ни върнат. Хайде обясни ми какво става с тези хора, какво правим с тях?
цитирай
9. shtaparov - Бръмбарите им ги пускат от чужбина, ...
29.11.2016 16:03
Бръмбарите им ги пускат от чужбина,но някои не могат да се усетят.
цитирай
10. krumbelosvet - Демографчо, с хубавия портрет отзад, извърнал глава като бленуваща мадона.
29.11.2016 18:04
Ти не се заблуждаваш. Ти ЛЪЖЕШ умишлено. Не искам да разказвам другите случки. За да видиш ти и читателите колко съм прост, виж първия ми пост, който е причина да вляза в блога, както и двете ми НАУЧНИ "Писма в бутилка".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963504
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол