Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2017 14:38 - Злостерът Росен Плевнелиев вилнее вече и из Пиринсно
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1107 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.01.2017 19:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като предизвика зимата с евроатлантичските си магии в Северна, Източна и Южна Българии, президентът в оставка Плевнелиев се прояви и като отявлен местен патриотарин. За да не го обвинят в пристрастие, засипа умишлено и Разложката котловина и пистите по Пирин с дебел сняг/удобен за ски...!/. Отгоре на всичко, напълно в съответствие със злосторната си натура, Плевнелиев отпусна нарочно за банскалии минус 15-20 градуса, за да се задържи снега по пистите и улиците чак до изборите.
В полза на ГЕРБ, естествено.
Контра на БСП, разбира се.

Такава цинична проява на местен, при това македонски, западнобългарски  патриотизъм, не сме виждали от времето на Тошо. Македонстващият, проюгозападнобългарски президент, изсипа сняг и студ "као злато" в родния си край, за сметка на разрушителните снежни виелици и кучешки студ в останалата част от нашето Отечество.
За да даде на ГЕРБ възможност да спасява хора предизборно, нали така.

Плевнелиев показа истинския си коварен лик в края на президентстването си. Със снежните си магии той, подобно на еврогейката Меркел, покани всевъзможна пришелска паплач да се изтрипа по баирите на Югозападна България. И кой може и кой не може да кара ски се е накамарил в пиринските курорти и харчи на поразия. Гърци, сърби, руснаци, македонци, румънци, турци, англичани, германци, босненци и албанци, та и един индиец на всичко отгоре,  като бежанското цунами пъплят по писти и меани, замърсяват ефира с чужда за българското патреотично ухо, пришелска реч. Харчат безсрамно пари, че и се хвалят...гот им било.
Напук на БСП.

А за осиротялите откъм президентска грижа българи от Северна, Източна и Южна Българии - само сняг, виелици и сибирски студ. И една водка да не можеш да пийнеш даже. И руснаците избягват да бягат натам.
За да ги прикотка ГЕРБ.

Прозападният Плевнелиев пак извъртя магиите така, че българите патриоти от Стара България да мръзнат и се кюскат по магистралите и от зор да играят хора в ледени вирчета и басейни, а западняците от Рило-пирино-родопските барчини да се блъскат по слоповете, да се потят по СПА тата и да превръщат снега му в жълтици, а студа му в долари и евра. И да си маат капама и греяно вино. 
За да дразни БСП предизборно.

Но ще дойде мачка на погачка...И за Плевнелиев ще се найде някой юнак Динко, и за пришелците подмамени, поканени от Злостер Плевнелиевия в зимния апокалипсис ще се намери свинска опашка.

И тогава ще дойде Радев Избрания от Дед Мороз нов президент, и зимата ще отстъпи, и снега ще се разтопи, и пришелците ще си бегат, и ГЕРБ ще падне от шласт, и БСП ще дойде на власт, и ще се докопа да обществените поръчки, и в цяла България ще грейне слънце, и всички българе ще се изравнят с ушанките.

И апокалипсис, зима, жега или пороища никога повече няма да ни се случат.

Защото злия европейски магьосник Плевнелиев няма да е в подземния президентския бункер за магии, и сняг и зима никога вече няма да видим. Там ще бъде руския магесник Радев и той ще ни бае само за евразийски жеги и златни кримски пясъци. И те ще ни се случват.

Снегът ще ни го внасят от Русия по Тръбата. Всекиму според потребностите..на русофилите - с намаление. А за младите дихатели от БСП ще се доставя с куриер екологично очистен сняг и студ, чак от Сибир.



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7982138
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол