Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 19:31 - Още един удар по путинското влияние в САЩ. Генерал МакМастър посочва изворът на тероризма.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1572 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2017 22:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Генерал McMaster, новия съветник по националната сигурност на президент Тръмп, назова нещата е истинското им име
- Той заяви, че нито ислямът, нито "ислямският тероризъм" са източникът на заплахи за националната сигурност на САЩ, защото " тероризмът е "un-islamic"/не е ислямски" и защото с фразата "ислямски тероризъм",  ислямът е несправедливо castigated/наказван.
т.е. ислямът не е враг на Америка и либералната демокрация.
McMaster посочва за такъв днешна Русия  именувайки Русия като "adversary" - противникът на САЩ.
Очевидно новата американска администрация преодолява русофилския уклон от президентската кампания, както и внушеното от проруските кръгове около и от самият Тръмп тясногледо разбиране за корените на тероризма, като изхождащи единствено от екстремистки ислямски среди, в т.ч. Ислямска държава, включвайки всички мохамедани, включвайки ислямът като цяло
, а фокусира вниманието на Америка далеч по-дълбоко - към основния спонсор и ментор на тероризма, в т.ч. т.н. "ислямски" терор - " противникът" на САЩ путинска Русия.
Очевидно екипът на Тръмп постепенно се отдалечава от дилетантските предизборни лозунги и се завръща към реалността, за която и Обама остана сляп или неспособен да проумее.
Това е добър знак.
Щатите не бива да започват война с несъществуващ враг, посочен им от Путин, и създаден от Путин. Това би довело до катастрофални последици за американската сигурност и сигурността на Западния съюз.
Война на изтощение срещу вятърна мелница подпъхната им от "врагът" Русия. Война срещу няколко милиарда мюсюлмани по целия свят, несправедливо нарочени за враг от предизборния екип на Тръмп и от самият Тръмп..
А както ред американски и западни анализатори предупреждават, и подведени към тази грешна стъпка от съветници близки до Тръмп, свързани с агентурата на руската държава.
Като добавим към горното декларираната привързаност на генерал МакМастър към ценностите на либералната демокрация и институциите на либералната демократична общност, можем да си отдъхнем за миг.
Още не е загубено всичко. Още не е порусена Америка.
Следващата вълнуваща битка, която се задава и която е от решаващо значение за политиката на Америка, е тази за отстраняването на лениниста Стиф Банън от позицията на "сивият кардинал" зад Тръмп. 
Тази вътрешно екипна битка преминава през неутрализиране на болшевишката атака срещу неудобните на Тръмп медии, координирана от Банън. Новият съветник показва диаметрален на Банън подход към свободата на пресата и конституцията.

С генерал МакМастър съветник по националната сигурност на президента на САЩ, бъдещето на либералната демокрация и на световния мир изглежда малко по - сигурно.





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. podvodni - Нещо не успях да вдена ентусиазъма ! ...
25.02.2017 20:25
Нещо не успях да вдена ентусиазъма !
Все пак, Тръмп ли е президент или ген. МакМастър ?
цитирай
2. missana - Боже мой!
25.02.2017 21:21
Един съветник може да бъде сменен за броени секунди от президента на Сащ. В момента за Тръмп е важно да отклони атаките срещу него и обвиненията, че е свързан с руснаците. Затова естествено ще си послужи с маньовър.
Да се твърди, че Путин стои зад ИДИЛ е смешно. И на децата е ясно, че ИДИЛ е дело на САЩ. Обама и Хилъри стоят зад тази организация. Путин може да бъде обвиняван за всичко, в това число и за незаконните аборти и аз ни най-малко не съм негов защитник. Но той не стои зад ИДИЛ.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
26.02.2017 07:16
Коминтерна е най-мощната терористична мрежа в света. Всички останали форми на тероризъм са създадени от нея и се ръководят, финансират и толерират от нея. Путин е пионка на еврейската банкерска мафия, създадена на времето от фамилията Ротшилд, която мафия сътвори комунизма и коминтерна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7979924
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол