Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 12:02 - С революционен плам - към бунището на историята! Брюки долой!
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1281 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.02.2017 00:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руският заговор срещу Запада и демокрацията се цепи по шевовете. Разнищва се от ООН, през САЩ, ЕС, Канада и Кралството, и се разпорва през Черна гора, Сърбия, Орбания...

В САЩ и Англия шият тенекиени гащи на Тръмпизъма, Фараджизъма и Корбинизъма. Във  Франция надяват железни кюлоти на Льо/ля Пен/ка. В Германия свалят гащите на путинките под път и над път.

РуслЯмският тероризъм гълта вода, натиснат в ямата от доказателства за туземния си произход.

"Тръмп наш", "Крим наш", "Константинопол наш", "Наш Ерусалим"... "Мир наш", "Бог наш", се превърнаха в "Мир  вам"...

Свалянето на санкциите бяга,, като мираж на кладенец в пустинята пред вехнещите руслямски издънки, след всеки чифт свалени гащи на путински заговорници...

Махалото тръгна обратно. Ушанките вече не са на мода. Още от преди две години.

Но в Губернията модата идва с две години закъснение. Както по времето на комунизъма.

Хората из Европата изхвърлят демодираните и изтърканите фейк гащи на боклука на историята, а у нашето руско село мутруските тепърва надяват осраните брюки на путинизма.

пРезидента като слепок се вие около съхнещото дърво на руското знаме в Крим  и подобно на мужишко пияно дрънка изхабените мантри на руските шамани "Санкции долой". Търка челото си по дулото на Макаров жалният и не вижда как след всяко повтаряне "....долой" гащите му падат все по-ниЗко и оголват туземния му задник. А след всяко щракане на Макаров зареденият патрон доближава ударника.

Новата "Жана Д"Арк" Курнинова е навлякла рубашката на голо и зове "Чрез революционно насилие - към властта". А рубашката и къса, нарешетена от Решетников, и надупчена от изстрелите на Макаров, че рубленото и дупе виси като на съдрана чанта хастар.

Наобиколилите я ушанковци размахват сопите и се готвят за поредний демократичен щурм към властта. Щели да блокират СЕТА и да свалят санкциите..те?!.

Щели да съдят пак "предателите" в своите и чуждите редици...Щели пак да бесят и колят все що е българско, както дедите им...и щели, като спрат да крадат /..те!!!?/, да напълнят, съдраните от рубладжиите гащи на българите, с рубли...от новите.

Само че, като свалят санкциите и се свалят на Вулвин ще останат и без рубашките, и без ушанките и без кирливите си гащи.

Защото, когато го натирят от цивилизования свят, Туземецът завлича и дрипите на на прислугата си. Той затова и идва в европата. Но на 26-ти Март рушляците ги очаква голяма изненада изотзад.

Такава е новата модна тенденция в центъра на световната мода " Брюки долой"...!.
.........................
Брюки /от руски/ - гащи, по нашему.


Тагове:   ДПС,   БСП,   избори,   Нинова,   путин,   санкции,   радев,   Тръмп,   крим,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961281
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол