Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 18:18 - Животните в Елин Пелин се боят от хората патрЕоти, а хората в Белене се боят от патрЕотичните животни
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2423 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2017 11:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кметът на Елин Пелин не иска да изпълни закона и да регистрира семейство бежанци...страх го е животинчето от оскотелите патрЕоти.

Животно ПатрЕотин заплашва със смърт Човекът в Белене, защото е проявил Човещина.

Обзел го е животински страх от хората. Изглежда този кмет е едно обикновено обзето от страх животинче, което трепери пред човека. Страх го е да изпълни Закона...

Махнете писания закон, съгласно който кметът е длъжен да подслони едни побягнали от насилието на кметоподобни животни в собствената им страна.

Този кмет го е страх да приложи върховния Закон на човешката раса - емпатията/съпричастието към себеподобните.

Този кмет е загубил човешкото си от страх. И защо?..

- Защото от Горе и от Долу го облъчват с животинска омраза към другите хора.

От Горе президента, премиерa, партията му, вестника му, телевизията му....от скотската му btv скотовете от шоуто на скота, треперещи от страх и злоба, се зъбят на човеците и на човеците уважаващи човеците.

- Защото от Долу превърнатите в патрЕотични животни елин-пелинци треперят и се зъбят на всяко същество, което прилича на нормален човек. Не дай боже този човек да различен от тях.

Защото са опростачени от гледане на животински телевизии и четене на говежди  вестници.

И кметът вие с вълците. Простак.

А в Белене общински съветник се е въплатил в патрЕотично животно и леа по Хората...

Някога българинът се славеше с добрината и гостоприемството си. Днес е станал звяр...





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. podvodni - Хи-хи-хи, ти си типичен ганювец - ...
22.02.2017 19:44
Хи-хи-хи, ти си типичен ганювец - див и тъмен балкански субект гледащ в канчето на другите. Що не си погледнеш съдраните потури вместо да даваш акъл (дето хич го немаш) на другите как да живеят в собственият си град и дом.
И щома кото толкоз ти е мило за некви "мигранти", че вземи ги подслони в домът си ! Храни ги, пои ги, че даже им предложи и сестра ти за десерт !
цитирай
2. 1997 - Българинът на е животно.
22.02.2017 20:16
"Изглежда този кмет е едно обикновено обзето от страх животинче, което трепери пред човека."

Не зная от каква позиция виждаш това, но изглежда много предателско.
цитирай
3. demograph - Защо не се погледнете в огледалото бе холан.?
22.02.2017 20:31
1997 написа:
"Изглежда този кмет е едно обикновено обзето от страх животинче, което трепери пред човека."

Не зная от каква позиция виждаш това, но изглежда много предателско.


Не виждате ли че замясвате и вие на скотове. Как може човек да падне до нивото на животното. Дори животните не ядат себеподобните.. Руската пропаганда ви е измила човещината до озъбване. Всечки сме хора на този свят...как можаха да го изпростясат толкова нашия добросърдечен народ..!!!
цитирай
4. 1997 - Как може да наричаш животни
22.02.2017 20:37
demograph написа:
нашия добросърдечен народ..!!!

Смяташ, че съществена част от народа ни, тази която обича България и симпатизира на Русия са нечовеци. Някаква промивка те е променила.
цитирай
5. get - Вас, вас господине с мозък колкото на "чебурашка", на каквато ви обръща ... ?
24.02.2017 20:36
1997 написа:
demograph написа:
нашия добросърдечен народ..!!!

Смяташ, че съществена част от народа ни, тази която обича България и симпатизира на Русия са нечовеци. Някаква промивка те е променила.



... повлияното(промитото) от социализЪма и бългорофобия(второто в резултат на про-руското ИБРИКЧИЙСКО) ВАШЕ РОБСКО мислене, във връзка с което ще ви обърна внимание на ПОКАЗАТЕЛНИЯТ ФАКТ демонстриращ регреса настъпил в мисленето на такива като вас, С ОГЛЕД разпоредбата в чл.61-ви от Първата ни конституция:
ал. 1-ва
Никой в Българското Княжество не може ни да купува, ни да продава человечески същества.
ал. 2-ра
Всякой РОБ, от какъвто пол, вяра и народност да бъде, СВОБОДЕН СТАВА ЩОМ СТЪПИ на Българска територия.
Прието на 24-го марта 1879 г. от Учредителното събрание в гр. В. Търново?!

Като КАКВИ ЩЕ ДА СА БИЛИ НЕЩАТА В "матушката" става видно от ДВАТА примерни проекто ТЕКСТА (лукянов и вторият петербургски текст) изготвени от российски прависти "конституционалисти" :((:(( в които ИЗОБЩО ЛИПСВА РАЗПОРЕДБА В ПОДОБЕН ДУХ тъй като, както близо двадесет години по-рано е отменено крепостното-РОБСТВО към него момент все още има случаи на изпадане в ИКОНОМИЧЕСКО а от там РОБСКО-ЗАВИСИМО ПОЛОЖЕНИЕ (искате ли, като доказателства факти от руската преса от него време?)!
- Подобно е положението и в другата и съседна нам Османска империя за което говори подписаната англо-османска конвенция от 22 януари 1880 година.

- Господине, говорим за ЕМИГРАНТИ ВСЛЕДСТВИЕ НА ХУМАНИТАРНИ КРИЗИ ... в тази връзка да ви питам ЩО ЧИНИ В ЧУЖДА СТРАНА РУСКАТА АРМИЯ? Смятате ли, че чрез артелирийски обстрел и извършваните от тази армия бомбардировки се постига ефект за решаване или до допълнително обостряне на хуманитарната криза в Сирия?
цитирай
6. alchemist - Предлагам на блогерът Демограф, да ...
24.02.2017 20:48
Предлагам на блогерът Демограф, да си вземе "бежанците" у тях. Да си ги гледа, да ги храни и да им даде дома си на тяхно разположение. Нека да даде личен пример и на другите либерал-комунисти и само комунисти да тръгнат след него. Но нещо тяхната групичка не иска да дарява топлина и уют, а иначе много приказва за доброта и други неща, буквално изкопирани от комунистическата идеология...
цитирай
7. krumbelosvet - Каква изненада
08.03.2017 11:24
Демофагът подкрепя глобал-либерастката политика на Гсподарите... И не чу пука да нашия демос.
Ох, а предния коментар нарича демо "комунист". Желязна логика или шизо - всичко долно е комунистическо, такова ЧУВСТВО насаждаха подскачащите митинги...
цитирай
8. alchemist - Ох, а предния коментар нарича ...
13.03.2017 19:04
krumbelosvet написа:

Ох, а предния коментар нарича демо "комунист". Желязна логика или шизо - всичко долно е комунистическо, такова ЧУВСТВО насаждаха подскачащите митинги...

Всъщност наистина вярванията на Демо-то са комунистически. Разликите между либералната демокрация(културен марксизъм) и комунизмът са малки. Поне според мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961752
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол