Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2016 14:50 - Радев попадна в капана на зависимостта си
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1838 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 30.11.2016 00:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тази политическа криза ни дойде като мана небесна.

Каква прекрасна гледка към интимните части на българската политика се откри само...Прелест...!
Защото така лъснаха прелестите на българските псевдополитици, че трябва да закрием очите си от срам пред излъсканите до блясък срамотии.

Но. Сега - само за Радев и свенливото му заголване.

Няма да разказвам на всеослушание за интимките от участието му в пленума на БСП, че ми е неудобно. Ще прескоча и срещата му с агентурата на Решетников, че е срамотилък за такъв фин патрЕот - български пилот - натовски генерал!

Писах, в по-предния си постинг, че на Радев му е забранено да улита в зона N7 от списъка "Запрешчено".
А зона забранена за полети под номер 7 покрива територията: " Всяко добро за българите е смърт за Русия". Т.е. на Радев му е забранено да прави каквато и да е волна фигура в политческия пилотаж, ако това е добро за България. Обратното може.

Плевнелиев го покани да участва в КСНС поне да е в течение на кризата и мненията на политическия елит за начините за преодоляването и. Безспорно е, че не бива властта да се търкаля по улиците във време когато гладни псета и котараци обикалят за мръвки.

Сиреч, добро е за България и българите, политичската криза да бъде разрешена по разумен начин, а ако се превърне в парламентарна - да се осигури спокойно предаване на президентския пост от Плевнелиев на Радев и изборите да бъдат организирани и проведени без излишни сътресения и крамоли. България и българите биха спечелили от такъв подход.

Радев като надпартиен родолюбец и президент на всички българи, трябваше да се включи, дори и само като наблюдател в работата на днешния КСНС. Щеше да научи нещичко. А можеше и да се поизкефи вътрешно на сценките, които се разиграват там. Щеше и да свери нивото си с това на старите капи в политиката.  Това му беше гарантирано.

Но. Намирането на добър изход от политическата ситуация в България е вид "добро" за българите. То е вид "тържество" на разума на българите над политическите простотии.
А всяко "добро" за българите се покрива от обхвата на забранената за летене за Радев зона N7. Там важи правилото - Колкото по-зле са бългатите, толкова по-щастлива е Русия.

И той отказа. Хаха...приземиха го "едни въздушно-космически сили"...Нека блее сега като овца след стадо. 

А ако беше улетял смело в зоната на доброто за България?!

- Мутруските щяха да го опраскат с една земя-въздух C400.

Защото, според винаги актуалния Аксаков, " Всяко тържество на българите е смърт за Русия", Радеееев!...Свали си ушанката.



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Корнелия Нинова провежда линията на Путин в България,
29.11.2016 19:24
тя се равнява на партизанска дейност срещу страната ни. Скоро в тази дейност ще се включи и новият президент. Целта е ясна, тя има успех, защото хората се опростачиха в резултат на хибридната война, която сега наричаме кибератаки и са тотално объркани. Това беше и целта, за да се върне БСП на бял кон, но да видим за колко време. Най-много да докарат до втора Луканова зима...
цитирай
2. minavamottuk - Мислех си,
30.11.2016 00:43
че политиците имат все пак чувство за отговорност.Заблудих се,че Радев ще се изчисти от влияния като приеме поста,ще застане като президент на всички българи,колкото да е клише това.Мислех,че е мъж.Откак показа жена си стана ясно,че е мъж под чехъл,сякаш застанал на поста да и достави удоволствието "първа дама",макар да няма такава позиция у нас.С времето ми се изяснява,че надеждите ми са напразни.
Политиката няма приятели,има интереси.Наивна съм,че това са интересите на България.
Продължават игрите между нашите гамени.Не искам да вярвам,че са платени игри.Скъпо ще ни струват.Всичките.
Не зависи много от президента.Стига му информацията,дето ползва.
Един не устиска да направи реформи.Поне да остави нещо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961016
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол