Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2017 16:56 - Махалото на истината не знае почивка
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 700 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.01.2017 20:28


 Каквито и "глупости" да са изписани в "компромата" срещу Доналд Тръмп, в "доноса" съществува главното - Русия си пазарува западни и не толкоз западни лидери като бройлери, угоява ги и после ги прави петли, които пуска на тепиха срещу големи залози.

Всеки подобен шпионски скандал или мърсотия започва с опити за неглижиране, осмиване и отричане.

Постепенно обаче, доказателствата за източника, замесените, целта и последиците започват да се натрyпват като грамада с камъни и смачкват с тежестта си авторите и съучастниците. Истината излиза на яве и забърканите си получават заслуженото.

Върнете се малко назад във времето и проследете най-шумните скандали в които руските/съветските/ служби са замесени. Всичките те започват и завършват по един и същи начин - някой "се досеща" че ушанките са забъркани и прави публично достояние прозрението си.

Ушанките яростно и виевато отричат, носят вода от десет дерета, дерат си гърлата как нямат и хабер от тая работа, междувременно разчистват терена от свидетели и свидетелства, правят се на невинни девици, тръшкат се и реват от обида..но камъните по техните глави стават все повече и по-едри.

И накрая, някой ръбест камък или камъче преобръща каручката им и голите им задници се изтърсват в прахоляка. И започват да плащат за гяволъка си.

Така беше с всички държавни и агентурни провали на Ушанкино до сега.

Някой пуска в медиите "нескопосана" извадка от нечие разследване, "съшита с бели конци", п бута организаторите и съучастниците по " пързалката", за да им претегли акъла, след което някоя заинтересована служба, институция, държава започва да се рови в мръсното бельо, да бърка в гардеробите и чекмеджетата и историята приключва в някой съд я с присъди, я с импийчмънт, я с "реципрочен" отговор. При което ушанките се правят на обидени, но гълтат жабетата.

Така започнаха много "успешни" тайни операции на руските тайни служби, така и завършиха.

Така започна сагата с отглеждането на западни лидери и леви/десни/центристки/нацистки/расистки/антиглобалистки и прочие "партии и движения"в инкубатора на КГБ/ФСБ,ГРУ, така се развива " красивата" им приказка-мечта "Тръмп", така и ще завърши.

"Нацистките" "клевети" в извадката от доклада на разузнавателните и контра-разузнавателни служби на САЩ започват да се търкалят като малко камъче по ронлив скат и накрая "двете страници" с "невярна" информация ще се превърнал в каменна лавина от потвърждения, която ще размаже и руснаците, и бройлерите им.

Тръмп, Фарадж, Орбан, Льо Пен, Радев, Земан.... сега са "несправедливо" набедени за руски бройлери, пуснати на тепиха като руски петли, утре ще им оскубят перушините с доказателствата за държавна измяна и корупция, и ще ще завършат пътя си в някой затвор или в политическата и морална морга.


Тагове:   сащ,   Русия,   ЦРУ,   путин,   КГБ,   лавина,   Тръмп,   Грамада,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960050
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол