Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2017 21:39 - Сибирски вятър задуха откъм Атлантика
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1405 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 05.01.2017 01:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Комантар в www.ivo.bg

Posted by ТРЪМПлин към бъдещето | януари 4, 2017, 04:48

Не знам защо гледате на Доналд Тръмп като някакво слабо звено в западния консерватизъм, който върху популисткия гребен на счупване на статуквото, успя да пребори оялото се демократическо левичарство, което стигна в залитането си дотам, че да издигне човек като Барни Сандърс...
Комунист, който замаза очите на хиляди млади хора с приказки от хиляда и една нощ, като само забрави думите на Маргарет Тачър, че социализма винаги пропада когато свършат парите на другите хора.
Които пари биваха "ЕКСПРОПРИИРВАНИ" т.е. откраднати, едно време от Ленин чрез директни убийства на хората с пари, а после чрез какви ли не машинации - КАТЕБЕТА, Луканови куфари, Енергийни шлемове, които в края на краищата се свеждат все до класическата стара Ленинова КРАЖБА на чужда собственост, най-добре В ИМЕТО на някакви велики идеали.

Европа е люлка на масовата кражба в името на големи приказки, започната още от Наполеон под лозунга Свобода братство и равенство в името на националната държава, успял да тероризира Европа в продължение на десетилетия, стигнал в кражбите си чак до Египет.

По късно руснаците се пробваха да изнасят революция по подобен начин, с малко по-други лозунги, но много по екстремна агресивна доктрина, завършила по една щастлива за Европа случайност в Бялистокския и Вяземския котел, в които комунистическата мечта завря, наду се като балон и се пръсна на парчета, за да омърси само Източната част на континента и запази Западна Европа, откъдето на всеки половин час излитаха самолети за Америка, а Атлантика се превърна в сладко езеро.

В същото време, източноевропееца нямаше пари за бензин да стигне до табелите на населеното място, в което живееше, и така до момента, докато консервативно републиканските правителства на UK и USA не приложиха най.мъртвата хватка на Горби и КПСС - протегната ръка на приятелството, на гласността и перестройката, които така хубаво се отразиха на терористичната организация СССР, че тя просто отиде там където и беше мястото – на бунището на историята.

Последваха годините на лъжливия преход, през който левите западни демократи оставиха Кремъл и Путин да седнат отново на масата на световната политика, да се опитват въпреки черната историческа правда да карат хората да живеят по мръснорускому по путлеристкому.

Заради това колоните от автобуси на бягащи от мръсноасадското и мръснопутлериското настъпление наподобяваха бягащите от Червената армия народи към западните армии където те се предаваха с усмивка, защото знаеха че ги чакат неон и мерцедеси, а тези които Монгомъри и Патън връщаха обратно на Сталин, спазвайки съюзническите споразумения, пищяха на умряло, защото знаеха че ги чака само голия маймунски комунизъм, чакат ги празните рафтове на магазините, смления тебешир със свинска мас, вместо меко сирене и Сибирските лагери, където Сталин, Брежнев и Путин си доубиха за забавление МИЛѝОни грешници, имали лошия късмет да се родят от източната час на желязната завеса.

Хорица, развили Стокхолмския синдром, до степен да целуват ръката на своя убиец преди разтрела, можаха да се издигат на високи постове в ООН и да се кланят на Кремъл при всеки повод, да лъжат народите си използвайки всеки попаднал им под ръка генерал пилот-прелюбодеец със професия шофьор на руски летящ ковчег, като Радев.

Всичко това стана възможно чрез негласната договорка на така наречените от Ленин "полезни идииоти" на демократичните западни кръгове с мутренско милиционарската посткомунистическа олигархия, която доограби народите и старите хора, като взе и последната им риза от гърба..

Но какво от това, грешника е грешник, нали е сгазил божата заповед да не пипаш жената на ближния си, да не я назначаваш за секретарка да и гледаш под минижупа.

Затова, напълно закономерно, ЗАПАДЪТ реши да сложи край на това, западните хора се дигнаха като един за да сложат край на неправдата, на фалшифицирания преход, на агресивните анексии на Кремъл, и тъй като демократичното управление продължаваше твърде дълго, беше необходим ЛЕДОРАЗБИВАЧ като ДОНАЛД ТРЪМП, който да пребори "полезните идиоти", които пуснаха Путин на масата, да победи псевдодемократите във Вашингтон, изяли прекалено много държавни пари за няма нищо. Демократи, разпиляли парите на хората за "медицина" за да плащат на отрепките от крайните квартали, които пушат трева и после се лекуват за сметка на трудещите се, а американските трудещи да се трудят денонощно за пет и шест цифрени заплати. Американските левичари отдавна са сбъднали комунистическата мечта на Крал Мас и Фъргал Енджълс да живеят според потребностите си, даже далече кредитно над тях.

След две седмици само идва новият Роналд Рейгън, който със супер точните си нови назначения като Бясното Куче и Тиранозавър Рекс, даде непеколебима заявка да гътне този път не комунистическия кирпич в Берлин, а червения кирпич на Кремъл.
И то не самия Тръмп, а руския народ сам ще направи това, за да отмъсти за векове червен тормоз и тостове с Бояршник, празнувайки върху остатъците от путинските властници СТО ГОДИШНИНАТА ОТ ВОСР.

Да видим само кой ще приема парада на 7 ноември. Във всеки случай, няма да бъде джуджето, а някой като Ходорковски или Пъси РАйът, които са шили милиционерски униформи по 12 часа наден в сталинските концлагери на Путин, както споделиха в американските телевизионни шоута когато гостуваха при Стивън Колбърт.

2017 та вече е при нас, какво ли ни очаква?



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. podvodni - Ха-ха-ха, егати, никога не съм се ...
04.01.2017 22:57
Ха-ха-ха, егати, никога не съм се смял така.
Запада бил в преход, а Тръмп който е избран от Путин ще тръгне против ръката която го назначи !? Ха-ха-ха-ха !
Само да припомня, че Тръмп е 44-ят президент на САЩ !
цитирай
2. bojil - Похвала за точните заключения и ...
06.01.2017 13:55
Похвала за точните заключения и съпоставки,а за Тръмп имаме пълно съвпадение между твоето мнение и моето: той иде за да спаси човечеството от пладнешките грабежи и безкрайните присвоителства на червената чума!
цитирай
3. rustam - За западните хора не знам
06.01.2017 14:46
как са се "вдигнали", но днес президентът Тръмп и неговият секретар заявиха официално, че доказателствата, представени им от разузнавателните служби, за руски "кибератаки" клонят към 0(нула).

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7978289
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10327
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол